Kazu da ima puno duplih,s jednim boxom nemoguce a pitanje je koliko treba onda... Javite se u inbox ako nekome jos treba album/slicice ili ako je netko za razmjene
Kazu da ima puno duplih,s jednim boxom nemoguce a pitanje je koliko treba onda... Javite se u inbox ako nekome jos treba album/slicice ili ako je netko za razmjene
Kao sto rekoh Neki su kupovali 3,4 boxa I nisu popunili album
Kao što sam već pisao, ko hoće da popuni album uz minimalne troškove, treba da sačeka 4-5 meseci, pa na privatnoj aukciji preko ebay.it (ne preko fumetteria ili comic shopova) kupi za 65-70 eur.
Ako hoćete klasičan kolekcionarski pristup, onda kupite album + 2 boxa (100 paketa = 400 sličica + 100 karata), imaćete oko 80% popunjen album a duplikate menjajte. Tako uživate duže vremena u popunjavanju albuma, a najlepše je kada nabavite poslednju sličicu koja vam nedostaje, pa je zalepite u album
Originally posted by globinjo
Originally posted by spiritoconlascure
Kao sto rekoh Neki su kupovali 3,4 boxa I nisu popunili album
Pa napravi popis koje tribaš pa ti javin iman li ih. Iman ga sad komplet a pri toga kupija i par vrićica unaprid, pa kad ih dobijen, ne tribaju mi više.
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina...
FelipeKajetano, izgleda da nisi razumio, momci su bili u Lucci na sajmu stripa. Tamo su kupili albume,slije.boxove, hc-e.sc-e I donjeli/raspodjelili onima koji su ih narucili. Iz Italije u Hrvatsku. Ekipa entuzijasta koji stalno putuju na festivale. Da se ukljucim u raspravu, koju si imao s Zarom... Sve okej momci a ne zajebi... Bili smo skupa na Cartooncomicsu ove godine u Milanu, a ja nisam mogao nazalost u Luccu, jer sam na drugom mjestu. Kuzis. Znaci morao ti je neko donjeti od tamo...
FelipeKajetano, izgleda da nisi razumio, momci su bili u Lucci na sajmu stripa. Tamo su kupili albume,slije.boxove, hc-e.sc-e I donjeli/raspodjelili onima koji su ih narucili. Iz Italije u Hrvatsku. Ekipa entuzijasta koji stalno putuju na festivale. Da se ukljucim u raspravu, koju si imao s Zarom... Sve okej momci a ne zajebi... Bili smo skupa na Cartooncomicsu ove godine u Milanu, a ja nisam mogao nazalost u Luccu, jer sam na drugom mjestu. Kuzis. Znaci morao ti je neko donjeti od tamo...
Ma morao bi Panini to prodavati na svojoj stranici....nemoguće da ne prodaju online, danas sve ide online.
Ne znam, frisko je, mozda jos nisu organizirali prodaju...Trebao bi se obratit nekom ko ide u Italiju, ili ovim momcima sto su bili tamo...Vidis da se vec vrsi i razmjena duplikata.
Eto, i ja sam jedan od srećnijih ljudi, ove sam nedelje na službenom putu u Fabrianu (Ancona povincija), nisam planirao, al desilo se, pa sam odma obišao najbližu prodavnicu novina. Nabavio sam: http://www.imagebam.com/image/bac25a514116913
Kako pišu neki ovde - jedan za popunjavnje, jedan da ostane glancer a jedan samo onako za starije dane
Album je super uradjen, kako unutra, tako i napolju. Upravo otvaram kesice ...
a u stripu "Vampiri" su na poslednjoj strani 4 obične sličice za album.
Uspio nabavit Zagorov album bez da moram plaćat poštarinu preko ebaya, na Columbov štandu na IL... album stvarno predobro izgleda...
Par pitanja: Da li si ti to kupio starter pack i koliko te izašao te da li ih ima još na IL za kupiti? Da li ima i posebno vrećice sa sličicama za kupiti i koliko koštaju? Thanks
Uspio nabavit Zagorov album bez da moram plaćat poštarinu preko ebaya, na Columbov štandu na IL... album stvarno predobro izgleda...
Par pitanja: Da li si ti to kupio starter pack i koliko te izašao te da li ih ima još na IL za kupiti? Da li ima i posebno vrećice sa sličicama za kupiti i koliko koštaju? Thanks
120 kn, ali nije bilo kesica za kupit... to cu vjerovatno kupit box preko neta... Bilo je ostalo jos nesto albuma...