Inače nisam nostalgičan za djetinjstvom, ali kada bih mogao da vratim sat unatrag, uradio bih to samo da još jednom proživim najljepše tri godine mog života, dijelom i zbog albuma Zagora, Bleka, Alana Forda i ostalih koje sam tada sakupljao. Ovom iskušenju ću odoljeti, ali ću ipak kupiti album i jedno pakovanje sličica kad budem išao u Rim, radi moje djece.
I am tormented with an everlasting itch for things remote. I love to sail forbidden seas, and land on barbarous coasts.
Ovo ću naručiti iz čiste nostalgije prema starom jugoslavenskom Zagorovom albumu sa sličicama. Izašlo u Ludensu ili ne, ako izda Ludens super, ako ne naručit ću 10 paketića i start paket talijansko izdanje od Paninija.
Također. Nešto iracionalno vuče nas tim sličicama, one su kao odraz nepovratno izgubljena djetinjstva. Jače su od stripova, pogađaju u primordijalnu dušu nas "geekova". I još k tomu Zagor, kud ćeš iracionalnijeg užitka bez pokrića
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Priča od 16 stranica je Venturi, sve ostalo je Ferri, cijela kolekcija je posvećena Ferriju.
Kolekcija obuhvata album od 64 stranice od papira sa 276 sličica, od kojih su 60 napravljene od specijalne folije, na kojima su motivi naneseni specijalnim flourescentnim tušem tako da sličice svijetle u mraku. Uz tih 64 stranica nalaze se još i 4 plastificirane stranice sa zaslonima. Dobiju se još 36 karata sa portretima glavnih junaka, te naslovnice najslavnijih Zagorovih epizoda.
U Italiji će kesice sadržavati 4 sličice i jednu kartu, i koštaće 1€.
I am tormented with an everlasting itch for things remote. I love to sail forbidden seas, and land on barbarous coasts.
Ajde Bernarde izbaci ovo,pa cu se ja vaditi da kupujen "slije" za svoje klince... zena bi mi "probila", da "ubere", da jos i slicice skupljam. Salu nastranu, super izgleda.