Author |
Topic |
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 21/08/2016 : 02:32:16
|
Ne znam jeli ova Amerikanka moze skocit 2m, ako ne moze bronca je u dzepu.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
|
izivko
Advanced Member
Germany
12761 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Member since 21/03/2010 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 21/08/2016 : 02:52:37
|
Ipak je pala bronca, ostaje čudno kako nitko nije mogao skočiti ni 200 cm a nekad nije bilo dovoljno ni 205 za zlato. Ona stara Blanka bi pomela ovu današnju konkurenciju. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 21/08/2016 : 02:54:48
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Ipak je pala bronca, ostaje čudno kako nitko nije mogao skočiti ni 200 cm a nekad nije bilo dovoljno ni 205 za zlato. Ona stara Blanka bi pomela ovu današnju konkurenciju.
Da u Pekingu joj nije ni 2.05 bilo dovoljno za zlato..ali neka zasluzila je nakon svega.. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 21/08/2016 : 02:56:51
|
5 zlata, 3 srebra, 2 bronce, 10 medalja i to vecinom u sportovima za koje drzava ne izdvaja ni kune..bravo to su pravi sportasi.. |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Posted - 21/08/2016 : 02:58:08
|
Ovo su OI gdje ima samo 5-6 momčadskih sportova i da si među najboljima u svima ne možeš osvojiti nešto puno medalja. Smisao igara za svaku zemlju je da bude dobra u što više sportova, kako momčadskih tako i pojedinačnih. Meni je plivanje bezvezan sport a Amerikanci su sigurno ponosni na sve silne medalje koje su tamo osvojili.
Moja poanta je u tome što mi osvajamo medalje uglavnom u onim sportovima koje nikog ne zanimaju (vjerujem da nije pretjerana ova izjava), tipa jedrenje, bacanje koplja i slično, a u onim momčadskim koje se kao cijene na visokoj razini, osvojimo šipak. |
"Nothing lasts forever." |
|
|
Darth Ivan
Advanced Member
Croatia
7978 Posts
Posted - 21/08/2016 : 02:59:33
|
quote: Originally posted by brni
5 zlata, 3 srebra, 2 bronce, 10 medalja i to vecinom u sportovima za koje drzava ne izdvaja ni kune..bravo to su pravi sportasi..
E još da nemamo klaune od izbornika, gdje bi mi bili... |
"Nothing lasts forever." |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 21/08/2016 : 03:15:57
|
quote: Originally posted by Darth Ivan
Ovo su OI gdje ima samo 5-6 momčadskih sportova i da si među najboljima u svima ne možeš osvojiti nešto puno medalja. Smisao igara za svaku zemlju je da bude dobra u što više sportova, kako momčadskih tako i pojedinačnih. Meni je plivanje bezvezan sport a Amerikanci su sigurno ponosni na sve silne medalje koje su tamo osvojili.
Moja poanta je u tome što mi osvajamo medalje uglavnom u onim sportovima koje nikog ne zanimaju (vjerujem da nije pretjerana ova izjava), tipa jedrenje, bacanje koplja i slično, a u onim momčadskim koje se kao cijene na visokoj razini, osvojimo šipak.
Pa ni svi momčadski sportovi se ne cijene jednako, jedino su nogomet i košarka popularni svuda u svijetu dok se za ostale to ne može reći. OI su najveće sportsko natjecanje pa tu do izražaja dođu i oni sportovi koje mnogi ne primjećuje na raznim prvenstvima (EP, SP) i drugim vrstama natjecanja.
|
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
split85
Advanced Member
Croatia
8277 Posts
Member since 25/01/2010 |
Posted - 21/08/2016 : 05:41:34
|
5 zlata, 3 srebra, 2 bronce, 10 medalja i to vecinom u sportovima za koje drzava ne izdvaja ni kune..bravo to su pravi sportasi..
5-3-2 formacija
Od ovih pojedinacnih sportova plivanje mi je razocaravajuce, vec dugo nemamo medalju s OI, a sta je najgore nemamo niti plivace sposobne za uc u polufinale. |
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47357 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 21/08/2016 : 08:42:10
|
|
narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47357 Posts
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 21/08/2016 : 09:07:55
|
quote: Originally posted by lwood
slušan maloprije na radiju blankinu izjavu. pari mi da je ženska totalno probila?
Otisla je totalno u k, kaze da se vidimo za 4 godine..ocekujem da konacno osvoji zlato.. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47357 Posts
|
MD72
Average Member
681 Posts
Member since 05/10/2014 |
Posted - 21/08/2016 : 09:30:54
|
Cestitke Srbiji na zlatu u vaterpolu,tu su bez premca. Ono u grupnoj fazi ne treba da zavarava,planirali da glavnog konkurenta izbace vec u 1/4 finalu. Cestitke Hrvatskoj na srebru,odlican uspjeh. Sve pohvale i za Blanku i srpske odbojkasice! |
|
|
1Euro
Advanced Member
12539 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 21/08/2016 : 10:07:30
|
quote: Originally posted by lwood
http://gol.dnevnik.hr/clanak/olimpijske-igre-2016/blanka-vlasic-nakon-osvajanja-broncane-medalje-na-olimpijskim-igrama-u-riju---447299.html
dobro je probila
"Nisam znala da sam treća, mislila sam da sam peta. Vidjela sam listu nakon što sam treći put rušila na dva metra i ono treća. Ovo je Božje čudo. Ovo ne mogu pripisati sebi, jer ovo pripada Gospodinu. Ovdje sam došla na vjeru. On je preuzeo kormilo.
Psihološki je bilo jako teško natjecanje. Mislila sam da ću morati prekinuti. Nisam se snalazila u tehnici. Iz brzine se nisam uspjevala odraziti. Nisam to uspjela istrenirati. Ja sam napravila u zadnja tri, četiri treninga svega 20 skokova i to je bilo do visine 190. Prije Rija nisam uopće skakala, već sam došla na svježinu", kaže Blanka
"Ovo je realan rezultat. Falila mi je desna noga na dva metra.
Svaka čast osvojiti broncu na OI sa samo jednom (lijevom) nogom! |
|
|
legolas76
Average Member
637 Posts
Member since 31/08/2006 |
Posted - 21/08/2016 : 10:08:25
|
Velike čestitke odbojkašicama na osvojenoj srebrnoj medalji. U četvrtfinalu je izbačena Rusija, u polufinalu Amerika, u meču za pamćenje. U finalu protiv Kine posle osvojenog prvog seta, kao da se strah pojavio od pobede, a i kineskinje su igrale skoro bez greške. |
|
|
Dermentor
Average Member
Croatia
689 Posts
Member since 14/06/2010 |
Posted - 21/08/2016 : 10:08:55
|
Šteta za odbojkasice, išao spavati na 1:0 za Srbiju i stekao dojam da bit će lakih 3:0 i vidi sranja. Jutros se probudio i 1:3 za Kinu. Velika prilika i velika steta. |
|
|
1Euro
Advanced Member
12539 Posts
Member since 17/07/2008 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
trolodtroje
Advanced Member
3276 Posts
Member since 14/09/2010 |
Posted - 21/08/2016 : 10:15:06
|
quote:
To je pravo čudo s obzirom kako se kod nas ništa ne ulaže u sport (osim jednog od kojeg nema puno koristi). Dovoljno govori podatak da Sari Kolak par mjeseci prije početka OI nisu mogli osigurati koplje za treninge. Jedino je Slovenija nešto u prednosti nad ostalim ex-Yu državama što se tiče uvjeta za treninge, barem se stječe takav dojam.
Grad Rijeka kupio joj 5 koplja.
Slovenija j eu prednosti? Yeah right. Samo su mučke na višem diplomackom nivoju. U Sloveniji puna usta hvale političara. Posle tri dana, niko ne jebe sportaše. samo se za jedan dan kod balerine od precjednika skupe svi sportaši, da se i precjednik malo posunča u medijskom pompu na račun sportaša a posle krk. Kod "zapošljavanja" A sportaša na Ministarstvu za odbranu ili Unutrašnjem Ministarstvu retko ko da prođe "on time". Prema raziskavi družbe Ernst & Young preko Sveckog saveza nogometnih sindikata, Slovenija je među 21 zemalja osvojila poslednje mesto po zagotavljanju penzija, socialnih i poreznih beneficija za fudbalere. Odgovorni u drugim sindikatima kažu, da je ista pizda u drugim sportovima. Po procjeni sindikata u Slo trenutačno ima oko 1.500 profesionalnih sportaša koji se bave sportom, što znači da su prihodi od sportskih aktivnosti glavni izvor sredstava za život. Među njima trenutno ima samo 660 regulirani status profesionalnog športaša u skladu sa zakonom o sportu. Samo njih 100 je trenutno pod uvjetom zapošljavanja u ministarstvima, vojsci, policiji ili carini. Ovi sportaši zaslužuju malo više od 800 eura neto, i to je kod većine također jedini redoviti mjesečni dohodak. I to traje samo dok se aktivno bave sportom i postignu vrhunske rezultate. Kad nema više rezultata sa njima su raskinuti ugovor o radu, što znači da su izgubili posao u Ministarstvu i uglavnom se nalaze u teškim okolnostima bez ekonomske i socijalne sigurnosti. I naravno od kraja karijere javni interes pada, nema sponzora....oni više nisu marketinški zanimljivi. Čitam, da su uslovi sa sportašima u Nizozemskoj, Belgiji, Francuskoj i Španiji nešto sasvim drugčije. Aha. Evo baš friški primjer kako slovenska država tretira vrhunske sportaše je Judo. Najtrofejnija panoga što se tiče medalja u Slo. Judo klub Sankaku i njegov šef Marjan Fabjan. Kod njega trenirale su i treniraju Urška Žolnir, Ana Velenšek, Lucija Polavder, Tina Trstenjak. Znači ukupno 27 medalja na evropskim, sveckim i olimpijskim prvenstvima i igrama. Od njih 4, koje su sposobne 99,9% sveta rasfukati na tatamiju, nije uspelo da si izbore neku rentu ili zapošljenje u državnim institucijama. Samo Lucija Polavder zapošlena je u slo vojski. Ani Velenšek molba je odbijena jer laboratorijski nalaz pokazao, da nije zdrava!?! Yeah right. A mogla je sa ozbiljnom ozljedom kolena da osigura bronastu u Riju. Urška Žolnir izgubila poso, jer su ukinuli program Razvoj kadrova u športu, Tina Trstenjak nije maturirala pa ne može da dobije poso. Kad su i to sredili, pronašli su neki proceduralni feler. Sjetimo se i pizdarija, koje j eimao Primoža Kozmusa, svecki i olimpijski prvak u bacanju kladiva.
Tako da da - u Sloveniji je puno bolje. Ovaj mučke su puno sofisticiranije. |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19776 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
Topic |
|