Ovo cu na kratko posto sam prijatno umoran, a rano ujutro se opet ide :). Meni jako lijep dan pre sve svega zbog druzenja sa ekipom, Dcopicom i Johnnyem. Hej a i s Jakijem smo nesto pricnuli..
Uglavnom od stripova ima prakticki svega. - Marku je pristiglo sve osim Mrtvaca, a i ovi ce mislim da vec sutra. Brodeck je.. Pa.. Nemam rijeci.. Izgleda ludo dobro, vjerujem da je i ludo dobar! - Na Libellus standu standardno dobro raspolozeni Doc, Dado R. i Pero a ove godine i neka djevojka - nisam bas puno obratio paznju, bilo je previse posla sa ostecenima :). Mislim da im nova tura dolazu sutra. Mozda cu sutra vise iskoristiti ovaj popust do 50% koji je fenomenalan. - Kod Bernija standarno nizke cijene starih albuma (oko 20 i 30 kuna) i integrala (oko 30 i 50 kuna), Tex Giganti su po 50, Magnusov 30. Stigli su i novi Bookglobe albumi ali nisam dobro zapamtio naslove, mislim da se radi o Millenium prva tri albuma, Crveni Barun isto prva tri, Leonardo tri, i prva dva albuma o Rimskom imperiju. Dosli su i mekani Asterixi, mislim da broj 29 i 35. Largo Winch je 72 kuna po komadu, Krcko 2 i 3 oko 150. - Novih srpskih stripova (Kapetan Amerika je mislim po 90, Essentiali, pa Dedpul, Atomika, Bitlsi, Granvil i tako dalje..) ima dosta u paviljonu 6 lijevo do kraja pa samo naprijed. - Tu je naravno i Mentor sa cikom Macanom i lijepim paketicima stripova, pa sve pohvale Columbu (ima jako puno rasprodanih Libellusa) i Udrugi CRS na novim standovima..
Da skratim, jako sam zadovoljan i naravno jedan dan je premalo za sve. Vec se veselim sutra. Mislim da moze biti zao svima koji nece doci. Do novog javljanja pozdrav svima. Cheers.
Moje uhode su napunile gepek, pazarilo se i više nego šta sam mislija, al uvik je tako. Čut češ kad se vratiš na svoj jug. Mora nešto ostat i za MaFest, znaš kako je. p.s. imaš dobar štand, nadam se da je colombo i mali kalorifer ti riješija ispod nogu, zaladilo ovi dana. .
Huh. Preživjeli i 2016 IL. I to ugodno. Ove godine puuuno više pričanja i druženja sa kolegama (wer, horex2, gombi, dcopic, poli, diful, tinton, zlotvor, oko, mike, manabo), u prolazu Punisher himself (deeCay), par reči sa mcn (izvini za brzinu), doc raspoložen ko uvek, dado isto, Markos ko uvek izgleda zabrinut (još ga nisam video nasmejanog više od 452 ms; valjda vidi slabo :o)); nabavio čak i više nego očekivao (LL imao oštečene NN 43, 45 - 48), SA sa rasprodajom upola cene (nabavio 7xcorto), srpski stripovi na par štandova skupi, gužva svuda al ne pretirano, Fibre onako složene su rajske, Hangar7 još nema Metabaruna, Tinota sam promašio (nije bilo letečih stolica), isto Columba. I da, Bagi me uspješno izbegavao. Opet. Leleeee.....
Bezbrazno ću iskoristiti ovaj topičak za privatne posliće... ;)
Difule, tebi trebam dostaviti kolornog AF-a! kad dolaziš na Interliber!
thekide, kad ti dolaziš da izvršimo robno novčanu razmjenu?!
Gdje je Lastan, bio redovit na liberu?
vebere, neki tamo MM kolorni možda?
Tintone, platiš kavu?
Stižem busom u petak, oko 17:00, znači zujim na Interliberu (potez Libellus-Fibra-SA/BG-...) od šestice pa do zatvaranja, a onda nazad na bus oko 22:30.
Kontakt veza nam je Tinton, lozinka je: "Vazduh trepti kao da nebo gori..."
@ Dee - ovih dana ću više puta navraćati, ne znam točno kad i na koliko, ćopila me i prehlada pa će mi to promijeniti planove, a možemo se naći i u petak oko 18 h?
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Tintone, platiš kavu?
Stižem busom u petak, oko 17:00, znači zujim na Interliberu (potez Libellus-Fibra-SA/BG-...) od šestice pa do zatvaranja, a onda nazad na bus oko 22:30.
Stripovi idu samo onom koji zna ostatak.
Ehm, jel možda, mislim, "Tresla se brda, rodio se miš?"
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Tintone, platiš kavu?
Stripovi idu samo onom koji zna ostatak.
Ehm, jel možda, mislim, "Tresla se brda, rodio se miš?"
Izgleda da će Johnny Difool da odšeta sa tvojim stripovima, pa ti posle misli do mile volje.
Evo i kratkog pregleda kroz Interliber, as usual... Možda nađete nešto što vam je promaklo. I pozdrav svima s kojima sam popričao, bilo vas je bome gomila! Svi znaju kad treba doć na Interlbier!
Vodič kroz - Interliber! Jes! Hvata vas već kupovna groznica? Prebrojali sve što vam nedostaje u stripovskoj kolekciji? Bacili oko na neko oku ugodno izdanje u najljepšoj ambalaži koje bi super stajalo baš na vašoj polici? Da? Stripovi.com donose kao i svake godine kratki vodič kroz Stripoliber 2016.!
Supermark, Doc Lester, Darkwood Devil, Markos, Columbo... Sve sami macani! Netko bi rekao da je modna pista, a ne Interliber.