forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Priče s divljeg zapada 29
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 07/08/2016 : 16:47:05  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Samo neka se serijal kompletira, a za prodaju je lako sve dok teller uzima po nekoliko primjeraka.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5001 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 08/08/2016 : 00:22:06  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
Oće sveti Teller zaštitnik Ludensa .
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 08/08/2016 : 11:30:31  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by RAKOSI4

ko to tamo po nemaru izgovara moje sveto ime?

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5001 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 08/08/2016 : 23:45:57  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
Tvoje vjerne sluge te zazivaju , pa pomogneš nama griješnicima , da imamo mudrost izabrati pravu naslovnicu a ne da moramo kupiti sve tri. .Pao sam u napast pa sam ih sve 3 kupija, (Carev pečat).
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12493 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 09/08/2016 : 08:38:14  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

quote:

ko to tamo po nemaru izgovara moje sveto ime?

tvoje ime neka se spominje svakog drugog dana, osim Đurđevdana
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 09/08/2016 : 10:40:33  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:

Tvoje vjerne sluge te zazivaju , pa pomogneš nama griješnicima , da imamo mudrost izabrati pravu naslovnicu a ne da moramo kupiti sve tri. .Pao sam u napast pa sam ih sve 3 kupija, (Carev pečat).

to sine moj nije grijeh...grijeh bi bilo te lepotice ne kupit...
drž se i dalje telle...pardon božijeg puta.

Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5001 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 09/08/2016 : 13:16:34  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
Sad mi je duši lakše , znači ono je bio anđeoski glas koji me nagovarao "Kupi sve tri , Kupi sve tri" .
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 09/08/2016 : 13:21:11  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:

Sad mi je duši lakše , znači ono je bio anđeoski glas koji me nagovarao "Kupi sve tri , Kupi sve tri" .

da, ...možeš me i tako zvati.

Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4313 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 09/08/2016 : 14:34:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
Kakva prepiska, čak sam malo bljucnuo.

Nadam se da ćemo jednog dana vidjeti tu maestralnu kolekciju sa odsvegapo trikomada.

Bok, kako si.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 09/08/2016 : 16:58:32  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cromwell

Kakva prepiska, čak sam malo bljucnuo.

Nadam se da ćemo jednog dana vidjeti tu maestralnu kolekciju sa odsvegapo trikomada.

možda i hočete a možda i nečete...
stripove kupujem za sebe a ne zbog hvalisanja...
upravo preuređujem jednu sobu koja postaje striparnica, pa ako ti se tako žuri vidjet kolekciju...ako imaš vrijedne ruke bi bi ti zahvalan na pomoći...
A što se trostrukog kupovanja tiće...
jedna kolekcija mi je doma, jedna kod roditelja a jedna je namijenjena čitanju i poklanjanju ljudima koji se zainteresiraju....
a i iskreno....
Dilana uzimam samo duplo, ostalo trostruko a Malog rendžera po 5 komada.
duplo uzimam još Alan Forda klasik a Alan Forda extra samo po broj...
Ne pijem alkohola, ne pušim, ne droljam se...
I Libellus uzimam po primjerak, razume se.
Fibre nebi badava da mi je ponude...jer Kena imam a ostalo je smeće višemanje.
A i zaboli me iskreno što netko o tom mom potezu dupliranja misli...
Moji novci-moj problem.

Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6883 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 09/08/2016 : 19:33:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
Telleru, znaš da si legenda. Cijenim tu iskrenost- i reći koliko uzimaš i Fibru poslati gdje misliš da joj je mjesto.

loading...
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5001 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 09/08/2016 : 20:11:17  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
Cromwellu nevjerni , bolje ti je dan nešto maci za jest , a ne da ovako gladna zavija . Valjda škrtariš i na malu macu .
Kako reče Teller ne skuplamo kolekciju za hvalisanje nego za sebe , i zašto neke stripove nebi duplirao a vrlo rijetko uzimam u tri primjerka (meni predrage priče).Osim toga ja ka i Teller sam dosta stripova dao : bratu , djeci prijatelja , dakle onima kojim znam da im je to drago pa i jednoga dječaka navuka na Zagora . Imam malu kolekciju , i kupujem šta volim čitat . A ni ja ne pušim , ne pijem ,ne kockam i kako reče Teler ne droljam se . Stripovi su moj gušt i moj mali svijet u koji ulazim i izlazim iz raznih pustolovina ,odlazeći na trenutak iz ovog sumornog i okrutnog svijeta u svijet gdje je sve moguće .
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 09/08/2016 : 20:18:08  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:

Cromwellu nevjerni , bolje ti je dan nešto maci za jest , a ne da ovako gladna zavija . Valjda škrtariš i na malu macu .
Kako reče Teller ne skuplamo kolekciju za hvalisanje nego za sebe , i zašto neke stripove nebi duplirao a vrlo rijetko uzimam u tri primjerka (meni predrage priče).Osim toga ja ka i Teller sam dosta stripova dao : bratu , djeci prijatelja , dakle onima kojim znam da im je to drago pa i jednoga dječaka navuka na Zagora . Imam malu kolekciju , i kupujem šta volim čitat . A ni ja ne pušim , ne pijem ,ne kockam i kako reče Teler ne droljam se . Stripovi su moj gušt i moj mali svijet u koji ulazim i izlazim iz raznih pustolovina ,odlazeći na trenutak iz ovog sumornog i okrutnog svijeta u svijet gdje je sve moguće .

Bas zbog takvog svijeta samo mi falu citat sumorne i turobne stripove..
Pogledam vijesti icrnu kroniku i dosta mi je Fibre za cijeli zivot...
Fora je odklopit se i bar na tren uplovit u taj idilicni romanticni svijet koji nude bonellijevi junaci...ne svi da se razumemo ali bar ova plejada starijih...Tex,Blek,Mark,Miki,TellerMister No,Parker,PSDZ, Tim i Dasti.......

Edited by - teller on 10/08/2016 05:41:54
Go to Top of Page

Cromwell
Advanced Member

Croatia
4313 Posts

Member since 10/09/2011

Posted - 10/08/2016 : 10:32:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Cromwell a Private Message  Reply with Quote
quote:
Moji novci-moj problem.

Tko uopće pita za razlog duplanja? Pitam samo za sliku te mitske kolekcije. Ali izvrsno si se izvukao, dobro da nije bilo o izgubljenom kabelu od digitalca i slično.

Rakosi4 evo sada si i ti zahvaljujući mački i mojoj nevjeri u tellerove riječi dobio priliku prezentirati sebe i svoju misionarsku aktivnost na području stripa. Nastavi tako i samo hrabro!

Bok, kako si.
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5001 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 10/08/2016 : 11:59:46  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
Lijepa ti je cica maca .
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 10/08/2016 : 13:14:28  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cromwell

quote:
Moji novci-moj problem.

Tko uopće pita za razlog duplanja? Pitam samo za sliku te mitske kolekcije. Ali izvrsno si se izvukao, dobro da nije bilo o izgubljenom kabelu od digitalca i slično.

Rakosi4 evo sada si i ti zahvaljujući mački i mojoj nevjeri u tellerove riječi dobio priliku prezentirati sebe i svoju misionarsku aktivnost na području stripa. Nastavi tako i samo hrabro!

ma razumemo se, ne brini..sve ok..
Evo obecajem da kad striparnu sredim tip-top odmah stavim slike..nisam u tome najvjestiji iskreno ali sin ce mi pomoci...
Je*i ga ipak sam generacija koja je citala stripove i igrala nogomet a ne lovila pokemone....

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 11/08/2016 : 20:51:11  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
da se vratimo temi...odličan broj, meni obe epiozode jedne boljih do sada...
kako se serijal zavrsava sve bolji i bolji...na ravni Bele$Bronka sigurno.

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17014 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 13/08/2016 : 22:51:16  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Imam sve tri naslovnice Zagor klasika Zimska Zmija i Bijes ratnika Osaga, i to kupljeno jeftnije. Ovaj PSDZ kupujem naravno po jedan, a ne čitam gotovo uopće, pa se pitam čemu to. Hrčak.
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5001 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 13/08/2016 : 23:28:26  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
Bar imaš cilu povijest divljeg zapada.
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12493 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 14/08/2016 : 09:01:08  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bar imaš cilu povijest divljeg zapada.

+1
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17818 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 14/08/2016 : 14:24:30  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
fenomenalan strip bas ono sto treba biti...lagano stivo uz koje se nesto nauci...plus kratki dodatci

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12493 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 14/08/2016 : 17:38:46  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:

da se vratimo temi...odličan broj, meni obe epiozode jedne boljih do sada...
kako se serijal zavrsava sve bolji i bolji...na ravni Bele$Bronka sigurno.

meni je prva epizoda super (ono sa Geronimom, Victoriom, apačima,...) a druga epizoda dosadna do bola.....sljedeči broj če biti mislim da VRHUNSKI!!! Jedva čekam....
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17014 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 14/08/2016 : 21:00:52  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Jel objavljena dosad priča "Potjera za Kočizom"?
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 17/08/2016 : 10:45:02  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Šteta što nećemo priću ČOVJEK SA GRANICE dobiti u koloru kako je prvotno bila objavljena...
Ifedizioni(pa i Strip Agent) tu priću skoro objavljuje ali ko svaku drugu...
Nije mi jasno a ni neće mi bit nikada da se te priće ne prodaju bolje od Zagora..
Znam da nije vrijeme westerna ali čitat o povjesti Divljeg Zapada kroz strip je neponovljivo...
DAN POKOLJA i Geronimo je vrhunska prića, OKLAHOMA malo romantičnija na način BELLA I BRONCOTA ali još uvijek odlična...
Znam da se ponavljam ali SIJAJAN STRIP, sad do kraja idu sve bolje priće...
Imam pirat tih prića ali to izdanje Strip Agenta je ko dan i noč prema onom piratskom...
I još kupljeno na kioscima..neznam koliko je izplatljivo ali Berniju kapa dolje na tom serijalu.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 17/08/2016 : 12:29:33  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Taman da se uopće ne isplati treba serijal izgurati do kraja, a Bernard će ionako negdje drugdje nadoknaditi manjak.
Telleru, kada izađe zadnji broj obavezno te svoje pirate negdje potopi da ne narušavaju ugled ovako odlične kolekcije.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000