Author |
Topic |
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 26/09/2016 : 00:00:27
|
Je T'Aime... Moi Non Plus
[Jane] Je t'aime je t'aime, oh oui je t'aime [Serge] Moi non plus [Jane] Oh mon amour [Serge] Comme la vague irrésolue Je vais, je vais et je viens entre tes reins Je vais et je viens entre tes reins et je me retiens
[Jane] Je t'aime je t'aime, oh oui je t'aime [Serge] Moi non plus [Jane] Oh mon amour, tu es la vague, moi l'île nue Tu vas, tu vas et tu viens entre mes reins Tu vas et tu viens entre mes reins et je te rejoins
Je t'aime je t'aime, oh oui je t'aime [Serge] Moi non plus [Jane] Oh mon amour [Serge] Comme la vague irrésolue Je vais, je vais et je viens entre tes reins Je vais et je viens entre tes reins et je me retiens
[Jane] Tu vas, tu vas et tu viens entre mes reins Tu vas et tu viens entre mes reins et je te rejoins
Je t'aime je t'aime, oh oui je t'aime [Serge] Moi non plus [Jane] Oh mon amour [Serge] L'amour physique est sans issue Je vais je vais et je viens entre tes reins Je vais et je viens, je me retiens [Jane] Non! Maintenant viens.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25298 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 26/09/2016 : 07:15:21
|
"Je Suis Malade"
Je ne rêve plus Je ne fume plus Je n'ai même plus d'histoire Je suis seule sans toi Je suis laide sans toi Comme une orpheline dans un dortoir Je n'ai plus envie De vivre ma vie Ma vie cesse quand tu pars Je n'ai plus de vie Et même mon lit Se transforme en quai de gare Quand tu t'en vas
Je suis malade Complètement malade Comme quand ma mère sortait le soir Et qu'elle me laissait seule avec mon désespoir Je suis malade Complètement malade J'arrive on ne sait jamais quand Tu pars on ne sait jamais où Et ça va faire bientôt deux ans Que tu t'en fous
Comme à un rocher Comme à un péché Je suis accroché à toi Je suis fatiguée, je suis épuisée De faire semblant d'être heureuse Quand ils sont là Je bois toutes les nuits Et tous les whiskys Pour moi ont le même goût Et tous les bateaux Portent ton drapeau Je ne sais plus où aller tu es partout
Je suis malade Complètement malade Je verse mon sang dans ton corps Et je suis comme un oiseau mort Quand toi tu dors Je suis malade Parfaitement malade Tu m'as privée de tous mes chants Tu m'as vidée de tous mes mots Pourtant moi j'avais du talent Avant ta peau
Cet amour me tue Si ça continue Je crèverai seule avec moi Près de ma radio Comme un gosse idiot Écoutant ma propre voix qui chantera
Je suis malade Complètement malade Comme quand ma mère sortait le soir Et qu'elle me laissait seule avec mon désespoir Je suis malade C'est ça Je suis malade Tu m'as privée de tous mes chants Tu m'as vidée de tous mes mots Et j'ai le coeur complètement malade Cerné de barricades T'endends Je suis malade |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38066 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 26/09/2016 : 09:10:23
|
Da ne bude sve samo ozbiljno ...
Krankšvester - Disko Rak
Ref. Necu prestat cagat' sve dok ne umrem od raka disko raka, motherfucker
Bas me briga sto sam takav disko floor ce za mnom plakat' za mnom plakat, motherfucker
Jedva cekam subotu jer picimo u disko cijeli tjedan sljakam kao crnac, trebam odmor hitno stalno mobitel mi zvoni, ekipa pita sta cu cugat' ja cu apsint, ti ces konjak, on ce donijet' nest' za pljugat'
Rugat' idemo se van, prije toga u moj stan zderat cemo gljive, takav sjeban cekat' dan krecemo do kluba jer me ceka plesni podij kad me vide svi unutra, odmah nude nest za popit'
Roknem jednu kratku s nogu i zategnem si pertle pocnem svoju cagu na hit od David Guette nadje se i kreten koji zeli sa mnom betlat' kad mi vidis prvi korak care, morat ces odjebat'
Bolje odi mi po cugu, nemo's nista kad me krene volim kad svi naprave krug oko mene skinuo sam kosulju i sad sam gol do pasa nakon sedam sati cage znojan, ceka me terasa
Ref.
Cijeli tjedan radimo i molimo se Kristu u subotu nas nadji kako plesemo u disku domovina je tamo gdje je zabava i ples pokopaj me na floor-u, nek' mi tamo bude lijes
Obuk'o sam svoje disko patike pa moram bustati taj move i postati kralj floor-a ne bih mog'o zivjet' da mi neko uzme disko odmah bi' se ubio na drogu, novce spisk'o
Mor'o bih se upucat' u srce noz si zabit' jer sto je nekom kisik, za mene je clubbing
Ref.
Necu prestat cagat' ni da otpadnu mi noge k'o sto nisam prest'o zderat' kad sam ost'o bez zubi od droge samo poslusaj me Boze, imam jednu jedinu zelju a to je, da posjetim svaki disko klub na ovom planetu
Ples je moja vjera, plesni podij kao crkva sto je fratru crna halja, to su za mene hlace mrkva daj DJ-u budi prijatelj, ispovijedaj mi dusu rec' cu ti sa pokretima stvari sto me mucu
Kad sam bio dijete, rekao sam tati DJ mi je otac, a klub je kao mati tu sam diplomirao, smjer diskologija Sett je disko zvijer, kralj plesnog podija
Da me pitas sto bih radje, ples'o ili dis'o rek'o bih ti brate, meni je to isto
Ref.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
Edited by - Poli on 26/09/2016 09:42:33 |
|
|
Hrvojek
Starting Member
32 Posts
Member since 06/11/2014 |
Posted - 26/09/2016 : 10:23:37
|
LED ZEPPELIN No Quarter
Close the door, put out the light. You know they won't be home tonight. The snow falls hard and don't you know? The winds of Thor are blowing cold. They're wearing steel that's bright and true They carry news that must get through.
They choose the path where no-one goes.
They hold no quarter.
Walking side by side with death, The devil mocks their every step The snow drives back the foot that's slow, The dogs of doom are howling more They carry news that must get through, To build a dream for me and you
They choose the path where no-one goes.
They hold no quarter. They ask no quarter. The pain, the pain without quarter. They ask no quarter. The dogs of doom are howling more!
|
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
|
zackoljicofil
New Member
211 Posts
Member since 10/04/2016 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 26/09/2016 : 21:23:36
|
Čuo sam tu stvar prije nekoliko godina, samo ne znam zašto je bend toliko ljut na mađarsku privrednu komoru. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member
4546 Posts
Member since 22/04/2008 |
Posted - 26/09/2016 : 22:39:37
|
Ivan Mládek - Jožin z bažin
Jedu takhle tábořit Škodou 100 na Oravu Spěchám, proto riskuji, projíždím přes Moravu Řádí tam to strašidlo, vystupuje z bažin, žere hlavně Pražáky, jmenuje se Jožin!
Jožin z bažin močálem se plíží, Jožin z bažin k vesnici se blíží, Jožin z bažin už si zuby brousí, Jožin z bažin kouše, saje, rdousí. Na Jožina z bažin, koho by to napadlo, platí jen a pouze práškovací letadlo.
Projížděl jsem dědinou cestou na Vizovice, přivítal mě předseda, řek mi u Slivovice, živého či mrtvého Jožina kdo přivede, tomu já dám za ženu dcéru a půl JZD.
Jožin z bažin močálem se plíží, Jožin z bažin k vesnici se blíží, Jožin z bažin už si zuby brousí, Jožin z bažin kouše, saje, rdousí. Na Jožina z bažin, koho by to napadlo, platí jen a pouze práškovací letadlo
Říkám: Dej mi, předsedo, letadlo a prášek, Jožina ti přivedu, nevidím v tom háček. Předseda mi vyhověl, ráno jsem se vznesl, na Jožina z letadla prášek pěkně klesl.
Jožin z bažin už je celý bílý, Jožin z bažin z močálu ven pílí, Jožin z bažin, dostal se na kámen, Jožin z bažin, tady je s ním ámen! Jožina jsem dohnal, už ho držím, johoho, dobré každé love, prodám já ho do ZOO.
Dar Williams - The Christians & The Pagans
Amber called her uncle Said, "We're up here for the holiday Jane and I were having solstice Now we need a place to stay"
And her Christ-loving uncle Watched his wife hang Mary on a tree He watched his son hang candy canes All made with red dye number three
He told his niece, "It's Christmas eve I know our life is not your style" She said, "Christmas is like solstice And we miss you and it's been awhile"
So the Christians and the pagans Sat together at the table Finding faith and common ground The best that they were able
And just before the meal was served Hands were held and prayers were said Sending hope for peace on earth To all their Gods and Goddesses
The food was great, the tree plugged in The meal had gone without a hitch Till Timmy turned to Amber and said "Is it true that you're a witch?"
His mom jumped up and said "The pies are burning," and she hit the kitchen And it was Jane who spoke, she said "It's true, your cousin's not a Christian"
"But we love trees, we love the snow The friends we have, the world we share And you find magic from your God And we find magic everywhere"
So the Christians and the pagans Sat together at the table Finding faith and common ground The best that they were able
And where does magic come from? I think magic's in the learning 'Cause now when Christians sit with pagans Only pumpkin pies are burning
When Amber tried to do the dishes Her aunt said, "Really no, don't bother" Amber's uncle saw how Amber looked like Tim and like her father
He thought about his brother How they hadn't spoken in a year He thought he'd call him up and say "It's Christmas and your daughter's here"
He thought of fathers, sons and brothers Saw his own son tug his sleeve, saying "Can I be a pagan?" dad said "We'll discuss it when they leave"
Lighting trees in darkness Learning new ways from the old And making sense of history And drawing warmth out of the cold
|
Edited by - Sneaksie Thiefsie on 26/09/2016 22:40:28 |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6029 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 04/10/2016 : 13:35:12
|
quote: Originally posted by Mrkva
Jako mushy, ali i osobno za sve nas koji smo nekoga izgubili (disclaimer zbog mushynessa EDIT: vjerojatno mushinessa, kao happiness, a ne happyness):
In the morning when you finally go And the nurse runs in with her head hung low And the cardinal hits the window
In the morning in the winter shade On the first of March, on the holiday I thought I saw you breathing
All the glory that the Lord has made And the complications when I see his face In the morning in the window
All the glory when he took our place But he took my shoulders and he shook my face And he takes and he takes and he takes
Ova mi je Sufjanova još bolja, pjesmu je napisao nakon razgovora s majkom koja je umirala u bolnici, a koja ga je napustila kao dijete:
The evil it spread like a fever ahead It was night when you died, my firefly What could I have said to raise you from the dead? Oh could I be the sky on the Fourth of July?
"Well you do enough talk My little hawk, why do you cry? Tell me what did you learn from the Tillamook burn? Or the Fourth of July? We’re all gonna die" Sitting at the bed with the halo at your head Was it all a disguise, like Junior High Where everything was fiction, future, and prediction Now, where am I? My fading supply
"Did you get enough love, my little dove Why do you cry? And I’m sorry I left, but it was for the best Though it never felt right My little Versailles"
The hospital asked should the body be cast Before I say goodbye, my star in the sky Such a funny thought to wrap you up in cloth Do you find it all right, my dragonfly?
"Shall we look at the moon, my little loon Why do you cry? Make the most of your life, while it is rife While it is light
Well you do enough talk My little hawk, why do you cry? Tell me what did you learn from the Tillamook burn? Or the Fourth of July? We’re all gonna die" |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6029 Posts
Posted - 04/10/2016 : 13:43:53
|
Inače, od domaćih klasika, Štulić:
Kad fazani lete
Zašto tražiš karizmu u sebi punjena ptico mogućnost prosvijećenosti razdvaja te u beskraj od žudnje za misijom miris zemlje koncentrični krugovi gluposti i neznanja kao prstenje ono dalje ne razumijem izgleda mi da je mrtva straža
rekoh sebi moj bože koliko demagogije sustavno poređane u artiljerijske salve koliko pokradenih misli iza koji ne stoji ništa osim mržnje sujete vlasti i koliko pokvarenosti treba da se izlije pred naše noge i kako je do neprepoznavanja dovedena suština prevare
i rijeka nije bila rijeka u samom početku i nije nužno da ne bude ponornica do kraja što se događa kad mrtvi fazani lete iznad naših glava kad mrtvi fazani lete a nijedan ne pada I što se događa kad očajanje zahvati ljude kad očajanje neumitno prelazi u kajanje gledajući iz daljine konture na sceni padaju mi na pamet vodene boje umazane ruke brzo se peru
Hladan kao led
krenuo sam u vienu da pronađem svoju djevu nisam znao što da radim išao sam tamo prvi put
hladan kao led ubilo me beznađe
austrija zemlja teška za hodače sivih cesta klasni mir i takve trice ustajala žabokrečina
hladan kao led ubilo me beznađe
stara viena dobro ime ima lijepo ime koje znaju svi al' djevojke na ulicama ničemu ne vrijede i kriplovi su česti i svakodnevna stvar rekoh spasi bože oesterreich |
|
|
Beva
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
6029 Posts
Posted - 04/10/2016 : 13:53:28
|
I jedan od najboljih mi Štulićevih tekstova, samo mi prva četiri stiha i nisu baš nešto, ali na sve nakon toga se naježim:
3N
zbog čega primatima nikada ne isključuju elektriku oni u principu ionako rijetko čitaju a i to što čitaju krive stvari čitaju pa zašto im onda ne isključuju elektriku želite li dobro svojoj djeci zaslužni želite li možda najbolje ne ja treniram da gađam ne ja treniram da mrzim ne ja treniram da slušam ponekad sam usamljen a i plašim se držim te na stolu gospode
sanjao sam fini party mnogo ljudi nigdje žandara sanjao sam sretna lica dugo nisam takva gledao znam za smijeh zbog čega da se smijem znam za ples nikom se ne pleše znam za noć vidim tu je oko mene kao nesreća na putu kao život ili smrt
ja se zovem pola horvat ljubila sam mrtvog čovjeka stigao je po zadatku cijelo vrijeme sam ga čekala proljeće ili možda jesen ne znam sjećam se gorjele su svijeće a ruke njegove tako muške i prozračne kao putokaz za nešto za logor ili smrt
prisjećam se mnogih stvari ali pamtim jedan doživljaj by the way nisam bio krupna zvjerka morao sam ići do kraja bila je tako lijepa te večeri kao kad tamna voda izvire kao kad neobično zabljesne kao izvještaj centrali kao udar sudbina |
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
Posted - 27/10/2016 : 22:24:38
|
Dalmatino povišću pritrujena
Izlizana Bašćanska tavuleta rvackeg ditinjevanja, zaudobjeni friži glagojaški serpentini; isfrolani patakuni, žurke i kadeni. Izlizani Ideali i misali po rvackin oputinan; sokolaški procesjuni, pricešćeni demonštracjuni od taverni, do taverni! Svitlosju kerv častna vikovični terpećemu naslidovati pogerda Balkanike.
Pute, laze pizon dubli tovari, gustirne žedne mijun sići i lati; konkulana škina težakov od motik po žurnatin, žurnatin pritrujena!
Prage kalet žnjutin dubli Puntari, naboj dalmatine rebati na drači, kroz kadene dicu čičan pasli, a judi driti ka kolone; Dalmatino povišću pritrujena!
Intradu pravice s tilin štrukali Dalmatino povišću pritrujena! Rod puntarski resa na drači; Dalmatino povišću pritrujena! Ditinstvon gladnin povist štukali; Dalmatino povišću pritrujena! Kroz kadene dicu čičan pasli, a judi driti ka kolone, Dalmatino povišću pritrujena!
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
Edited by - Johnny Difool on 28/10/2016 09:15:32 |
|
|
Johnny Difool
Advanced Member
Croatia
13988 Posts
|
Topic |
|
|