Author |
Topic |
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 11/08/2016 : 19:15:37
|
Nažalost, Samsonov nije uspio protiv Zhang Jikea iako je odigrao najbolje što je mogao u ovom trenutku. Opet 2 Kineza u finalu a isto je bilo i u ženskom turniru. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 11/08/2016 : 19:31:59
|
Grčka ima novu sportsku junakinju. Osvojivši zlato u disciplini 25 metara malokalibarski pištolj, te broncu u zračnom pištolju 10m, Anna Korakaki (20) je postala prva grčka sportašica s dvije medalje na istim igrama nakon 104 godine. Stoga niti ne čudi što je 20-godišnju djevojku iz Drame po povratku u domovinu dočekalo veliko slavlje, a prava 'ludnica' se očekuje u rodnom gradu. "U šoku sam, još nisam svjesna što sam napravila. Priželjkivala sam medalju, makar i broncu. No ovo nisam niti sanjala. Hvala svim što su bili uz mene," kazala je Korakaki. Mlada studentica sveučilišta u Solunu postala je prva žena u povijesti koja je za Grčku osvojila dva odličja na igrama, a posljednjem grčkom sportašu to je uspjelo Konstantinosu Tsiklitirasu koji je 1912. u Stockholmu osvojio zlato u skoku u dalj, te broncu u skoku u vis. "Ponosna sam što sam postala prva žena u grčkoj povijesti s dvije medalje. Nadam se kako će moji uspjesi biti inspiracija i poticaj mladima da se bave sportom," kazala je Korakaki. |
|
|
1Euro
Advanced Member
12539 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 11/08/2016 : 20:11:18
|
čestitke na drugom zlatu!!! malo sam se zabrinuo kada su se Litvanci približili pa čak poveli,.....ali na kraju je sve dobro završilo za Hrvatsku! |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 11/08/2016 : 21:06:59
|
Simultano sam gleda rukomet i kosarku, izdovojit cu dva imena..
Ivan Pešić i Bojan Bogdanović.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31376 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 11/08/2016 : 21:14:33
|
košarkaši dobili, rukometaši dobili, Čilić vodi, sjajne vijesti! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 11/08/2016 : 21:20:44
|
Konačno jedna dobra utakmica iako je bilo oscilacija. Na trenutke sam imao osjećaj da ćemo pregaziti ovu Dansku, da bi se ubrzo nakon nekoliko grešaka protivnik vratio pa je stigao dojam da se sprema novi poraz. Najviše od svega nisam zadovoljan obranom na desnom krilu gdje se Lasse Svan nazabijao golova, njemu se jednostavno ne smije dati toliko prostora. Je li ovo bilo pravo lice ili samo trenutni bljesak vidjet će se u sljedećoj utakmici protiv Francuske, nema idealnijeg protivnika za testiranje stvarnih mogućnosti. |
|
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Member since 24/08/2006 |
Posted - 11/08/2016 : 21:26:10
|
Izvrstan dan za nas sport.. Mislim da nam nis ne znaci ova pobjeda protiv danske osim samopouzdanja, ako izgubimo protiv francuza. Cetvrto mjesto nam je izvjesno kao sto je i prvo ako pobjedimo francuze. Ali opet manje bitno jer su u drugoj skupini svi pobjedivi.. Kosarkasi pobjedom protiv brazila prakticki osigurali 3. mjesto, samo trebaju izgubit od litve i dobit nigeriju.. Zna li ko kak stoje jedrilicari nakon danasnjih plovova? |
|
|
1Euro
Advanced Member
12539 Posts
Member since 17/07/2008 |
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
31376 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 11/08/2016 : 22:05:55
|
Čilić ispao, nek bude bar više sreće u Davis Cupu!
Čestitke Sloveniji na trećoj medalji! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 11/08/2016 : 22:09:19
|
Kada malo razmislim, i za rukometaše i za košarkaše bi bilo najidealnije proći skupinu sa 2. mjesta. U rukometu to mjesto nudi izbjegavanje Francuske i Danske do mogućeg finala, pod uvjetom da oni međusobno podijele 1. i 3. S obzirom kako teško igramo protiv njih u polufinalu možda ih je bolje sresti što kasnije, iako se s pravom igrom ne treba bojati nikoga. U četvrtfinalu bi došao 3. iz druge skupine a to će biti Brazil ili Poljska a u polufinalu pobjednik te skupine, recimo da će to biti Njemačka. Samo što je za 2. mjesto ''potrebno'' izgubiti sljedeću od Francuske i da se poklope još neki drugi rezultati; Danska pobjeđuje Qatar a gubi od Francuske. Onda bi poredak u skupini bio 1. Fra, 2. Hrv, 3. Dan 4. Qat. Kod košarkaša bi 2. mjesto donijelo Francusku u četvrtfinalu što je daleko najbolji izbor pošto Francuzi nisu u nekoj formi, dok protiv ovakve Australije ne bi bile velike šanse. Problem je što bi za 2. mjesto trebalo dobiti Litvu što nije jednostavno, pa još da Litva izgubi i od Argentine. Sve su to kombinacije i kalkulacije i teško je vjerovati da se sve može tako poklopiti. |
|
|
Ernie Pike
Senior Member
Croatia
2868 Posts
Member since 06/03/2012 |
Posted - 11/08/2016 : 22:17:51
|
quote: Originally posted by Vjeko1980
Izvrstan dan za nas sport.. Mislim da nam nis ne znaci ova pobjeda protiv danske osim samopouzdanja, ako izgubimo protiv francuza. Cetvrto mjesto nam je izvjesno kao sto je i prvo ako pobjedimo francuze. Ali opet manje bitno jer su u drugoj skupini svi pobjedivi.. Kosarkasi pobjedom protiv brazila prakticki osigurali 3. mjesto, samo trebaju izgubit od litve i dobit nigeriju.. Zna li ko kak stoje jedrilicari nakon danasnjih plovova?
Fantela i Marenić u 470 su bili 4. i 1. te nakon 4 plova vode. Kljaković Gašpić u Finnu je danas bio dvaput 8. Nakon 6 plovova je 8. i ima 6. bodova više od trenutno trećeg. Laseraši su se danas odmarali.
|
|
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Posted - 11/08/2016 : 22:19:27
|
Ne znam kako mi mozemo bit 2 u slucaju da izgubimo od francuza? Zatvara se krug katar, danska i mi gdje smo mi daleko najlosiji zbog međusobne gol razlike. Tako da kao sto rekoh vrlo vjerojatno ćemo bit cetvrti ili prvi ako nekim cudom pobjedimo francuze.. Sto se tice kosarke, sa 2 ili 4 mjestom u skupini se miris sa time da finale nećeš vidit jer te u polufinslu cekaju ameri.. Ja bi da riskiraju i radije da se potuku sa na australcima pa bar otvorio neku sansu za finale |
|
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Posted - 11/08/2016 : 22:20:54
|
Da vidio sam u međuvremenu da su opet briljirali marenić i fantela, ali nikako da se odlijepe, oni australci ih prate u stopu |
|
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Posted - 11/08/2016 : 22:27:41
|
Ispravljam se za rukomet. Nisam vidio da su katarani odigrali nereseno sa tunisom.. To je ok.. Kako god odigrali sa francuzima bit ćemo najmanje treći.. Sto je ok jer je najbolje izbjeći nijemce u drugoj skupini |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 11/08/2016 : 22:27:43
|
quote: Originally posted by 1Euro
treča olimpijska medalja za Sloveniju!!!!!!!!!!!!!
Ovaj put bronca u JUDO, yeah!!!!!!!!!! več imamo tri medalje!!!!!
Vidim da su kod vas žene uspješnije u judu od muških, svaka čast na još jednoj medalji. |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 11/08/2016 : 22:35:47
|
quote: Originally posted by Vjeko1980 Sto se tice kosarke, sa 2 ili 4 mjestom u skupini se miris sa time da finale nećeš vidit jer te u polufinslu cekaju ameri.. Ja bi da riskiraju i radije da se potuku sa na australcima pa bar otvorio neku sansu za finale
Nekoga moraju zapasti i Amerikanci, ne mogu ih svi izbjeći. Ma najbolje je u svakoj utakmici dati sve od sebe i ići na pobjedu pa što bude, barem košarkaši nemaju nikakav pritisak da moraju osvojiti medalju, iako bi ista bila fantastično dostignuće i veliko iznenađenje. |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 11/08/2016 : 22:38:58
|
Ispravljam se za rukomet. Nisam vidio da su katarani odigrali nereseno sa tunisom.. To je ok.. Kako god odigrali sa francuzima bit ćemo najmanje treći.. Sto je ok jer je najbolje izbjeći nijemce u drugoj skupini
Najbolje ih je izbjeći u četvrtfinalu kada već ima lakših protivnika, a što se tiče polufinala ili finala nema boljeg protivnika od Nijemaca jer nam jednostavno odgovaraju. |
|
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Posted - 11/08/2016 : 22:51:43
|
Sad malo opet gledam zdrijeb i rezultate kosarkaskog turnira. Ako danas litva dekne argentinu, moglo bi tu but svega.. Al bas kaos.. Jer za ocekivat je da spanjolci moraju nekoga i pobjediti, a vrlo je moguće da to osim nigerije budu i litva i argentina. U protivnom ispadaju jer će brazil bi bolji od njih zbog međusobnog skora. A onda zadnju tekmu grupne faze igrsmo mi i litva, gdje bi u tom scenariju sa pobjedom bili prvi, a sa porazom... Sa porazom ne zelim ni razmisljat di bi bili.. |
|
|
trolodtroje
Advanced Member
3276 Posts
Member since 14/09/2010 |
Posted - 11/08/2016 : 23:17:59
|
Judo, do 78 kg Ž: Anamari Klementina Velenšek - kroz kvalifikacije malo teže, ali je sa težom ozledom kolena ipak u borbi za treče mesto sa uspešnim davljenjem ofarbala njemku najprije u indigo a posle ju bacila u besvest. Evo, kako je izgledalo, kad je Malzahnovu pojela in einer Mahlzeit (za marendu).
krk...
i laku noč....
|
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8193 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 11/08/2016 : 23:53:04
|
Ne znam kako mi mozemo bit 2 u slucaju da izgubimo od francuza? Zatvara se krug katar, danska i mi gdje smo mi daleko najlosiji zbog međusobne gol razlike. Tako da kao sto rekoh vrlo vjerojatno ćemo bit cetvrti ili prvi ako nekim cudom pobjedimo francuze.. Sto se tice kosarke, sa 2 ili 4 mjestom u skupini se miris sa time da finale nećeš vidit jer te u polufinslu cekaju ameri.. Ja bi da riskiraju i radije da se potuku sa na australcima pa bar otvorio neku sansu za finale
šansa za finale tek na slijedećoj olimpijadi ja sam već prezadovoljan, iako vidim i loše stvari obrana je dobra, kolektivna, zna se ko preuzima, nema prečestih ispadanja međutim, u napadu se sve svodi na individualne napore, lopta sporo ide, nema akcija, osim što svi dobro oslobađaju prostor kad babo ide na ulaz a babo je postao pravi vođa i tu je aco pogodio problem je i uloga hezonje- danas je bilo vidljivo da je dečko nezadovoljan što ne dobija lopte, ili ne u pravo vrijeme i donekle je u pravu, jer protiv argentine je zaslužio da se odigra na njega, a ne da lopta ide igraču kojem ne ide ipak, ovo današnje širenje ruku mi ne miriše na dobro, morat će se skulirat i doprinosit ekipi i u obrani i u napadu, jer danas nije bio dobar ni u obrani, za razliku od prije
u svakom slučaju, ako budemo mogli birat protivnika, onda neka budu francuzi, jer s ovakvim australcima nemamo puno šansi
|
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16477 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 12/08/2016 : 00:25:21
|
Cestitke na medaljama.
Kosarkasi Hr igraju mudima, svidja mi se. Konacno se bez pompe otislo na neko takmicenja, pa je i pritisak manji na igracima, sto se vidi na terenu. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16477 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 12/08/2016 : 00:28:37
|
quote: Originally posted by 1Euro
quote: Originally posted by Caleb
Cemu maliciozan komentar za Sora? Covek nema mesta u Srbiji, a hoce i dalje da igra na vrhunskom nivou. Vrhunski je i odigrao, svaka mu cast. Ja verujem u vaterpoliste, a, i, da ne osvoje medalju, postovacu ih jos vise.
kakva je tu logika?
Logika je postovanju tih ljudi i postovanju svega onoga sto rade u vrlo losem okruzenju i ne tako dobrim uslovima. Zar posle malo losijih partija odmah treba pljuvati (ne treba nikog pljuvati, ti ljudi na OI se bore za sebe, ne za mene ili ostale gradjanje, zato i ne treba sve ovo shvatati tragicno i licno), to oni nisu zasluzili. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
Topic |
|