Author |
Topic  |
emirem
Advanced Member

10853 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 27/10/2016 : 19:54:03
|
quote: Originally posted by spiritoconlascure
paket je box od 50 kesica,znači ukupno 200 sličica i 50 kartica,i unutra ima sigurno duplih,koliko ih ima zavisi do sreće.a album ima 276 sličica+36 kartica
Dobro, hvala dobri duse!  Bolje pitati, izgleda jos uvijek ovo sa slicicama ista prica, mijenjanje duplica za koje nemas itd, kockanje (u moje vrijeme rukom, zracni dzep dlana odize slicice, koju okrenes tvoja je, ne sjeca se nitko? ) Pa kako organizirati mijenjanje duplica npr. u RH ako nema bas puno kandidata. Preostaje kakvi tal.forumi ili na paninijevu adresu i pojedinacnu skuplje platiti. Cut cemo jos price oko ovoga.  Tex nije digao ovoliko buke, zar ne?   |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
 |
|
spiritoconlascure
New Member

Croatia
288 Posts
Member since 24/11/2010 |
Posted - 27/10/2016 : 20:42:57
|
quote: Originally posted by emirem
paket je box od 50 kesica,znači ukupno 200 sličica i 50 kartica,i unutra ima sigurno duplih,koliko ih ima zavisi do sreće.a album ima 276 sličica+36 kartica
Dobro, hvala dobri duse!  Bolje pitati, izgleda jos uvijek ovo sa slicicama ista prica, mijenjanje duplica za koje nemas itd, kockanje (u moje vrijeme rukom, zracni dzep dlana odize slicice, koju okrenes tvoja je, ne sjeca se nitko? ) Pa kako organizirati mijenjanje duplica npr. u RH ako nema bas puno kandidata. Preostaje kakvi tal.forumi ili na paninijevu adresu i pojedinacnu skuplje platiti. Cut cemo jos price oko ovoga.  Tex nije digao ovoliko buke, zar ne?  
ako netko odluči skupljati tu sam za zamjene,ne samo ja nego i 20ak ljudi koji će uzeti albume preko mene(Hrvatska,Srbija,BiH) tako da nije da će nas faliti. nije bilo za Texa toliko jer nije kod nas popularan kao Zagor,a u Italiji je obrnuto |
 |
|
chris.tower
Junior Member

Croatia
394 Posts
Member since 17/12/2011 |
Posted - 27/10/2016 : 20:56:28
|
quote: Originally posted by emirem
Dobro, hvala dobri duse!  Bolje pitati, izgleda jos uvijek ovo sa slicicama ista prica, mijenjanje duplica za koje nemas itd, kockanje (u moje vrijeme rukom, zracni dzep dlana odize slicice, koju okrenes tvoja je, ne sjeca se nitko? ) Pa kako organizirati mijenjanje duplica npr. u RH ako nema bas puno kandidata. Preostaje kakvi tal.forumi ili na paninijevu adresu i pojedinacnu skuplje platiti. Cut cemo jos price oko ovoga.  Tex nije digao ovoliko buke, zar ne?  
ako netko odluči skupljati tu sam za zamjene,ne samo ja nego i 20ak ljudi koji će uzeti albume preko mene(Hrvatska,Srbija,BiH) tako da nije da će nas faliti. nije bilo za Texa toliko jer nije kod nas popularan kao Zagor,a u Italiji je obrnuto
Evo mene zanima. |
https://photos.app.goo.gl/VCzp2QfWvMgWF1WZ8 - Rasprodaja stripova iz moje kolekcije, glanceri i rijetke stvari! |
 |
|
tomassi
Starting Member
Croatia
49 Posts
Member since 04/10/2007 |
Posted - 27/10/2016 : 22:37:05
|
[/quote] ako netko odluči skupljati tu sam za zamjene,ne samo ja nego i 20ak ljudi koji će uzeti albume preko mene(Hrvatska,Srbija,BiH) tako da nije da će nas faliti. nije bilo za Texa toliko jer nije kod nas popularan kao Zagor,a u Italiji je obrnuto [/quote] Ja sam za skupljanje i zamjene ako netko može nabaviti glanc pakete po normalnim cijenama, možemo se dogovoriti. |
 |
|
Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts
Member since 20/05/2014 |
Posted - 28/10/2016 : 00:22:15
|
quote: Originally posted by Zar
quote: Originally posted by solar
quote: Glupane, ja sam u Lucci i sutra cu imati ispunjenih albuma Vise nego ces ti vidjeti u životu , nisam kokošar poput tebe da se okolo kokošarim sličicu po sličicu. Da znas citati, pročitao bi da je isporuka u nedjelju navecer/ponedjeljak ujutro. Odjebi i kokošari negdje drugdje...
Na ovaj način ne možeš komunicirati na forumu - prvo i zadnje upozorenje.
Ja ionako ne komuniciram na forumu, tako da me slobodno izbaci. Kao prvo trebao si izbaciti ove kretene i balavce koji optužuju bez razloga... Vidiš iz njegovih postova da je glup, da kokošari Itd... znaci sve stoji. A ovo odj. prihvaćam i isprika. Prošetajte oba... (to je pristojno, a ima isto značenje)
Ne stvarno, napišeš mu "prvo i zadnje upozorenje" a on i nakon toga ljude ponovo naziva kretenima. Ne treba mu forum u smislu potrebe komunikacije sa "kretenima i balavcima", al' bi mu po 1.200,- kn. od strane istih dobro došlo? E sad se stvarno pitam tko je tu balavac? Ili samo lud zbunjenog...? |
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina... |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27574 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Zar
New Member

Croatia
138 Posts
Member since 10/02/2004 |
Posted - 28/10/2016 : 01:03:39
|
quote: Originally posted by Dukidule
quote: Originally posted by solar
quote: Glupane, ja sam u Lucci i sutra cu imati ispunjenih albuma Vise nego ces ti vidjeti u životu , nisam kokošar poput tebe da se okolo kokošarim sličicu po sličicu. Da znas citati, pročitao bi da je isporuka u nedjelju navecer/ponedjeljak ujutro. Odjebi i kokošari negdje drugdje...
Na ovaj način ne možeš komunicirati na forumu - prvo i zadnje upozorenje.
Ja ionako ne komuniciram na forumu, tako da me slobodno izbaci. Kao prvo trebao si izbaciti ove kretene i balavce koji optužuju bez razloga... Vidiš iz njegovih postova da je glup, da kokošari Itd... znaci sve stoji. A ovo odj. prihvaćam i isprika. Prošetajte oba... (to je pristojno, a ima isto značenje)
Ne stvarno, napišeš mu "prvo i zadnje upozorenje" a on i nakon toga ljude ponovo naziva kretenima. Ne treba mu forum u smislu potrebe komunikacije sa "kretenima i balavcima", al' bi mu po 1.200,- kn. od strane istih dobro došlo? E sad se stvarno pitam tko je tu balavac? Ili samo lud zbunjenog...?
Daj rješavaj svoje frustracije negdje drugdje, pisi opet kako ces sve kupiti kad izađe u Japanu, Kini, Hrvatskoj i drugdje, a nećeš nigdje. Pa nisam ti ja tome kriv. Zaobiđi moje aukcije i gotovo. Kupuj na eBayu, di god hoćeš. I to sto si stavio u navodnike ne širi toliko, odnosi se na tebe i prijatelja.
|
 |
|
markotamara
Senior Member

.jpg)
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
|
Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts
Posted - 28/10/2016 : 10:04:59
|
Daj rješavaj svoje frustracije negdje drugdje, pisi opet kako ces sve kupiti kad izađe u Japanu, Kini, Hrvatskoj i drugdje, a nećeš nigdje. Pa nisam ti ja tome kriv. Zaobiđi moje aukcije i gotovo. Kupuj na eBayu, di god hoćeš. I to sto si stavio u navodnike ne širi toliko, odnosi se na tebe i prijatelja.
Pa nego šta drugo, ili si stvarno pomislio da bih JA ostavio i kunu takvima? Pored trećeg stambenog prebivališta u Veroni, i to još od 23. godine života, ja bih kupovao bilo šta što u Italiji izađe (a da ja to ŽELIM) od takvih dripana muvatora poput tebe? Očito je da se smatraš nekim maherom no ustvari mirišeš jedino na malog švercerčića sitnjarijom. U sklopu poslovnih putovanja, ja još dan danas nabavljam ljudima sve što im je potrebno iz "matice" (bella Italia ) - bez eura naknade, dok ti očito sebi takvim bezazlenim švercom popravljaš džeparac. Eto, dakle, pa sad ti vidi tko je zreo da se malo (dalje) "prošeta". |
 |
|
Zar
New Member

Croatia
138 Posts
Member since 10/02/2004 |
Posted - 28/10/2016 : 11:37:16
|
quote: Originally posted by Dukidule
Pa nego šta drugo, ili si stvarno pomislio da bih JA ostavio i kunu takvima? Pored trećeg stambenog prebivališta u Veroni, i to još od 23. godine života, ja bih kupovao bilo šta što u Italiji izađe (a da ja to ŽELIM) od takvih dripana muvatora poput tebe? Očito je da se smatraš nekim maherom no ustvari mirišeš jedino na malog švercerčića sitnjarijom. U sklopu poslovnih putovanja, ja još dan danas nabavljam ljudima sve što im je potrebno iz "matice" (bella Italia ) - bez eura naknade, dok ti očito sebi takvim bezazlenim švercom popravljaš džeparac. Eto, dakle, pa sad ti vidi tko je zreo da se malo (dalje) "prošeta".
Stari, previse si frustriran, ne znam sta te je povrijedilo, kokosar ili glupan, ali drago mi je da si nervozan i da si se pronašao. Uživaj ! |
 |
|
solar
Moderator

.jpg)
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
|
sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts
Member since 22/11/2004 |
Posted - 28/10/2016 : 16:12:16
|
E moj moderatoru... a sad fino pronađi razlog zbog kojeg si mene izbacio s foruma pa se malo zapitaj za ravnopravnost. Svaka ti čast |
 |
|
solar
Moderator

.jpg)
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
|
sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts
Member since 22/11/2004 |
Posted - 28/10/2016 : 16:21:29
|
I drugi puta... jer očito da ti ne vrijede ista pravila za sve... Nepristran si ko suci Dinamu u HNL-u |
Edited by - sumohrvat on 28/10/2016 16:26:47 |
 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 28/10/2016 : 16:22:51
|
vidiš ti kud je ovo dovelo... a ništa, saruman voli kad se narod svađa
i onda kao ne bi bilo dobro da to izađe kod nas. ako ništa, ne biste se svađali. i porastao bi natalitet pa bi nam od 1.1.2017. povećanje na plaći bilo osjetnije |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
 |
|
DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 28/10/2016 : 16:42:27
|
Nedavno dobio povećanje a slijedi još i ovo nakon Nove godine, sada stvarno postoji opasnost da počnem trošiti na razne gluposti.  |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
 |
|
Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts
Posted - 28/10/2016 : 16:59:24
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Nedavno dobio povećanje a slijedi još i ovo nakon Nove godine, sada stvarno postoji opasnost da počnem trošiti na razne gluposti. 
Je l' ti to kukaš? A uštedjet ćeš još i dotatnu mjesečnu time što izostavljaš Interliber.
|
 |
|
big joco
Senior Member

.jpg)
Slovenia
1712 Posts
Member since 27/05/2003 |
|
Zeljko Ferri
Senior Member

.jpg)
Serbia
1304 Posts
Member since 15/12/2004 |
|
FelipeKajetano
New Member

256 Posts
Member since 01/06/2016 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19401 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 01/11/2016 : 17:03:16
|
Mene zanima gdje bi se dalo dobiti postere Texa ili Zagora iz najnovijih redovnih brojeva u Italiji... |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22366 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 01/11/2016 : 17:27:13
|
quote: Originally posted by globinjo
questo album è fantastico Mi comprerò domani due pezzi
Sta ovo danas svi nesto slovenacki pisu... |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
Zeljko Ferri
Senior Member

.jpg)
Serbia
1304 Posts
Member since 15/12/2004 |
Posted - 01/11/2016 : 18:23:03
|
   Cuo sam da komplet album sa slicicama kosta oko 130 eura... Da li je istina? Ono sto sam video, jako mi se svidja...FERRI    |
|
 |
|
Topic  |
|