Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
morski
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/Igor Morski 1960.jpg)
2662 Posts
Member since 09/08/2014 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/1078464506.png)
USA
7143 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
spiritoconlascure
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/zagor za profil.jpg)
Croatia
288 Posts
Member since 24/11/2010 |
Posted - 16/09/2016 : 21:38:08
|
quote: Originally posted by D.J.
quote: Originally posted by morski
Dakle, koje su sve edicije obuhvacene u Italiji, a koje i kod nas?
Dosad u Italiji: Tex, Zagor i Dylan Dog. A od jucer je krenulo i 20 knjiga Marti Misterije.
Kod nas Libellus objavljuje Zagora i Texa. Kod Texa, izdali su prvih 12 knjiga, a nakon toga idu best off epizode. Libellus takoder objavljuje i Tex gigante u boji koji su u Italiji takoder svi izasli unutar Collezione Storica a Colori edicije.
izašao je i kompletni specijal Zagor u CSAC |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
kucak
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/smijesne_slike_zivotinja(1).jpg)
Niue
757 Posts
Member since 03/02/2011 |
Posted - 17/09/2016 : 01:32:35
|
Tex u boji me oduševljava..... Valjda nisu previše napadne boje Arizone.. Žuta prevladava... Kod Zagora prevladava zeleno, što mi baš ne odgovara najbolje. Ima li razlike po vama u odnosu na ta dva izdanja u boji - Texa i Zagora u smislu neke kvalitete, ili stoji da svakome odgovara drugačije, nekakav cjelokupan dojam i spektar boja oku ugodan...? |
Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje.. |
|
danielp
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/krang.jpg)
Serbia
1377 Posts
Member since 29/05/2004 |
Posted - 17/09/2016 : 08:23:40
|
Meni su Zagor i Tex kolor odvrtani. Ko bojanke. Kao da je neko u paint-u farbao
Kod texa žuta košulja dreči, a kod Zagora sve blješti u zeleno i opet ta njegova crveno žuta košulja kao da je u svakom kadru. Bode oči.
Video sam par tabli Martija i on mi izglea najbolje. Njega bih čak možda i uzimao kada bi išao u boji. Njemu mi nekako leži boja. I oni jubilarci 100, 200, 300 kod MM-a su baš lepi. Dok je npr Zagor "Moj prijatelj Jimmy Gitara" lepši c/b nego obojeni kakav j u originalu |
|
morski
Senior Member
![](AvatarUpload/Igor Morski 1960.jpg)
2662 Posts
Member since 09/08/2014 |
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|