forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Collezione Storica a Colori
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

morski
Senior Member

2662 Posts

Member since 09/08/2014

Posted - 16/09/2016 : 15:36:29  Show Profile Show Extended Profile  Send morski a Private Message  Reply with Quote
Dakle, koje su sve edicije obuhvacene u Italiji, a koje i kod nas?

Kompletni popis Bonelli stripova u Excelu

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7143 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 16/09/2016 : 21:15:26  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by morski

Dosad u Italiji: Tex, Zagor i Dylan Dog.
A od jucer je krenulo i 20 knjiga Marti Misterije.

Kod nas Libellus objavljuje Zagora i Texa. Kod Texa, izdali su prvih 12 knjiga, a nakon toga idu best off epizode. Libellus takoder objavljuje i Tex gigante u boji koji su u Italiji takoder svi izasli unutar Collezione Storica a Colori edicije.

https://www.kickstarter.com/projects/epicentercomics/three-new-zagor-graphic-novels
Go to Top of Page

spiritoconlascure
New Member

Croatia
288 Posts

Member since 24/11/2010

Posted - 16/09/2016 : 21:38:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit spiritoconlascure's Homepage  Send spiritoconlascure a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by D.J.

quote:
Originally posted by morski

Dosad u Italiji: Tex, Zagor i Dylan Dog.
A od jucer je krenulo i 20 knjiga Marti Misterije.

Kod nas Libellus objavljuje Zagora i Texa. Kod Texa, izdali su prvih 12 knjiga, a nakon toga idu best off epizode. Libellus takoder objavljuje i Tex gigante u boji koji su u Italiji takoder svi izasli unutar Collezione Storica a Colori edicije.

izašao je i kompletni specijal Zagor u CSAC
Go to Top of Page

kucak
Average Member

Niue
757 Posts

Member since 03/02/2011

Posted - 17/09/2016 : 01:32:35  Show Profile Show Extended Profile  Send kucak a Private Message  Reply with Quote
Tex u boji me oduševljava..... Valjda nisu previše napadne boje Arizone.. Žuta prevladava... Kod Zagora prevladava zeleno, što mi baš ne odgovara najbolje. Ima li razlike po vama u odnosu na ta dva izdanja u boji - Texa i Zagora u smislu neke kvalitete, ili stoji da svakome odgovara drugačije, nekakav cjelokupan dojam i spektar boja oku ugodan...?

Ispravljeno! Dok ne smislim nešto bolje..
Go to Top of Page

danielp
Senior Member

Serbia
1377 Posts

Member since 29/05/2004

Posted - 17/09/2016 : 08:23:40  Show Profile Show Extended Profile  Send danielp a Private Message  Reply with Quote
Meni su Zagor i Tex kolor odvrtani.
Ko bojanke. Kao da je neko u paint-u farbao

Kod texa žuta košulja dreči, a kod Zagora sve blješti u zeleno i opet ta njegova crveno žuta košulja kao da je u svakom kadru. Bode oči.

Video sam par tabli Martija i on mi izglea najbolje. Njega bih čak možda i uzimao kada bi išao u boji. Njemu mi nekako leži boja. I oni jubilarci 100, 200, 300 kod MM-a su baš lepi. Dok je npr Zagor "Moj prijatelj Jimmy Gitara" lepši c/b nego obojeni kakav j u originalu
Go to Top of Page

morski
Senior Member

2662 Posts

Member since 09/08/2014

Posted - 22/09/2018 : 14:12:35  Show Profile Show Extended Profile  Send morski a Private Message  Reply with Quote
evo, dve godine kasnije, moze li mi neko reci sta je sa ovom edicijom u italiji, dokle se stiglo?

i da li je negde moguce naci spisak objavljenih epizoda ove edicije po junacima, prvenstveno zagorov i texov (po mogucstvu uporedni ili bilo kakav)?

Kompletni popis Bonelli stripova u Excelu
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000