Author |
Topic  |
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 09/11/2016 : 22:40:18
|
quote: Originally posted by kiky jeftina zagor specijalca, koja su mi onda još bili i poklonjeni (na čemu se još jednom zahvaljujem globinju, columbu i jakiju). ipak pobrah još i nešto malo knjižica sa štanda jesenski i turk... nešto malo o aristotelu, claude levi-straussu, wittgensteinu i markiz de sade-u. ukratko, moj interliber.
Stinkyjevim stopama? Ili stvaraš vlastitu legendu? ;) |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 09/11/2016 : 22:42:37
|
quote: Originally posted by Hajo
Nevezano uz stripove, zna tko gdje su najjeftinije knjige na sajmu? Mislim na lako stivo, popularne moderne romane, tako nesto. Zena zatrazila! :D
Svuda su ti okolo jeftine knjige... 3, 5, 15 kn lako štivo. Samo ovisi što tražiš. Oni džepni romani od Znanja su ti na štandu od Znanja. Barem da si rekao jedan naslov. Imaš 50 nijanski sive tri romana čist jeftino na štandu izdavača. ;) |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
bagi
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
3841 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 09/11/2016 : 23:28:41
|
" I da, Bagi me uspješno izbegavao. Opet. Leleeee....."
"Da, bagi se uspjesno sakrivao ... samo se suskalo da je navodno dosao, sa klincom ..."
Nije istina,tražio sam vas propali ste u zemlju. Ako ne vjerujete meni pitajte tintončića i dcopica. Prvog sam sreo u paviljonu 6 i rekao da je vidio grupu deželskih špecijalaca u punoj ratnoj spremi te da su vjerovatno u paviljonu 5. Tamo nađoh dcopica koji spomenu da je pio kafu sat vremena sa istom bandom te da su se izdvojili,nešto šaptali i nestali. On pretpostavlja da nisu podijelili s njim tu destinaciju jer je dcopic za razliku od ovih čistokrvnih naturolizovani deželac te kao takav građanin drugog reda i diskriminiran. Na to sve globinjo me htio oglobiti za Stanovog Teksa. Na stripu velikim brojevima ispisana cijena 150 ćuna a on hladnokrvno kad sam plaćao ispali 250...
|
Wtf?
|
 |
|
Hajo
Senior Member

1910 Posts
Member since 26/12/2008 |
Posted - 10/11/2016 : 00:01:58
|
quote: Originally posted by DeeCay
quote: Originally posted by Hajo
Nevezano uz stripove, zna tko gdje su najjeftinije knjige na sajmu? Mislim na lako stivo, popularne moderne romane, tako nesto. Zena zatrazila! :D
Svuda su ti okolo jeftine knjige... 3, 5, 15 kn lako štivo. Samo ovisi što tražiš. Oni džepni romani od Znanja su ti na štandu od Znanja. Barem da si rekao jedan naslov. Imaš 50 nijanski sive tri romana čist jeftino na štandu izdavača. ;)
Ma u tome i jest fora. Supruga ni sama na zna sto hoce. :D |
''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho |
 |
|
mike
Senior Member

Slovenia
2874 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 10/11/2016 : 01:33:39
|
Day 2 na kratko, jer sutra pocinje day 3 i vidim da opet necu skoro nista spavati..
Dakle iako sam spavao samo 3 sata (jbga kad sam se vec prerano probudio trebalo je gledati koju katastrofu ce izabrati ameri) drugi dan je prosao u stilu - od otvaranja do zatvaranja. Danas je bilo puno vise naroda a ja imao puno vise vremena pa eto u miru obisao sve stantove. Koja relaksacija :).
Sve krasno. Negdje sam pronasao Saccov Fixer - Prica iz Sarajeva i Tujac (po romanu Camusa). Lijepo. Malo Libellusa, treci Mrtvaci i to je manje vise to.
Nova Libellus tura stigla u kompletu, meni Zimska Zmija, sutra bi trebala i oba Metabaruna te Bernijev Zagor 10. Berni se nada da ce iduce godine zavrsiti XIII. Nadam se i ja. Tvrdi Asterixi idu posle sajma.
Malo sam popricao sa mcn, malo manje sa tintonom, Okijem, Johnnyem, Slavenom, RobyDj itd..
Meni opet prekrasan dan. Veselim se treceg dana kojemu mozda slijedi veliki finale u subotu. U petak nista od sajma jer se pije kod kuce. |
Taylor. |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21737 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 10/11/2016 : 04:01:23
|
quote: Originally posted by mike
Nova Libellus tura stigla u kompletu, meni Zimska Zmija, sutra bi trebala i oba Metabaruna te Bernijev Zagor 10. Berni se nada da ce iduce godine zavrsiti XIII. Nadam se i ja. Tvrdi Asterixi idu posle sajma.
otkad Berni završava tuđe stvari?Jel on još urednik BG?
nisi ga pitao za Tangija? ili neke druge nezavršene BG naslove? |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 10/11/2016 : 09:40:17
|
quote: Originally posted by DeeCay
quote: Originally posted by kiky jeftina zagor specijalca, koja su mi onda još bili i poklonjeni (na čemu se još jednom zahvaljujem globinju, columbu i jakiju). ipak pobrah još i nešto malo knjižica sa štanda jesenski i turk... nešto malo o aristotelu, claude levi-straussu, wittgensteinu i markiz de sade-u. ukratko, moj interliber.
Stinkyjevim stopama? Ili stvaraš vlastitu legendu? ;)
. Aristotel, Levi-strauss, Zagor... Samo edukativno štivo.  |
 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 10/11/2016 : 09:57:39
|
quote: Originally posted by anto
quote: Originally posted by mike
otkad Berni završava tuđe stvari?Jel on još urednik BG?
nisi ga pitao za Tangija? ili neke druge nezavršene BG naslove?
Pitao sam i ja nešto Bernija, za Texove gigante. Tri nova izlaze najvjerojatnije u Februaru ili Martu! |
 |
|
kasper
Advanced Member

10924 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 10/11/2016 : 10:06:03
|
quote: Originally posted by dcopic Pitao sam i ja nešto Bernija, za Texove gigante. Tri nova izlaze najvjerojatnije u Februaru ili Martu!
a lepo, lepo |
 |
|
dante
Senior Member

.jpg)
Croatia
2478 Posts
Member since 16/01/2008 |
Posted - 10/11/2016 : 10:21:35
|
Tko zeli povoljno nabaviti Juliju, sad mu je savrsena prilika, na standu Strip Agenta prvih 28-30 brojeva (kao novi) po 5 kn. |
These pretzels are making me thirsty... |
Edited by - dante on 10/11/2016 10:22:11 |
 |
|
Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 10/11/2016 : 10:46:57
|
Po 5 kn na istom mjestu su i knjige-dvobrojevi Dampyra, većinom manje ili više oštećenih ali ima i neoštećenih.
Nego, ako je netko čitao netom objavljena prva tri albuma adaptacije trilogije Millenium Stiega Larssona (svaka knjiga ide u dva albuma, pa je ovo knjiga i pol), ili ako zna nešto o tome, bilo bi lijepo kad bi podijelio s forumašima.
Također, Alix Senator Mangina Valérieja i Démareza Thierryja me tendencijom ka realističnom crtežu sa specifičnim osvjetljenjem uživo pomalo odbija, čini mi se nekako sterilnim i artificijelnim.
Ako je netko čitao, neka podijeli dojmove.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
 |
|
ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts
Member since 07/12/2015 |
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29655 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts
Member since 07/12/2015 |
Posted - 10/11/2016 : 12:08:27
|
Fala, valjda u subotu uspijem prihajati, ako ništa da probam tu famoznu Globinjovu rakiju. |
samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27624 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 10/11/2016 : 12:38:46
|
gomila rasprodanih libellusa po cijeni korice a neki i ne:) stripovi columbo paviljon 6 štand 13a. |
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27624 Posts
|
supermark
stripovi.com suradnik

(1).jpg)
Croatia
29655 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 10/11/2016 : 12:39:57
|
quote: Originally posted by globinjo
Popila banda svu rakiju Neka teta se toliko napila Da sam je mora odvest kući
Ali nikada tamo nije stigla...
 |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27624 Posts
|
Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts
Member since 03/05/2006 |
Posted - 10/11/2016 : 13:55:47
|
quote: Originally posted by jaki
a evo i mama kupuje NN LL za sina(član foruma):)
Za malog našeg tintonića? Da ga utješi jer je u depri radi izbora u U.S.A? |
Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
|
 |
|
Dwayne_Looney
Advanced Member

7135 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 10/11/2016 : 14:24:12
|
quote: Originally posted by Zagor-te-nay
Za malog našeg tintonića? Da ga utješi jer je u depri radi izbora u U.S.A?
Mislim da teorija nije valjana. Siguran sam da se razbolio budući da bi se dosad već trebao naviknuti na izborne poraze svojih miljenika. Bar pet zaredom ih je bilo. Dakle, nije to razlog, pretrpio je on bez puno muke Trumpov trijumf.  |
loading...
|
 |
|
trolodtroje
Advanced Member

3283 Posts
Member since 14/09/2010 |
Posted - 10/11/2016 : 15:07:15
|
quote: Originally posted by bagi Na to sve globinjo me htio oglobiti za Stanovog Teksa. Na stripu velikim brojevima ispisana cijena 150 ćuna a on hladnokrvno kad sam plaćao ispali 250...
Pizda laže Bagi je sreo slovence koji minut prije pa se usrao I došao se sakriti na columbov stand Pola sata se sakrivao ispod kutija Htio sam mu pokloniti texa A on ostavio pare i crta Nasao sam ga u wc-u 
Pa znaaaaaam. Bosanac ko bosanac. Da je došo sa cjelom automehaničkom ekipom (bajdvej svi su neki Baje i to; mislim, da se prezivaju drukčije, pa da jim je to niknejm; al svima isti? valjda su u rodu. Pa jes tojeto, svi bosanci u mom kraju su u rodu) onda bi tek bio pametan. Al eto, sretne on Polija i Dcopica (bez uvrede, al jedan 100% vegi a drugi vegi na 99%; ukupno 94 kila sa ruzakom punim fibre) i stisne pičku. I neki mi čak nude pomoč, da ako treba, da stoje uz mene, jel? Mislim, wtf? Justin Bieber bi ga pojeo za marendu. Uz jogurt. A mi šarali po 5 i 6 uzduž i popreko od 10:30 do 17:00, išli na piče 3 put, derali se ko stoka, samo da se čuje slovenština, al eto. Na Mafestu ako ne u Laktašima, OK? |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27624 Posts
Posted - 10/11/2016 : 15:31:04
|
quote: Originally posted by Zagor-te-nay
Za malog našeg tintonića? Da ga utješi jer je u depri radi izbora u U.S.A?
nije tinton:) |
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
bagi
Advanced Member

.jpg)
Bosnia and Herzegovina
3841 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 10/11/2016 : 15:36:14
|
quote: Originally posted by trolodtroje
quote: Originally posted by bagi Na to sve globinjo me htio oglobiti za Stanovog Teksa. Na stripu velikim brojevima ispisana cijena 150 ćuna a on hladnokrvno kad sam plaćao ispali 250...
Pizda laže Bagi je sreo slovence koji minut prije pa se usrao I došao se sakriti na columbov stand Pola sata se sakrivao ispod kutija Htio sam mu pokloniti texa A on ostavio pare i crta Nasao sam ga u wc-u 
Pa znaaaaaam. Bosanac ko bosanac. Da je došo sa cjelom automehaničkom ekipom (bajdvej svi su neki Baje i to; mislim, da se prezivaju drukčije, pa da jim je to niknejm; al svima isti? valjda su u rodu. Pa jes tojeto, svi bosanci u mom kraju su u rodu) onda bi tek bio pametan. Al eto, sretne on Polija i Dcopica (bez uvrede, al jedan 100% vegi a drugi vegi na 99%; ukupno 94 kila sa ruzakom punim fibre) i stisne pičku. I neki mi čak nude pomoč, da ako treba, da stoje uz mene, jel? Mislim, wtf? Justin Bieber bi ga pojeo za marendu. Uz jogurt. A mi šarali po 5 i 6 uzduž i popreko od 10:30 do 17:00, išli na piče 3 put, derali se ko stoka, samo da se čuje slovenština, al eto. Na Mafestu ako ne u Laktašima, OK?
Globinjove insinuacije neću komentarisati jerbo ću mu naopako spomenuti 'ajduka i popiću ban. A što se tiče deželaca Poli i Dcopic su superteška kategorija ostali su kepeci i bojim ih se k'o i lanjskog snijega. Obračun kod OK korala će biti u Makarskoj jebeš Laktaše to je inostranstvo nemam vize... |
Wtf?
|
 |
|
Topic  |
|