Evo da se malo pohvalim i da obavestim clanove naseg foruma a posebno one koji letuju ili ce letovati u Grckoj da mogu kupiti epizode od Velikog Bleka koje sam kolorisao: Prica o Velikom Bleku. A uskoro ce biti objavljena i Saratoga i Grad Carolija, a u buducnosti i jos neke epizode. Eto sve je pocelo kao hobi i amaterizam a sada sam postao i nezvanicni kolorista za Grckog izdavaca.
Zbog nedostatka ponuda od strane "domaćih" izdavača, pokupiše nam bankrotni Grci "talente", koji apsurd! Deki, ako jednog dana ipak krenem u izdavačke vode, ostani na dohvatu ruke!
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina...
Zbog nedostatka ponuda od strane "domaćih" izdavača, pokupiše nam bankrotni Grci "talente", koji apsurd! Deki, ako jednog dana ipak krenem u izdavačke vode, ostani na dohvatu ruke!
Nema problema. A ovi Blekovi kolori ce biti sacuvani u rezoluciji 600dpi pa ako ima neko od domacih izdavaca da je zainteresovan ovo objaviti stojim mu na raspolaganju.
Nadam se da će i netko iz ovih krajeva imati sluha za ovo. I za mogućnost zarade, naravno.
Hvala! Jedan od sledecih projekata koji nameravam da obojim u blizoj buducnosti bice i epizoda od Velikog Bleka - Beli bizon koji ima 150 strana pa je pogodan da se objavi kao neki specijalac u koloru. A do tada na nasim izdavacima je da odluce da li bi im se to isplatilo, tek ovu kultnu epizodu trebalo bi ako niko drugi a ono u Grckoj da se objavi...
E pa ako se ovo izdavačima ne isplati lansirati- onda neznam ko je tu lud... Bdw:jedva čekam da vidim kako ćeš obojiti onu veličanstvenu sliku nijagarinih slapova u "belom bizonu"...
E pa ako se ovo izdavačima ne isplati lansirati- onda neznam ko je tu lud... Bdw:jedva čekam da vidim kako ćeš obojiti onu veličanstvenu sliku nijagarinih slapova u "belom bizonu"...
Jednom davno sam tu sliku obojio dok sam eksperimentisao sa stilovima. Medjutim ja cu je ponovo drugacije obojiti za potrebe ovog stripa, a evo kako je to nekada bilo:
Evo i nastavka price o Velikom Bleku, u cetvrtom broju specijalnog izdanja. Inace ja cu u ovoj temu kaciti novosti sto se tice mog kolorisanja i izdanja koja budu objavljena.
Hvala svima jos jednom na pohvalama i lepim zeljama. Za mene je ovo veliki uspeh i priznanje, a pogotovo ako se uzme u obzir da se izdavac odlucio da objavi i moje prve radove koji nisu bili bas na nivou sadasnjih kolora koje bojim namenski i za koje se trudim da izgledaju "Bonelijevski" bez koriscenja bilo kakvih filtera, tapeta i dr. Bilo kako bilo tek ako se jos neki izdavac zainteresuje da ovo objavi ja cuvam radni materijal tako da izdavac moze dobiti radove u visokoj rezoluciji, a mogu odraditi i eventualne korekcije
Meni bi takodje pored Mittona bilo zanimljivo obojiti i neke epizode od domacih crtaca, a koji bi bili publikovani kao sto je to uradjeno u Grckoj (epizoda Ostrvo Crnih vitezova).