Author |
Topic |
Zula
Senior Member
1061 Posts
Member since 07/10/2015 |
Posted - 03/09/2023 : 07:02:04
|
quote: Originally posted by going going
quote: Originally posted by Aco
Kad smo kod svjetionika, istu temu su u fibrinim stripovima obradili i Chaboute i Lepage a eto i Prado. Nekako mi je (bar vizualno) to najbolje odradio Lepage
Posto nisam citao te stripove sa svetionikom od Chaboutea i Lepagea koji su to konkretno stripovi?
Svetionik ima glavnu ulogu i u Fibrinom Hicksvilleu. Ogromna preporuka za taj strip. Odusevio me je.
Chaboute - Sam samcat Lepage - Ar-Men |
|
|
naker
Advanced Member
4671 Posts
Member since 05/06/2020 |
|
Salkan
Average Member
Bosnia and Herzegovina
701 Posts
Member since 20/01/2021 |
Posted - 03/09/2023 : 16:33:54
|
Meni se Potez kredom svidio iz više razloga: Osim što me smiruje sa svim tim bojama i laganim tempom, da, ima se štošta mudrovati i razmišljati, ali u suštini Iako jeste pretenciozan, zar nije i ljubav kao pojava najpretencioznija? Ljubav nije prirodna stvar, a i ako jeste, onda je i priroda pretenciozna! Ako se uopšte mogu sjetiti te mladosti, najljepše i najbolnije sam se zaljubljivao i volio u okruženjima gdje sam bio pogubljen, neraspoređen, smotan i neprilagođen, gdje su mi svi damari titrali od iščekivanja i nesigurnosti. Tih se ljubavi najradije sjetim, tog sebe najviše volim. Fibrino izdanje je sjajno. Nisam imao priliku čitati ostale Pradove stripove, ali ću - prvom prilikom.
|
Škafiškafnjak |
Edited by - Salkan on 03/09/2023 16:43:44 |
|
|
Zula
Senior Member
1061 Posts
Member since 07/10/2015 |
Posted - 03/09/2023 : 17:14:44
|
quote: Originally posted by Salkan
...zar nije i ljubav kao pojava najpretencioznija? Ljubav nije prirodna stvar... ...pogubljen, neraspoređen, smotan i neprilagođen...
Htio sam nešto objasniti, ali ovaj drugi dio sve objašnjava pa nema potrebe 😂 |
|
|
Salkan
Average Member
Bosnia and Herzegovina
701 Posts
Member since 20/01/2021 |
Posted - 04/09/2023 : 11:51:25
|
quote: Originally posted by Zula
quote: Originally posted by Salkan
...zar nije i ljubav kao pojava najpretencioznija? Ljubav nije prirodna stvar... ...pogubljen, neraspoređen, smotan i neprilagođen...
Htio sam nešto objasniti, ali ovaj drugi dio sve objašnjava pa nema potrebe 😂
Šta sam sad pogrešno napiso?
|
Škafiškafnjak |
|
|
Topic |
|