treba čovjeku dati podršku, teško breme je preuzeo.
na drugoj temi neko je dobro primjetio, nije ni villa u texu odmah procvjetao, nego kako je vrijeme odmicalo, tako su dolazile i sve bolje i ljepše naslovnice.
bit će to sve dobro, samo da dođu i nove ideje unutar korica.
"Experience is simply the name we give our mistakes"
Obećava, vidjet ćemo kako će se snaći na ovako zahtjevnom zadatku. Očekujem da će napredovati, ni njegova priča Huroni nije odmah vizualno bila nešto posebno, prva sveska neujednačena da bi kasnije dojam bio sve bolji i bolji.
Ova naslovnica za Zagora je vrhunska, čast maestru Ferriju ali on tako dobar nije bio več ohoho godina... Kad več nije Nuccio Piccinelli je odličan izbor.. Rođen je Zagorov Villa! ps...zanimljiv potpis autora.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Glasao za NE, ali također mi vrijedi treća opcija, naravno.. Dabogda se pokazao najboljim na svijetu. Kada je izabran treba mu dati maksimalnu podršku. A zašto sam glasao NE - imao sam nekog svog favorita. Uglavnom - Sretno Alessandro!
bolji je izbor svakako od rubinija,laurentija,andreucija, možda i venturija...ali bi bio puno sretniji da je izabran neko od ferrijevskih crtača tipa toriceli, verni ili nucio...glasao sam ne, jer ne liči ovo na ferrijevog zagora kao jedinog pravog zagora.. previše mišića, kao da je u pitanju neki marvel a ne tradicionalni boneli junak...
Glasao za 3 opciju. Naslovnica je efektna, atmosferična, čak su i kolor malo dotjerali, ali...Zagora je malo umašio, jer ga stavio maleckog u drugi plan, a i ne sviđa mi se baš to njegovo crtanje Zagora, čak me više zasmetalo tijelo, nego lice. Sve u svemu nije preloše ispalo, ocjenu dajem između 7 i 8.
Naviknut na Ferrija, ovo je neobično, ali šta se može.
Da, isto i kod mene. Ali ipak nismo više klinci, treba uraditi preskok u glavi, nije sve u korici iako vizualno jest ona kemija ovako "na prvu"...Ova naslovna obećava, nije loše. Moj bi izbor bio ili Torriclli ili Nucio...ali i ovo je ok. Ide se dalje. Mogu reći, da je od ovog trenutka Zagor promjenio dimenziju i da će dobiti više čitatelja. Bar se nadam.
bolji je izbor svakako od rubinija,laurentija,andreucija, možda i venturija...ali bi bio puno sretniji da je izabran neko od ferrijevskih crtača tipa toriceli, verni ili nucio...glasao sam ne, jer ne liči ovo na ferrijevog zagora kao jedinog pravog zagora.. previše mišića, kao da je u pitanju neki marvel a ne tradicionalni boneli junak...
Slažem se sa ovim mišljenjem. Verni bi bio puno bolji za naslovnice,ali ukusi su ukusi... Kako neko nedavno reče-od Zagora ne očekujem više nešto posebno,nego samo da izlazi...
Danas sam procitao da je Piccilla Villin ucenik. Dosta je naucio, ali Brad Johnson stil je dovoljan na Texu. Bas sam malo gledao lika i vidim da mi slican na Cruz Castilla😜 iz "Santa Barbare", tj. Adolfo Martinez (bio i u "Kaubojima" kao klinac u filmu sa J.Wayneom). Kako god sretno crtacu, ali jos vise scenaristima.
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"