Author |
Topic |
dr strangelove
Advanced Member
USA
8866 Posts
Member since 26/12/2007 |
Posted - 04/08/2016 : 12:05:36
|
Ja sam za. |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12741 Posts
Member since 25/07/2003 |
Posted - 04/08/2016 : 12:12:08
|
quote: Originally posted by manhunter
Ovi političari koji se trenutno prepucavaju imaju sigurno male pimpeke, pa moraju to nekako da nadoknade. :)
Uvek je tako bilo i biće, narod je taj koji treba da pokaže da je bolji od političara. Mada, možda je to isuviše za očekivati od fudbalskih navijača...
Veličina pimpeka nije bitna, kažu oni koji imaju maloga
Evo ja bih svoga smanjio za 5-10 cm a da mi je imati njihove ribe
A narod će se promijeniti jedino u slučaju da pustimo u zemlju milijun-dva Sirijaca, Marokanaca, Afganistanaca... |
Have mercy |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 04/08/2016 : 14:00:40
|
Ne znam na osnovi čega bi Uefa pobjedniku regionalne lige dopustila direktan ulazak u LP. Također bi morao prolaziti pretkola što ne garantira ulazak u skupine. A čak da i prođe, zarada koju bi tamo ostvario ne znači ništa ako je kasnije ne zna pametno uložiti. A klubovi sa ovih prostora u kojima vlada kriminal i lopovluk su već pokazali da nemaju dugoročne koristi od tog novca. Dinamo je nekoliko puta prošao u skupine LP, možda uspije i ove sezone iako je momčad slabija nego prošle, ali ne vidim da se radi na nekom dodatnom koraku i napretku u europskim natjecanjima. Drugi ipak napreduju, Izraelci izbaciše istog onog Olympiakosa od kojeg je Dinamo nedavno izgubio obje utakmice. Young Boysi prošli Šahtar gdje su nadoknadili poraz od 2:0, a što je najvažnije ti Young Boysi čak nisu ni najbolji švicarski klub. Za usporedbu, Šahtar bi bez problema prošao sve i jedan klub sa ovih prostora, uključujući i Dinamo kao nekakvog lidera, to dovoljno govori koliko smo daleko od Švicaraca. Sva nekakva očekivanja da možemo biti u njihovom rangu (ili čak i bolji) su samo zavaravanja, sve dok se nešto drastično ne promijeni u ovim nesređenim banana državama. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4748 Posts
Member since 27/12/2009 |
Posted - 04/08/2016 : 14:34:44
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Ne znam na osnovi čega bi Uefa pobjedniku regionalne lige dopustila direktan ulazak u LP. Također bi morao prolaziti pretkola što ne garantira ulazak u skupine. A čak da i prođe, zarada koju bi tamo ostvario ne znači ništa ako je kasnije ne zna pametno uložiti. A klubovi sa ovih prostora u kojima vlada kriminal i lopovluk su već pokazali da nemaju dugoročne koristi od tog novca. Dinamo je nekoliko puta prošao u skupine LP, možda uspije i ove sezone iako je momčad slabija nego prošle, ali ne vidim da se radi na nekom dodatnom koraku i napretku u europskim natjecanjima. Drugi ipak napreduju, Izraelci izbaciše istog onog Olympiakosa od kojeg je Dinamo nedavno izgubio obje utakmice. Young Boysi prošli Šahtar gdje su nadoknadili poraz od 2:0, a što je najvažnije ti Young Boysi čak nisu ni najbolji švicarski klub. Za usporedbu, Šahtar bi bez problema prošao sve i jedan klub sa ovih prostora, uključujući i Dinamo kao nekakvog lidera, to dovoljno govori koliko smo daleko od Švicaraca. Sva nekakva očekivanja da možemo biti u njihovom rangu (ili čak i bolji) su samo zavaravanja, sve dok se nešto drastično ne promijeni u ovim nesređenim banana državama.
+1 čisto evanđelje |
Go kneel and weep
|
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 04/08/2016 : 15:52:22
|
Ne znam na osnovi čega bi Uefa pobjedniku regionalne lige dopustila direktan ulazak u LP. Također bi morao prolaziti pretkola što ne garantira ulazak u skupine. A čak da i prođe, zarada koju bi tamo ostvario ne znači ništa ako je kasnije ne zna pametno uložiti. A klubovi sa ovih prostora u kojima vlada kriminal i lopovluk su već pokazali da nemaju dugoročne koristi od tog novca. Dinamo je nekoliko puta prošao u skupine LP, možda uspije i ove sezone iako je momčad slabija nego prošle, ali ne vidim da se radi na nekom dodatnom koraku i napretku u europskim natjecanjima. Drugi ipak napreduju, Izraelci izbaciše istog onog Olympiakosa od kojeg je Dinamo nedavno izgubio obje utakmice. Young Boysi prošli Šahtar gdje su nadoknadili poraz od 2:0, a što je najvažnije ti Young Boysi čak nisu ni najbolji švicarski klub. Za usporedbu, Šahtar bi bez problema prošao sve i jedan klub sa ovih prostora, uključujući i Dinamo kao nekakvog lidera, to dovoljno govori koliko smo daleko od Švicaraca. Sva nekakva očekivanja da možemo biti u njihovom rangu (ili čak i bolji) su samo zavaravanja, sve dok se nešto drastično ne promijeni u ovim nesređenim banana državama.
Dinamo je razvalio Olimpiakosa u oba dvije utakmice,eh sad to sto su Grci imali srece jbg...Ni ja ne znam na temelju cega bi prvi isao direkt u Ligu prvaka,tako sam procitao!Takva liga bi bila jaca sigurno i od Svicarske,Ceske,Poljske,Grcke...Iako sam ja za spajanje balkanse lige koja bi bila jos jaca,iako ni ova ex ju nije losa,u svakom slucaju jako dobra stvar za nogomet na ovim prostorima!! |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 04/08/2016 : 16:00:56
|
To bi bila dobra stvar samo za "navijače" željne obračuna, za same klubove nikakve koristi. Kažeš da su Grci imali sreće... kako se samo uvijek potrefi da suparnici naših klubova i reprezentacije imaju toliko sreće. Jebiga, ponekad sreću treba znati zaslužiti a ne očekivati da te sama pogodi. |
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Posted - 04/08/2016 : 16:05:52
|
To mi pretjerujemo,ali ovaj put stvarno bez ikakviog pretjerano subjektivnog misljenja,ali nije Olimpiakos imao samo srece protiv Dianma,nee imali su oni srece uff... |
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Posted - 04/08/2016 : 16:11:24
|
quote: Originally posted by supermark
quote: Originally posted by adriano
sve lige su podjednako loše, pa bi samo dobili više loših utakmica na regionalnoj razini. jedino dinamo odskače kvalitetom, a i oni ne predstavljaju ništa u europi.
više manje se uvijek vrte isti prvaci očito je onda dio svake lige puno jači od ostatka
odnosno, njihovim kombiniranjem, dobila bi se jača liga
Pa logicno! Dinamo Rijeka Hajduk Vojvodina Zvezda Partizan Maribor Olimpija Domzale Zrinjski Sarajevo Zeljo dva kluba iza Mkedonije(ne pratim bas njihovu ligu) jedan iz Crne Gore eventualno jos jedan klub iz Hrvatske,Lokomotiva ili tako nesto,Split,jasno bila bi i druga i treca liga di bi se klubovi natjecali takoder! Vi me ispravite ako sam nesto pogresno napisao! |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 04/08/2016 : 16:17:14
|
Više od pola klubova koje si nabrojao u Europi ne mogu pobijediti Izraelce i Ciprane, a sa Maltežanima vode pravu borbu za prolaz... jake ti lige. |
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Posted - 04/08/2016 : 16:29:49
|
Više od pola klubova koje si nabrojao u Europi ne mogu pobijediti Izraelce i Ciprane, a sa Maltežanima vode pravu borbu za prolaz... jake ti lige.
Mislis da se Domzale nebi bio jaci klub da igra u ligi sa Dinamom,Zvezdom,Rijekom?Mislis li da Dinamo se nebi ojacao da igra recimo u Spanjolskoj ligi?Mozda oni ispadaju od tih slabijih suparnika jel su im domace lige slabe,mozda bas tajna lezi u tome,uostalom spominjes Cipar,koga Apoell?To je odlicna momcad,pa dosli su do cetvrtfinala lige prvaka! |
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Member since 17/07/2008 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17036 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 04/08/2016 : 22:38:06
|
quote: Originally posted by 1Euro
quote: Originally posted by velka031
Ne nikako. Prvo, kome trebaju, osim budalama, još veće pizdarije po stadionima od ovih koje sada imamo? Realno, HNl je toliko bolja od ostalih ey yu liga da je premalo da 3-4 kluba iz HNL-a igraju tu ligu, to bi dodatno satralo nogomet kod nas, a između 10.-og kluba u HNL-u i 3.-eg u Srbiji nema razlike. Jebiga, ali je tako.
S obzirom na epsku snagu slovenske lige, mislim da bi trebali koalirati sa Bundesligama - njemačkom i austrijskom, zamisli tek ta rivalstva... |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14742 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 05/08/2016 : 00:09:21
|
Nikako. Hnl se bori za dva predstavnika za ligu prvaka i po koeficijentu je jaci od svih balkanskih drzava skupa...to odgovara samo ovima koji su svjetlosnim godinama ispod hnl-a. Neka sami organiziraju regionalnu ligu a mi cemo se pridruziti ako ikad padnemo na 25-30 mjesto kao sto su oni.
Hrvatska-23.500- 17 mjesto Srbija- 13.875 - 27 Slovenija- 13.625-26 Mađarska-11.000 - 31 BiH-7.500-37 Makedonija- 5.875 - 39 Crna Gora - 5.625 - 41 Albanija - 5.375 -42
O cemu pricamo?!
|
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Posted - 05/08/2016 : 02:23:15
|
Svejedno,bila bi puno jača liga,5 predstavnika iz Hrvatske,3 iz Srbije,3 iz Slovenije,3 iz Bosne,1 iz Crne Gore i 1 iz Makedonije! |
|
|
1Euro
Advanced Member
12523 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 05/08/2016 : 12:21:32
|
quote: Originally posted by 1Euro
Ne nikako. Prvo, kome trebaju, osim budalama, još veće pizdarije po stadionima od ovih koje sada imamo? Realno, HNl je toliko bolja od ostalih ey yu liga da je premalo da 3-4 kluba iz HNL-a igraju tu ligu, to bi dodatno satralo nogomet kod nas, a između 10.-og kluba u HNL-u i 3.-eg u Srbiji nema razlike. Jebiga, ali je tako.
S obzirom na epsku snagu slovenske lige, mislim da bi trebali koalirati sa Bundesligama - njemačkom i austrijskom, zamisli tek ta rivalstva...
dogovaramo se nešto sa Italijanima |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47308 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19768 Posts
Member since 23/10/2011 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47308 Posts
Posted - 14/12/2016 : 18:57:07
|
sve je to ok i očekivano. pa nisu glupi. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 14/12/2016 : 18:57:16
|
Odlično, taman se ratostiljaju huligana i omoguće dolazak porodica na utakmice |
Edited by - Jasko on 14/12/2016 18:57:34 |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47308 Posts
Posted - 14/12/2016 : 18:58:19
|
jasko jel to pokušavaš bit duhovit? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
Tonto
Advanced Member
8545 Posts
Member since 11/02/2012 |
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts