forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Najveći nogometni klub svih vremena??
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 16/08/2016 : 10:46:46  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dukidule

quote:
Originally posted by tinton

West Ham - Millwall.

E dobro da si to pomenuo.
Evo ti ovoga na slici desno. Jeste da nije baš moj slučaj, no mogli bi upravo njega pitati na temu "najveći derbiji svih vremena". Ako ih je netko doživio, onda on. Ma kakvi doživio, ŽIVIO!

Bravo.
Još da si lijevog izrezao.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 16/08/2016 : 12:12:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
Ma nisam se usudio! Vidjela bi se odmah uzdignuta ruka u smislu onoga njegovog "pozdrava", kao i na svakoj fotki gdje je sam!

Za koga ja navijam samo je moja stvar.
A ljubav je jedna, jedina...
Go to Top of Page

Barney
Average Member

Croatia
685 Posts

Member since 20/03/2011

Posted - 19/08/2016 : 14:17:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Barney a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by raic1922

quote:
Originally posted by Barney

Velika je razlika između "najveći" i "trenutno najbolji" ili "najbolji zadnjih nekoliko godina".

Real Madrid je najveći klub svih vremena uopće bez dileme.
I to se zna bez obzira tko navijao za koji klub.

Barcelona je zadnje desetljeće uspješniji klub od Reala jer ima više trofeja u tom razdoblju.
Ali to ju ne čini najvećim klubom. Definitivno spada u TOP 2 ili 3 najveća kluba ikad.

Chelsea, Man.C i još neki umjetni klubovi koji do prije par godina dok ih nisu preuzeli tajkuni, su bili osrednji klub u ligi, nisu do koljena niti jednoj Borusiji D. a da ne spominjem Juve, Bayern i još nekolicinu velikana.

Može sutra neki tajkun preuzeti Slaven Belupo i može sa njim osvojiti i par trofeja, ali to ga ne čini većim klubom od Dinama i Hajduka.

A po ćemu je to Chelsea umjetni klub?

Usporedi ga sa ManUtd-om i Liverpoolom zadnjih 80 godina, i pogledaj tko je i gdje je Chelsea u premier ligi prije pojave Abramovića a tko su ManUtd i Liverpool.... i shvatiti ćeš.

Žene gutaju tablete da muškarce ne bi boljela glava

Edited by - Barney on 19/08/2016 14:19:15
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 19/08/2016 : 14:20:51  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Meni nije jasno zasto je Chelsea umjetni klub..to je klub duge tradicije i povijesti sa jednom od najboljih navijackih firmi u engleskoj..

Druga je stvar sta ga je kupia Abramovic pa je klub dozivia procvat u rezultatskom smislu..

Liverpool i Man.U se razlikuju samo po tome sto su i prije bili uspjesni..ali pogledajte ko su danas vlasnici tih klubova, u tom smislu i oni su umjetni klubovi poput Chelsea..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 19/08/2016 14:26:03
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33470 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 19/08/2016 : 14:28:24  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Složio bih se s brnijem!

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13011 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 19/08/2016 : 14:36:52  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Složio bih se brnijem i texom2

Have mercy
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 19/08/2016 : 14:37:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
meni to isto nije jasno,
eto npr da li je Chelsea bio umjetni klub i prije dolaska Abramoviča ili samo poslije?
i da li su klubovi koji nemaju uspjehe, a postoje desetljećima umjetni klubovi ili ne?
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 19/08/2016 : 14:39:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Složio bih se s brnijem!

+1

Apsolutno mi je retardirana cijela ta konstrukcija "umjetni klub",a što bi to bio prirodni klub? Svakom uspješnom klubu su u jednom trenutku uplivale neke pare, nitko nije napravio nešto od ničega.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33470 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 19/08/2016 : 14:40:43  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote

Chelsea nije bio umjetni klub prije dolaska Abramovića, može se samo lamentirati da oni koji puno kupuju i koje je netko kupio su sada takozvani umjetni klubovi, a klubovi koji postoje od davnina i nemaju uspjehe ne mogu biti umjetni klubovi! Sve je jednostavno!

quote:
Originally posted by supermark

meni to isto nije jasno,
eto npr da li je Chelsea bio umjetni klub i prije dolaska Abramoviča ili samo poslije?
i da li su klubovi koji nemaju uspjehe, a postoje desetljećima umjetni klubovi ili ne?

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 19/08/2016 : 18:27:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
Kad je u pitanju vrhunski šport i Dinamo i Hajduk, pa i Barcelona i Real, te Manchester i Liverpool su umjetni klubovi. Zbog toga što se vrti ogromna lova, da li radi pranja novaca kroz legalni profit ili kao u našem slučaju Dinamo/Hajduk izvlačenja novaca iz sportskih, državnih, lokalnih i drugih oblika.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 19/08/2016 : 18:34:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Iako sam misljenja da ne postoji najveci klub svih vremena, jer je to relevantna stvar.. postoji najbolji klub ili igrac u odredjenom vremenskom periodu... Ali, ipak moram reci da je, do sada, Real bez premca najveci klub (mozda ce se u buducnosti to promeniti), gledajuci trofeje, igrace koji su prosli kroz klub...

Sa druge strane, Liverpul, po meni, ima najvecu istoriju, tradiciju, odnos sa navijacima, srce, dusu, borbenost... jesam navijac i verovatno nisam u potpunosto objektivan, ali meni je Liverpul pojam za onaj istinski, neiksvareni osecaj koji fudbal nosi sa sobom.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 19/08/2016 : 18:47:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb
Sa druge strane, Liverpul, po meni, ima najvecu istoriju, tradiciju, odnos sa navijacima, srce, dusu, borbenost... jesam navijac i verovatno nisam u potpunosto objektivan, ali meni je Liverpul pojam za onaj istinski, neiksvareni osecaj koji fudbal nosi sa sobom. [/green]

kad kažeš liverpool-kažeš nogomet
kad kažeš rela-kažeš lova

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 19/08/2016 : 18:48:45  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Kad kazes Dinamo kazes..?

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 19/08/2016 18:49:00
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 19/08/2016 : 18:50:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:
Sa druge strane, Liverpul, po meni, ima najvecu istoriju, tradiciju, odnos sa navijacima, srce, dusu, borbenost... jesam navijac i verovatno nisam u potpunosto objektivan, ali meni je Liverpul pojam za onaj istinski, neiksvareni osecaj koji fudbal nosi sa sobom.

Tako nekako.

ISto bih rekao i za Hajduk (kao za Liverpul), ali ne na toliko globalnom nivou.[/green]

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 19/08/2016 : 19:07:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by globinjo

quote:

Tako nekako.

ISto bih rekao i za Hajduk (kao za Liverpul), ali ne na toliko globalnom nivou.[/green]

Hajduk??Mene Hajduk asocira na propali posao,na nesposobnu upravu i na isfrustrirane navijače,eto bez ljutnje samo sam iskren!
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 19/08/2016 : 19:11:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahazlam

Hajduk??Mene Hajduk asocira na propali posao,na nesposobnu upravu i na isfrustrirane navijače,eto bez ljutnje samo sam iskren!

Kada se maknu politika i ostala sranja, ostaje ono pravo.

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 19/08/2016 : 19:11:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

Dobar biznis,kvalitetna tvornica igrača za velike klubove u Europi,klub koji ostvaruje solidne rezultate u Europskim natjecanjima,doduše ne bas solidne za takavu kvalitetu kakvu imaju al eto,recimo prosle se godine nisu uopće osramotili u LP,zapravo su se pokazali u jako dobrom svijetlu,Olimpiakos je imao ogromne sreće u obje utakmice!
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13011 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 19/08/2016 : 19:12:01  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote

Reakcija na post o Hajduku

Have mercy

Edited by - izivko on 19/08/2016 19:12:45
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 19/08/2016 : 19:14:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Kada se maknu politika i ostala sranja, ostaje ono pravo.

Hajduku trebaju sposobni ljudi koji ce vodit klub(pošteni naravno),to prije svega,drugo im treba bolja škola,bolji skauti,ne znam zasto već dugo vremena nisu napravili igrača za repku!
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 19/08/2016 : 19:23:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Ja sam pisao ovo, onako sa strane, ne poznajem najboje situaciju, vise sam mislio na tradiciju i istoriju kluba.

Go to Top of Page

Leonid
Senior Member

Croatia
2448 Posts

Member since 24/12/2010

Posted - 19/08/2016 : 19:34:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Leonid a Private Message  Reply with Quote
quote:

Meni nije jasno zasto je Chelsea umjetni klub..to je klub duge tradicije i povijesti sa jednom od najboljih navijackih firmi u engleskoj..

Druga je stvar sta ga je kupia Abramovic pa je klub dozivia procvat u rezultatskom smislu..

Liverpool i Man.U se razlikuju samo po tome sto su i prije bili uspjesni..ali pogledajte ko su danas vlasnici tih klubova, u tom smislu i oni su umjetni klubovi poput Chelsea..

Potpis.
Abramovič već onako godinama praktički i ne ulaže vlastiti novac u Chelsea.

Real Madrid. Ostali nisu ni blizu. Milan je jedno vrijeme djelovao kao da može napasti tron, no totalno su se srozali.
Barca je isto u velikom naletu, ali trebat će još 4-5 CL i jedno 8-10 Primeri.

"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"
Go to Top of Page

raic1922
Senior Member

Croatia
1388 Posts

Member since 05/07/2014

Posted - 19/08/2016 : 19:50:14  Show Profile Show Extended Profile  Send raic1922 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by raic1922

quote:

Velika je razlika između "najveći" i "trenutno najbolji" ili "najbolji zadnjih nekoliko godina".

Real Madrid je najveći klub svih vremena uopće bez dileme.
I to se zna bez obzira tko navijao za koji klub.

Barcelona je zadnje desetljeće uspješniji klub od Reala jer ima više trofeja u tom razdoblju.
Ali to ju ne čini najvećim klubom. Definitivno spada u TOP 2 ili 3 najveća kluba ikad.

Chelsea, Man.C i još neki umjetni klubovi koji do prije par godina dok ih nisu preuzeli tajkuni, su bili osrednji klub u ligi, nisu do koljena niti jednoj Borusiji D. a da ne spominjem Juve, Bayern i još nekolicinu velikana.

Može sutra neki tajkun preuzeti Slaven Belupo i može sa njim osvojiti i par trofeja, ali to ga ne čini većim klubom od Dinama i Hajduka.

A po ćemu je to Chelsea umjetni klub?

Usporedi ga sa ManUtd-om i Liverpoolom zadnjih 80 godina, i pogledaj tko je i gdje je Chelsea u premier ligi prije pojave Abramovića a tko su ManUtd i Liverpool.... i shvatiti ćeš.

Pa onda samo par klubova u Engleskoj nisu umjetni, a kad smo već kod tradicije, Chelsea ima stariji stadion i od Manchestera i od Liverpoola, drži jedan od rekord u Engleskoj po posječenosti ( https://www.youtube.com/watch?v=5ixthT5aba4 , https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_record_home_attendances_of_English_football_clubs ), a o navijačkoj firmi ne treba ni pričat...
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 19/08/2016 : 20:05:08  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Dobar biznis,kvalitetna tvornica igrača za velike klubove u Europi,klub koji ostvaruje solidne rezultate u Europskim natjecanjima,doduše ne bas solidne za takavu kvalitetu kakvu imaju al eto,recimo prosle se godine nisu uopće osramotili u LP,zapravo su se pokazali u jako dobrom svijetlu,Olimpiakos je imao ogromne sreće u obje utakmice!

A kako je do toga došlo, to nema veze, jel'?

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 19/08/2016 : 20:12:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
To ne znamo ni ja ni ti!
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 19/08/2016 : 21:28:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:

quote:

A kako je do toga došlo, to nema veze, jel'?

Došlo je do toga kao u svim klubovima, kao na primjer u Barceloni.
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000