Author |
Topic  |
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 16/08/2016 : 22:58:07
|
quote: Originally posted by manhunter
Ma briga me za Index, simpa je slika u kombinaciji sa naslovom. ;)
ubermansch  |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
maelstrom
Senior Member

1262 Posts
Member since 21/12/2010 |
Posted - 16/08/2016 : 23:00:34
|
Bravo za Davora, ovo zlato nam je trebalo baš.Jermen je bio odličan protivnik u finalu.Pravila u rvanju su takva, kakva su, na isti način je i Davor u prošlosti gubio kada je bio neiskusniji.Ako pogledamo njegove prve 3 borbe, zaista je zasluženo zlato kod njega, možda je u finalu mogao biti bolji, ali eto, na kraju je i to bilo dovoljno za zlato, generalno Jermen jeste bio pasivniji.
I pisao sam ranije od kojih srpskih sportista najviše očekujem, Davor mi je ispunio očekivanja.Ono što najviše očekujem sa nestrpljenjem na ovoj Olimpijadi je nastup Ivane Španović i njen okršaj sa Amerikankama, ako ona osvoji zlato u toj tradicionalnoj američkoj disciplini to zlato bi po meni imalo najveću težinu od svih medalja koje je Srbija osvojila nakon raspada SRFJ. |
Edited by - maelstrom on 16/08/2016 23:01:06 |
 |
|
ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts
Member since 07/12/2015 |
Posted - 16/08/2016 : 23:09:02
|
Suđenje je ono što me najviše nervira u zadnje vrijeme. Mislim, uz toliku tehnologiju i kamere uvijek neke čudnovate odluke šegrta Hlapića. Nekom mjere tisućinke, a nekom odokativno odvale. Box je super, Hrgović mlati Kubanca, a ovaj vodi na bodove. Dobro da ga je uspavao jer nikada ne bi pobijedio i vidio medalju. Davor Štefanek je musliman, objavio index kao udarnu vijest. |
samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 16/08/2016 : 23:14:00
|
quote: Originally posted by globinjo
Rodjen u Subotici Ma nebitno Poanta mog teksta je bila jasna
Subotica je u Srbiji, koliko znam ili...
Dečko je osvojio zlato za Srbiju, peva srpsku himnu, pokazuje tri prsta, čist Srbin.

Inače i ti imaš čisto srpsko ime i prezime, pa se izjašnjavaš kao Hrvat...Eto, ni ja nemam prezime na ić, pa sam Srbin!
Pitao si za ženu, poreklom joj je otac iz Like, ali srpkinja je!
Uživaj druže, mani se nacionalnosti... |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
KOMIKO
Senior Member

.jpg)
Serbia
1950 Posts
Member since 05/02/2012 |
|
Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts
Member since 24/08/2006 |
Posted - 16/08/2016 : 23:20:53
|
I ja mislim da Fantela i Marenić ne mogu ovo propustiti.. Jednostavno su prestabilni tijekom cijelog natjecanja i ne mogu tako kiksat ko Stipanović.. |
 |
|
1Euro
Advanced Member

12612 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 16/08/2016 : 23:23:18
|
quote: Originally posted by lwood
http://www.index.hr/black/clanak/znate-li-koliko-doista-vrijedi-zlatna-olimpijska-medalja/913298.aspx

a sportaši prave takvu galamu oko njih.....bolje da idu do tog majstora daju mu 580 dolara za material plus još nešto za izradu (možda če biti dovoljno kutija cigareta i piče) pa če im napraviti medalju.
Inače ako neki sportista bude želio prodati svoju zlatnu medalju ja ču mu je platiti duplo više, znam da ču je preplatiti za pola cijene ali tek toliko, da i oni imaju nešto do toga jer 580 je stvarno malo, ja ču im dati 1160 dolara ako netko želi prodati, recimo Bolt npr ili onaj Phelps (šta če mu toliko medalja....) |
 |
|
1Euro
Advanced Member

12612 Posts
Member since 17/07/2008 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 16/08/2016 : 23:33:14
|
quote: Originally posted by srdjandj
Rodjen u Subotici Ma nebitno Poanta mog teksta je bila jasna
Subotica je u Srbiji, koliko znam ili...
Dečko je osvojio zlato za Srbiju, peva srpsku himnu, pokazuje tri prsta, čist Srbin.

Inače i ti imaš čisto srpsko ime i prezime, pa se izjašnjavaš kao Hrvat...Eto, ni ja nemam prezime na ić, pa sam Srbin!
Pitao si za ženu, poreklom joj je otac iz Like, ali srpkinja je!
Uživaj druže, mani se nacionalnosti...
Subotica je u Vojvodini Cisto ime i prezime Je U pravu si Moji su pred Turcima pobjegli iz čačka Pizdunu
|
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13027 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 16/08/2016 : 23:41:45
|
Kolekcionarska vrijednost zlatnih medalja je puno veća od tih 580 dolara, pogotovo ako je prodaje neko veće ime iz popularnog sporta. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 16/08/2016 : 23:41:59
|
Subotica je u Vojvodini Cisto ime i prezime Je U pravu si Moji su pred Turcima pobjegli iz čačka Pizdunu
Eto, razjasnili smo šta je šta i ko je ko...
Sad čekamo da se pljujemo posle košarke! |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
|
trolodtroje
Advanced Member

3283 Posts
Member since 14/09/2010 |
Posted - 16/08/2016 : 23:54:33
|
ne možete bez ovih pizdarija hrvat je, srbin je, po ocu xy, po mami zu...ma svi smo iz Afrike. budale. uvek ista pizda. sportaši su, trpe, stalno neka odricanja, par ili mnogo godina fokusiranja na jednu te istu stvar. a ovde (i drugdje) uvek ista pizda na kraju - šta je po narodnosti - oni rade to za sebe i svoje (porodicu, prijatelje, trenere) pa tek onda za narod i zastavu i himnu. ili forumaše. |
 |
|
izivko
Advanced Member

.jpg)
Germany
13027 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 16/08/2016 : 23:55:06
|
quote: Originally posted by srdjandj
Eto, razjasnili smo šta je šta i ko je ko...
Sad čekamo da se pljujemo posle košarke!
Tu gubimo
Tko to mi    |
Have mercy |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Posted - 17/08/2016 : 00:20:49
|
I odbojkašice u polufinalu, sve je počelo od Hrvata Štefaneka!   |
 |
|
legolas76
Average Member

637 Posts
Member since 31/08/2006 |
|
maelstrom
Senior Member

1262 Posts
Member since 21/12/2010 |
Posted - 17/08/2016 : 00:30:49
|
Au kako odbojkašice rasturiše Ruskinje, davno ih neko nije ovako rašrafio u eliminacionoj utakmici.Pobeda naših devojaka 3:0 uz neverovatan prvi set 25:9. Pisao sam već da je ovo najbolja ekipa koju smo ikada imali i da je grehota da devojke ne osvoje medalju.Sada se nadam revanšu Amerikankama, onako lošu utakmicu, posebno na prijemu, što smo odigrali u grupi teško da možemo ponoviti.Nadam se finalu sa Brazilkama u fenomenalnoj atmosferi pred prepunim tribinama, to bi devojkama bila najveća nagrada.
Inače, mlada Tijana Bošković, ženska verzija legendarnog Ivana Miljkovića, mnogo toga tu podseća na Sidnej 2000.Uništi Ruskinje serijama ubitačnih servisa.Dugi niz godina ćemo Tijanu gledati širom odbojkaških terena i ne sumnjam da će pobrati gomilu prizanja za najbolju igračicu, vreme radi za nju. Trenutno, Brankica Mihajlović i genijalna tehničarka i kapiten Maja Ognjenović vođe ove ekipe.
A Ruskinje, ako ništa drugo, dobre su ribe da boli glava, pogotovo plavušica Fetisova. |
 |
|
Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts
Member since 20/05/2014 |
Posted - 17/08/2016 : 01:20:01
|
quote: Originally posted by maelstrom
A Ruskinje, ako ništa drugo, dobre su ribe da boli glava, pogotovo plavušica Fetisova.
Plavušica?  A da ona nije crvenkapica? |
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina... |
 |
|
kucak
Average Member

.jpg)
Niue
757 Posts
Member since 03/02/2011 |
Posted - 17/08/2016 : 02:22:33
|
Sara Kolak 64.30 i prvo mjesto u svojoj kvalifikacijskoj skupini i ulazak u finale bacanja koplja.. Hrvatski rekord. Kao što bi Drago Ćosić rekao - Čudo u Riju!!! |
Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje.. |
 |
|
Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts
Member since 24/08/2006 |
Posted - 17/08/2016 : 04:26:32
|
quote: Originally posted by kucak
Sara Kolak 64.30 i prvo mjesto u svojoj kvalifikacijskoj skupini i ulazak u finale bacanja koplja.. Hrvatski rekord. Kao što bi Drago Ćosić rekao - Čudo u Riju!!!
Da, ali ukupno 3. rezultat kvalifikacija.. Ako ponovi takav hitac mogla bi bit u konkurenciji za broncu.. Sto bi svakako bilo ravno cudu.. |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
trolodtroje
Advanced Member

3283 Posts
Member since 14/09/2010 |
Posted - 17/08/2016 : 08:41:59
|
jbmti japonsko....
"Današnji izidi še niso dokončni, saj smo vložili protest proti japonski jadrnici, ki se me je dotaknila v hrbet, prav tako one protestirajo zaradi nas. Dan se še ni končal, še vedno je stresno, čeprav bo protest težko uspel. Drugače pa sva se danes dobro držali, čeprav bi vedno lahko bilo bolje. Zdaj sva na tretjem mestu, a posadke so blizu, čisto vse je še odprto. Posebne taktike ne bo, treba bo biti v ospredju, iti na prvo mesto. Pogoji se vsak dan spreminjajo, a na to sva pripravljeni. Vse posadke čutijo pritisk, najbrž bo danes malo spanja. Vasilijev uspeh bo dodatna motivacija, upava, da bova tudi midve domov prinesli kakšno kolajno. Vasilijev uspeh pa za naju ne pomeni sprostitve," je po prihodu na obalo in še preden je regatni odbor odločal o protestih, dejala Macarolova.
Očitno napake v osmi regati in prvi današnji niso pripisali japonskima, ampak slovenskima jadralkama, ki sta dobili 21 točk pribitka. V cilj sta sicer prišli na šestem mestu, nato pa sta bili še peti in šesti. Slovenki sta brez kazenskega pribitka zbrali 50 točk, Američanki Annie Haeger in Briana Provancha na četrtem mestu 51, francoski svetovni prvakinji Camille Lecointre in Helene Defrance 52 in sta za Slovenkama na petem mestu zaostajali dve točki, le štiri točke več od Mrakove in Macarolove pa sta imeli Ai Kondo Yoshida in Miha Yoshioka (54). Sanje o medalji so splavale po vodi
Protest pa je spremenil razvrstitev v veliko škodo slovenskih jadralk, ki sta imeli pred tem tudi možnost za srebro, saj sta sta bili branilki naslova Novozelandki Jo Aleh in Polly Powrie (48) na drugem mestu le dve točki pred njima.
Britanki Hannah Mills in Saskia Clark sta ne glede na vse že novi olimpijski prvakinji, 20 točk več imata drugem mestu Novozelandki, tretji sta sedaj Američanki (49), četrti Francozinji (50), peti Japonki (52), šesti pa Nizozemki Afrodite Zegers in Anneloes van Veen (59).
Mrakova in Macarolova sta lanski evropski prvakinji, letos sta bili na EP tretji, morje pred Rio de Janeirom, kjer sta bili praktično ves čas v boju za stopničke, pa jima očitno ne bo prineslo prave nagrade. Ženske, 470, po 10 regatah, pred regato za medalje:
1. Hannah Mills/Saskia Clark (VBr) 28 2. Jo Aleh/Polly Powrie (NZl) 48 3. Annie Haeger/Briana Provancha (ZDA) 49 ... 7. Tina Mrak/Veronika Macarol (Slo) 65 ...
|
 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29656 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 17/08/2016 : 08:54:59
|
ex-YU lista medalja:
15. HRVATSKA 3 zlatne, 2 srebrne 38. SLOVENIJA 1 zlatna, 2 srebrne, 1 bronca 42. RUMUNJSKA 1 zlatna, 1 srebrna, 2 bronce 48. KOSOVO 1 zlatna 48. SRBIJA 1 zlatna - CRNA GORA
|
 |
|
Topic  |
|