Author |
Topic |
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 10/08/2016 : 09:04:21
|
Nisam gledao prijenose ali pročitah u medijima da je bilo gadno protiv Argentine, za košarkaše se to moglo očekivati a rukometaši su ipak malo veća tragedija na ovim OI. Sada je jasno da od medalje nema ništa, čak ni od one drvene bronce na koju su navikli, a ako bi to bila cijena Babićevog odlaska neka ispadnu odmah u skupini i završe ovo mučenje. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17165 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 10/08/2016 : 11:20:21
|
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by delboj
Srbija je porazom od Australije zakomplikovala situaciju, sad ne znam koliko ima smisla ići na pobjedu protiv Francuske, jer to treće mjesto bi vodilo na Amerikance u polufinalu.
Četvrto vodi na Litvance ili Argentince, a pitanje je koliko nam trenutno leže te ekipe. Treće, naravno, ne dolazi u obzir. Australijanci su se borili do poslednje sekunde, tražeći što veću koš razliku. Srbi anemični. Ne bih hteo da me neko opet optuži za nerodoljublje, ali čini mi se da je atmosfera u ekipi daleko od onoga što se predstavlja po medijima. Nadam se da se varam.
Pa ako se zadovoljavaju borbom za brozanu medalju, onda je treće prihvatljivo.
Ipak, nisam siguran da li će Francuzi prihvatiti varijantu da oni budu treći. |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8193 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 10/08/2016 : 12:15:42
|
košarkaški turnir je za sada jako dobar u našoj grupi su bile već 2 sjajne utakmice u kojima su španjolci izgubili litva-brazil je isto bila solidna utakmica, a naša sinoćnja je isto bila zanimljiva i neutralnim promatračima ja se, recimo, ne sjećam kada je zadnji put jedna ekipa imala 5 tehničkih aco stvarno ima problema u obuzdavanju karaktera, ali bilo bi sve ok da to svoje ludilo nije prenio na igrače, pa oni valjda misle da je to ok i da pomaže nama, a ne protivniku mislim da je to razlog zašto acu ne bi trebalo ostaviti da vodi nadolazeću generaciju, iako je s ovom ekipom napravio veliku stvar sada treba izvući pouku i pokušat osigurat mjesto u četvrtfinalu, a što sada više nije sigurno problemi kod nas su sinoć bili u obrani, gdje su nas uneredili argentinski sjajni mladi bekovi u kombinaciji s iskusnim scolom koji je odškolovao i bilana i planinića planinić se donekle dobro nosio unutra, ali on očito ima problema s centrima koji se izvlače na tricu (isto je bilo i s gasolom) naša vanjska obrana se nije igrala s ništa manje volje nego protiv španjolaca, ali brzina campazza i laprovittole u korištenju blokova i probijanju prve linije je bila presudna - odnosno, lakše je bilo ovaku obranu igrati na ipak sporijim španjolcima i još mislim da hezonju treba staviti u početnu petorku i dati mu više ovlasti, ne samo šut izvana, nego da povremeno igra s loptom, radit mu blok i neka ide unutra, ili će si otvorit šut ili će dodat - u svakom slučaju to će radit bolje od ukića i simona, a sinoć smo vidjeli da bojan ne može sve sam i ne znam zašto simon nije proslijedio loptu 'vrućem' hezonji, nego je pucao sam ne znači da bi ovaj pogodio, ali u pravoj ekipi lopta ide onome koga taj dan ide a nakon tog promašenog šuta se dogodio jedan faul i dvije tehničke i doviđenja
|
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16474 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 10/08/2016 : 14:12:06
|
Sinoc najveca tragedija do sada u Riu. U finalu macevanja Korejanac i Madjar. Korejanac 20 godina, ovaj 41, poslednju medalju je uzeo u Atlatni i to bronzu. 14:9 je bilo za Madjara, na kraju 14:15... tragdeija |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
Edited by - Caleb on 10/08/2016 14:12:25 |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 10/08/2016 : 16:09:07
|
Meni je najveća tragedija ovo plivanje i HRT koji davi s tim sportom čak i u snimkama. A ovaj komentator koji svršava na Phelpsa je samo dno u toj tragediji. |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
Posted - 10/08/2016 : 18:28:29
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Nisam gledao prijenose ali pročitah u medijima da je bilo gadno protiv Argentine, za košarkaše se to moglo očekivati a rukometaši su ipak malo veća tragedija na ovim OI. Sada je jasno da od medalje nema ništa, čak ni od one drvene bronce na koju su navikli, a ako bi to bila cijena Babićevog odlaska neka ispadnu odmah u skupini i završe ovo mučenje.
Bila ti je snimka rukometne utakmice u 13:40, ja sam je gledao.
Iako nije bio toliki jad i bijeda kao protiv Katara, katastrofa još uvijek jest.
S takvom igrom medalji se možemo nadati samo na paraolimpijadi. |
"Nothing lasts forever." |
Edited by - Darth Ivan on 10/08/2016 18:43:59 |
|
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Member since 24/08/2006 |
Posted - 10/08/2016 : 18:32:12
|
Sep vidno pokraden u 2. kolu protiv domaćeg boksaca. Isto su mu napravili i u prvom kolu protiv egipćana, ali tada je bio toliko bolji da je ipak prosao dalje.. Ovo je bas frustrirajuće.. Prva runda je nategnuto bila nerjesena, ali dobio ju je brazilac. Drugu rundu ga je sep pomeo i opet su dali rundu brazilcu.. Odvratno.. |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16474 Posts
Posted - 10/08/2016 : 19:57:17
|
Gledao sam hrvatsko boksera. Isti sam utisak i ja stekao.. bio je bolji, pogotovo u 2. i 3. rundi... |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 10/08/2016 : 20:17:19
|
Vladimir Samsonov se plasirao u polufinale olimpijskog turnira. Drago mi je zbog njega ali džabe je sve kada će ostati bez medalje jer protiv Kineza Zhang Jikea neće moći. U borbi za broncu protiv Japanca Mizutanija će biti nešto veće šanse ali sumnjam da će sada sa 40 godina osvojiti olimpijsku medalju kada nije mogao dok je bio mlađi. |
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17165 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 10/08/2016 : 22:12:52
|
Srbija uspješna u misiji da izgubi od Francuske, blesavi Francuzi su nekako dobili na kraju, iako mi nije jasno kako. I jedni i drugi su željeli da izgube. Naravno, niko neće priznati da je kalkulisao. Litvanija ili Argentina su vjerovatno protivnici s kog god od ta dva mjesta da se plasiraju. Mada, može Srbija da izgubi i od Kine i da se ponovo Atina 2004. |
|
|
1Euro
Advanced Member
12539 Posts
Member since 17/07/2008 |
|
1Euro
Advanced Member
12539 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 10/08/2016 : 22:52:02
|
quote: Originally posted by supermark
ajd susjedi stignite nas, ako možete :P trenutna situacija: 15. HRV 1 zlatna ostale zemlje bivše juge 0 trenutno
ajmooooooooooooo :)
mi imamo več jedno zlato i jedno srebro |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 10/08/2016 : 23:23:37
|
Mi sutra idemo u lov na drugo zlato, na rasporedu je finale veslačkog dvojca. Braća Sinković u zadnje dvije godine imaju 28 pobjeda zaredom u toj disciplini, valjda neće zakazati sada u najvažnijem trenutku. |
|
|
Ernie Pike
Senior Member
Croatia
2866 Posts
Member since 06/03/2012 |
Posted - 10/08/2016 : 23:31:47
|
Meni je najveća tragedija ovo plivanje i HRT koji davi s tim sportom čak i u snimkama. A ovaj komentator koji svršava na Phelpsa je samo dno u toj tragediji.
Plivanje je jako popularno i jako gledano na OI. Prema podacima iz Londona daleko najgledanija je atletika, slijede plivanje, gimnastika i nogomet. Košarka je bila peta i upola manje gledana od plivanja. |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 10/08/2016 : 23:53:30
|
Ma da, treba zato uvesti još dodatne 34 plivačke discipline pa neka ljigavi Ameri osvajaju još duplo više medalja nego sada. Koliku težinu imaju ti podaci iz Londona govori to da su najgledaniji bili oni sportovi u kojima su Britanci dobri. Naravno da je nogomet visoko plasiran (iako su OI turniri nezanimljivi) je to je jedini momčadski sport koji oni igraju, ne treba ništa više reći. |
|
|
Ernie Pike
Senior Member
Croatia
2866 Posts
Member since 06/03/2012 |
Posted - 10/08/2016 : 23:56:22
|
Ma da, treba zato uvesti još dodatne 34 plivačke discipline pa neka ljigavi Ameri osvajaju još duplo više medalja nego sada. Koliku težinu imaju ti podaci iz Londona govori to da su najgledaniji bili oni sportovi u kojima su Britanci dobri. Naravno da je nogomet visoko plasiran (iako su OI turniri nezanimljivi) je to je jedini momčadski sport koji oni igraju, ne treba ništa više reći.
Radi se o agregiranim podacima o televizijskoj gledanosti u svijetu. Moja greška, nisam to napomenuo u prethodnom postu. |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16474 Posts
Posted - 11/08/2016 : 00:06:05
|
Meni je plivanje jedan od omiljenih sportova na OI. Atletika je neprikosnovena. Sto se tice plivanja, nisu Ameri krivi sto su ostali dosta iza njih... |
|
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 11/08/2016 : 00:15:57
|
Ako bi se odbile 3 plivačke velesile SAD, Kina i Australija vjerujem da bi podaci bili znatno drugačiji. Čisto sumnjam da su Europljani nešto ludi za tim dosadnim sportom, samo Britanci i još poneka nacija koja ima svog jakog aduta. Također vjerujem da je npr. stolni tenis popularan samo u Kini i nigdje drugdje, tko može uživati u sportu u kojem zna da je unaprijed osuđen na poraz. |
Edited by - DODSFERD on 11/08/2016 00:17:06 |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17042 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
Topic |
|