Author |
Topic |
Chui
Senior Member
1042 Posts
Member since 13/12/2020 |
Posted - 02/10/2021 : 10:16:13
|
quote: Originally posted by Shaner
quote: Originally posted by Chui
Evo pošto se na forumu toliko očekuje moj neki negativni komentar na neki strip evo mogu reći da mi ovaj uopće nije sjeo i nisam izdržao ni do pola, već sam ga vratio u knjižnicu bez ikakvog žaljenja :)))
Pa kud baš ovaj?! I to još nisi pročitao treći album. Ni meni strip nije u potpunosti sjeo na prvo čitanje, ali taj treći album mi nije dao mira i natjerao me da mu se vratim i posljedično uvidim sve čari ovog stripa. Moraš to pročitati.
Ok deal |
|
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6265 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 03/10/2021 : 09:10:57
|
Družinu nisam još čitao, kao ni Nošene. Budem sigurno, barem iz knjižnice. Ali apropos Chui-evog upisa i toga kada nekome neki strip ne leži i gotovo, Jodorowsky kao autor mi je jedan od najdražih i jedno 3-4 puta sam se baš silio pročitati Presveto Srce i nije išlo da me ubiješ, neće pa neće. Nošene sam sjećam se kada sam tek ponovno ušao u ovaj svijet stripova probao čitati preview i bio mi je bzvz, onda sam ove godine opet odlučio baciti oko i skužio da mi se jako sviđa taj prva epizoda, tako da ću svakako pročitati oba integrala. Eto ima primjera di neide i gotovo, a ima primjera gdje drugi dojam bude puno bolji. Vj zavisi i o raspoloženju, stanju uma i slično... |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
|
|
kasper
Advanced Member
10882 Posts
Member since 04/11/2001 |
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6196 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 18/12/2021 : 11:30:53
|
Dižem spomenik svakome tko razumije ovaj strip. Prvi album još nekako, drugo možda, ali treći- nikako. Konfuzno, previše imena, slojevito, treba bit maksimalno koncentriran i pratit ne samo tekst već i crtež jer Bourgeon kao da namjerno ubaci neki sitni detalj na velikom kadru koji je jako bitan, a skoro pa da se ne primjeti, tako da se treba često vraćati natrag.
Crtež odličan, ali baš odličan. Detaljan, sa odličnim kolorom, pravi dokument srednjevjekovnog života. Na ovom većem formatu milina. Zato i ostaje u kolekciji. |
Bond.James Bond. |
|
|
Topic |
|
|
|