forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Olimpijske Igre Rio 2016
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 64

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 11/08/2016 : 19:15:37  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Nažalost, Samsonov nije uspio protiv Zhang Jikea iako je odigrao najbolje što je mogao u ovom trenutku.
Opet 2 Kineza u finalu a isto je bilo i u ženskom turniru.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 11/08/2016 : 19:27:09  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
http://hrsport.net/vijesti/496607/ostali-sportovi-olimpijske-igre/bralic-mislim-da-valent-i-martin-sinkovic-mogu-trajati-jos-dva-olimpijska-ciklusa/

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 11/08/2016 : 19:31:59  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Grčka ima novu sportsku junakinju. Osvojivši zlato u disciplini 25 metara malokalibarski pištolj, te broncu u zračnom pištolju 10m, Anna Korakaki (20) je postala prva grčka sportašica s dvije medalje na istim igrama nakon 104 godine.
Stoga niti ne čudi što je 20-godišnju djevojku iz Drame po povratku u domovinu dočekalo veliko slavlje, a prava 'ludnica' se očekuje u rodnom gradu.
"U šoku sam, još nisam svjesna što sam napravila. Priželjkivala sam medalju, makar i broncu. No ovo nisam niti sanjala. Hvala svim što su bili uz mene," kazala je Korakaki.
Mlada studentica sveučilišta u Solunu postala je prva žena u povijesti koja je za Grčku osvojila dva odličja na igrama, a posljednjem grčkom sportašu to je uspjelo Konstantinosu Tsiklitirasu koji je 1912. u Stockholmu osvojio zlato u skoku u dalj, te broncu u skoku u vis.
"Ponosna sam što sam postala prva žena u grčkoj povijesti s dvije medalje. Nadam se kako će moji uspjesi biti inspiracija i poticaj mladima da se bave sportom," kazala je Korakaki.

Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12539 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 11/08/2016 : 20:11:18  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
čestitke na drugom zlatu!!! malo sam se zabrinuo kada su se Litvanci približili pa čak poveli,.....ali na kraju je sve dobro završilo za Hrvatsku!
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 11/08/2016 : 21:06:59  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Simultano sam gleda rukomet i kosarku, izdovojit cu dva imena..

Ivan Pešić i Bojan Bogdanović..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31376 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 11/08/2016 : 21:14:33  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
košarkaši dobili, rukometaši dobili, Čilić vodi, sjajne vijesti!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 11/08/2016 : 21:20:44  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Konačno jedna dobra utakmica iako je bilo oscilacija. Na trenutke sam imao osjećaj da ćemo pregaziti ovu Dansku, da bi se ubrzo nakon nekoliko grešaka protivnik vratio pa je stigao dojam da se sprema novi poraz. Najviše od svega nisam zadovoljan obranom na desnom krilu gdje se Lasse Svan nazabijao golova, njemu se jednostavno ne smije dati toliko prostora.
Je li ovo bilo pravo lice ili samo trenutni bljesak vidjet će se u sljedećoj utakmici protiv Francuske, nema idealnijeg protivnika za testiranje stvarnih mogućnosti.

Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 11/08/2016 : 21:26:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
Izvrstan dan za nas sport.. Mislim da nam nis ne znaci ova pobjeda protiv danske osim samopouzdanja, ako izgubimo protiv francuza. Cetvrto mjesto nam je izvjesno kao sto je i prvo ako pobjedimo francuze. Ali opet manje bitno jer su u drugoj skupini svi pobjedivi.. Kosarkasi pobjedom protiv brazila prakticki osigurali 3. mjesto, samo trebaju izgubit od litve i dobit nigeriju.. Zna li ko kak stoje jedrilicari nakon danasnjih plovova?
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12539 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 11/08/2016 : 22:00:03  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
treča olimpijska medalja za Sloveniju!!!!!!!!!!!!!

Ovaj put bronca u JUDO, yeah!!!!!!!!!! več imamo tri medalje!!!!!
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
31376 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 11/08/2016 : 22:05:55  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Čilić ispao, nek bude bar više sreće u Davis Cupu!

Čestitke Sloveniji na trećoj medalji!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 11/08/2016 : 22:09:19  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Kada malo razmislim, i za rukometaše i za košarkaše bi bilo najidealnije proći skupinu sa 2. mjesta.
U rukometu to mjesto nudi izbjegavanje Francuske i Danske do mogućeg finala, pod uvjetom da oni međusobno podijele 1. i 3. S obzirom kako teško igramo protiv njih u polufinalu možda ih je bolje sresti što kasnije, iako se s pravom igrom ne treba bojati nikoga. U četvrtfinalu bi došao 3. iz druge skupine a to će biti Brazil ili Poljska a u polufinalu pobjednik te skupine, recimo da će to biti Njemačka.
Samo što je za 2. mjesto ''potrebno'' izgubiti sljedeću od Francuske i da se poklope još neki drugi rezultati; Danska pobjeđuje Qatar a gubi od Francuske. Onda bi poredak u skupini bio 1. Fra, 2. Hrv, 3. Dan 4. Qat.
Kod košarkaša bi 2. mjesto donijelo Francusku u četvrtfinalu što je daleko najbolji izbor pošto Francuzi nisu u nekoj formi, dok protiv ovakve Australije ne bi bile velike šanse. Problem je što bi za 2. mjesto trebalo dobiti Litvu što nije jednostavno, pa još da Litva izgubi i od Argentine.
Sve su to kombinacije i kalkulacije i teško je vjerovati da se sve može tako poklopiti.

Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2868 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 11/08/2016 : 22:17:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vjeko1980

Izvrstan dan za nas sport.. Mislim da nam nis ne znaci ova pobjeda protiv danske osim samopouzdanja, ako izgubimo protiv francuza. Cetvrto mjesto nam je izvjesno kao sto je i prvo ako pobjedimo francuze. Ali opet manje bitno jer su u drugoj skupini svi pobjedivi.. Kosarkasi pobjedom protiv brazila prakticki osigurali 3. mjesto, samo trebaju izgubit od litve i dobit nigeriju.. Zna li ko kak stoje jedrilicari nakon danasnjih plovova?

Fantela i Marenić u 470 su bili 4. i 1. te nakon 4 plova vode.
Kljaković Gašpić u Finnu je danas bio dvaput 8. Nakon 6 plovova je 8. i ima 6. bodova više od trenutno trećeg.
Laseraši su se danas odmarali.
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 11/08/2016 : 22:19:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
Ne znam kako mi mozemo bit 2 u slucaju da izgubimo od francuza? Zatvara se krug katar, danska i mi gdje smo mi daleko najlosiji zbog međusobne gol razlike. Tako da kao sto rekoh vrlo vjerojatno ćemo bit cetvrti ili prvi ako nekim cudom pobjedimo francuze..
Sto se tice kosarke, sa 2 ili 4 mjestom u skupini se miris sa time da finale nećeš vidit jer te u polufinslu cekaju ameri.. Ja bi da riskiraju i radije da se potuku sa na australcima pa bar otvorio neku sansu za finale
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 11/08/2016 : 22:20:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
Da vidio sam u međuvremenu da su opet briljirali marenić i fantela, ali nikako da se odlijepe, oni australci ih prate u stopu
Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 11/08/2016 : 22:27:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
Ispravljam se za rukomet. Nisam vidio da su katarani odigrali nereseno sa tunisom.. To je ok.. Kako god odigrali sa francuzima bit ćemo najmanje treći.. Sto je ok jer je najbolje izbjeći nijemce u drugoj skupini
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 11/08/2016 : 22:27:43  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 1Euro

treča olimpijska medalja za Sloveniju!!!!!!!!!!!!!

Ovaj put bronca u JUDO, yeah!!!!!!!!!! več imamo tri medalje!!!!!

Vidim da su kod vas žene uspješnije u judu od muških, svaka čast na još jednoj medalji.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 11/08/2016 : 22:35:47  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Sto se tice kosarke, sa 2 ili 4 mjestom u skupini se miris sa time da finale nećeš vidit jer te u polufinslu cekaju ameri.. Ja bi da riskiraju i radije da se potuku sa na australcima pa bar otvorio neku sansu za finale

Nekoga moraju zapasti i Amerikanci, ne mogu ih svi izbjeći.
Ma najbolje je u svakoj utakmici dati sve od sebe i ići na pobjedu pa što bude, barem košarkaši nemaju nikakav pritisak da moraju osvojiti medalju, iako bi ista bila fantastično dostignuće i veliko iznenađenje.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 11/08/2016 : 22:38:58  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ispravljam se za rukomet. Nisam vidio da su katarani odigrali nereseno sa tunisom.. To je ok.. Kako god odigrali sa francuzima bit ćemo najmanje treći.. Sto je ok jer je najbolje izbjeći nijemce u drugoj skupini

Najbolje ih je izbjeći u četvrtfinalu kada već ima lakših protivnika, a što se tiče polufinala ili finala nema boljeg protivnika od Nijemaca jer nam jednostavno odgovaraju.

Go to Top of Page

Vjeko1980
Advanced Member

5649 Posts

Member since 24/08/2006

Posted - 11/08/2016 : 22:51:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Vjeko1980 a Private Message  Reply with Quote
Sad malo opet gledam zdrijeb i rezultate kosarkaskog turnira. Ako danas litva dekne argentinu, moglo bi tu but svega.. Al bas kaos.. Jer za ocekivat je da spanjolci moraju nekoga i pobjediti, a vrlo je moguće da to osim nigerije budu i litva i argentina. U protivnom ispadaju jer će brazil bi bolji od njih zbog međusobnog skora. A onda zadnju tekmu grupne faze igrsmo mi i litva, gdje bi u tom scenariju sa pobjedom bili prvi, a sa porazom... Sa porazom ne zelim ni razmisljat di bi bili..
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3276 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 11/08/2016 : 23:17:59  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
Judo, do 78 kg Ž:
Anamari Klementina Velenšek - kroz kvalifikacije malo teže, ali je sa težom ozledom kolena ipak u borbi za treče mesto sa uspešnim davljenjem ofarbala njemku najprije u indigo a posle ju bacila u besvest. Evo, kako je izgledalo, kad je Malzahnovu pojela in einer Mahlzeit (za marendu).

krk...

i laku noč....

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 11/08/2016 : 23:48:41  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
http://sportske.jutarnji.hr/oi2016/cilic-nakon-bolnog-poraza-porucio-ovo-je-los-rezultat-makar-si-nemam-sto-predbaciti/4607984/

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8193 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 11/08/2016 : 23:53:04  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne znam kako mi mozemo bit 2 u slucaju da izgubimo od francuza? Zatvara se krug katar, danska i mi gdje smo mi daleko najlosiji zbog međusobne gol razlike. Tako da kao sto rekoh vrlo vjerojatno ćemo bit cetvrti ili prvi ako nekim cudom pobjedimo francuze..

šansa za finale tek na slijedećoj olimpijadi
ja sam već prezadovoljan, iako vidim i loše stvari
obrana je dobra, kolektivna, zna se ko preuzima, nema prečestih ispadanja
međutim, u napadu se sve svodi na individualne napore, lopta sporo ide, nema akcija, osim što svi dobro oslobađaju prostor kad babo ide na ulaz
a babo je postao pravi vođa i tu je aco pogodio
problem je i uloga hezonje- danas je bilo vidljivo da je dečko nezadovoljan što ne dobija lopte, ili ne u pravo vrijeme
i donekle je u pravu, jer protiv argentine je zaslužio da se odigra na njega, a ne da lopta ide igraču kojem ne ide
ipak, ovo današnje širenje ruku mi ne miriše na dobro, morat će se skulirat i doprinosit ekipi i u obrani i u napadu, jer danas nije bio dobar ni u obrani, za razliku od prije

u svakom slučaju, ako budemo mogli birat protivnika, onda neka budu francuzi, jer s ovakvim australcima nemamo puno šansi

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 11/08/2016 : 23:53:11  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ne treba se previše veseliti, tek na kraju se broje mrtvi.

http://sportske.jutarnji.hr/oi2016/katar-te-razbije-s-argentinom-se-mucis-a-onda...-ludilo-s-danskom-veselimo-se-francuskoj/4608065/

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16477 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 12/08/2016 : 00:25:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Cestitke na medaljama.

Kosarkasi Hr igraju mudima, svidja mi se. Konacno se bez pompe otislo na neko takmicenja, pa je i pritisak manji na igracima, sto se vidi na terenu.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16477 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 12/08/2016 : 00:28:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by 1Euro

quote:
Originally posted by Caleb

Cemu maliciozan komentar za Sora? Covek nema mesta u Srbiji, a hoce i dalje da igra na vrhunskom nivou. Vrhunski je i odigrao, svaka mu cast.
Ja verujem u vaterpoliste, a, i, da ne osvoje medalju, postovacu ih jos vise.

kakva je tu logika?

Logika je postovanju tih ljudi i postovanju svega onoga sto rade u vrlo losem okruzenju i ne tako dobrim uslovima. Zar posle malo losijih partija odmah treba pljuvati (ne treba nikog pljuvati, ti ljudi na OI se bore za sebe, ne za mene ili ostale gradjanje, zato i ne treba sve ovo shvatati tragicno i licno), to oni nisu zasluzili.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page
Page: of 64 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.26 seconds. Snitz Forums 2000