Slažem se Telleru " Bilo bi već vrijeme" da se pojaviš .Mnogi ljudi su se zabrinuli za tebe, da ti se nije šta dogodilo . I trebalo bi bacit pogled , ali na Post Mali renđer 85 84 i šta ja više znam koji brojevi.
malo sam na tesno sa vremenom zadnjih dana.. Pratim tvoje duhovite postove i bas si pozivio dosadan sajt... Nastavi samo i cujemo se uskoro prijatelju...... I na Mali Rendzer topicu...obecajem... Teller se uvijek vraca...bez brige. A najvece veselje mu je vratit se, kad ga vec svi prekrize... Sretno kitoljubci svih zemalja i regiona Telleroslavije.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Naslovna epizoda je u originalu Un étrange ami!, a u LMS to je broj 686 Ranjeni dabar. Ako idu redom, onda su tu još LMS 743 Kristalna muzika i LMS 755 Jama prokletih, ali to već treba provjeriti.
jutros sam onako "iz ipsa" nasao nekoliko stranica sa infoom o ovom stripu, i racunao sam da moze svako da ih "izgugla". sad precesljah more i jedva nadjoh ovo (a to jutros nisam video):
Il grande Blek 88 16x21, B, 226 pp., b/n Autori: Carlo Cedrone, Andrè Amouriq, Alfio Consoli Copertina: Jean-Yves Mitton
Moram priznati da za ovu Konzolu () nisam nikad čuo. Amouriq je u redu, makar kod njega ako dobro pamtim svi likovi imaju čudne, lagano karikaturalne fizionomije i isturene vilice, ali nije to ono pravo.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Dobro, nije vrag da je u onih 8 brojeva (od 50 do 57) i u onom ako dobro pamtim jednom specijalcu ispucan kompletan Mitton? Kad će opet, ako će uopće? Dosad me zanimalo samo tih 8 brojeva.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...