Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
igor 12
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/6124b66ad5b0a828775f3f0b8c0cf283.jpg)
4622 Posts
Member since 24/01/2013 |
Posted - 25/10/2016 : 15:17:47
|
Poll Question:
Dajte glas najlošijem pojavljivanju starog neprijatelja.
|
Results: |
Olaf Botegosky (Pecina sa mumijama- Toninelli/Ferri)i |
[2%] |
1 votes |
Hellingen (Hellingenovo naslijede- Burattini/Ferri/Verni) |
[26%] |
13 votes |
Demonska Maska (Indijanska magija- Burattini/Ferri) |
[8%] |
4 votes |
Akkronijani (Dan invazije -Rauch/Ferri) |
[2%] |
1 votes |
Robert Gray (Krv Mohawka -Burattini/Chiarolla) |
[6%] |
3 votes |
Stephan/Haggoth (Znak zla -Capone/Ferri) |
[2%] |
1 votes |
Rendal Scull (Povratak mutanta -Burattini/Verni) |
[8%] |
4 votes |
Krojac (Zagor protiv Krojaca-Burattini/Verni) |
[10%] |
5 votes |
Kandrax (Povratak Kandraxa-Boselli/Ferri/Toricelli/Marcelo) |
[10%] |
5 votes |
Rakosi (Vampir-Boselli/DellaMonica) |
[4%] |
2 votes |
Hellingen (Hellingen je živ-Boselli/Ferri) |
[4%] |
2 votes |
Supermike (Supermike se vraca-Castelli/Ferri) |
[8%] |
4 votes |
Ben Stevens (Krilati osvetnik-Nolitta/Ferri) |
[0%] |
0 votes |
Eskim (Neranjivi-Toninelli/Donatelli) |
[4%] |
2 votes |
Nat Murdo (Otocka skupina-Boselli/Laurenti) |
[6%] |
3 votes |
Poll Status:
Locked »» |
Total Votes: 50 counted »» |
Last Vote:
27/10/2016 11:36:19 |
|
|
Vamos a la playa tralalalala |
Edited by - igor 12 on 28/10/2016 09:20:25
|
|
mladjo
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/images(23).jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
tex2
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/player_dalglish(1).jpg)
Croatia
31547 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 25/10/2016 : 15:55:23
|
Rakosi |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
1Euro
Advanced Member
![](AvatarUpload/1euro1.jpg)
12545 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 25/10/2016 : 15:55:53
|
Supermike.....ali nemam srca da glasam protiv Supermike, jer mi je jedan od najomiljenih likova iz Zagorova svijeta....ali onako među nama, šteta kakvu glupost su napravili sa Supermikeom u drugom pojavljivanju,....nadam se, da če se pojaviti i treči put i da bude onaj pravi Supermike iz "Sedme runde" a ne nekakav "Super Pokajnik".....(koja glupost!!!!) |
|
DODSFERD
Advanced Member
![](AvatarUpload/sick0019.gif)
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 25/10/2016 : 15:59:05
|
Otočka skupina definitivno, nisam se mogao načuditi kako je napisana takva glupost. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/king warrior.jpg)
22335 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
piquet
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/zag0138hn3.gif)
Croatia
1593 Posts
Member since 15/03/2003 |
Posted - 25/10/2016 : 16:05:59
|
Bure apsolutni favorit ovog pola...glasao za demonska maska povratak...ali komotno može i krojač i Robert Gray |
"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?" |
|
Johnny Difool
Advanced Member
![](AvatarUpload/Trg maršala Tita 1.jpg)
Croatia
13988 Posts
Member since 21/02/2010 |
Posted - 25/10/2016 : 16:44:40
|
Krojač, u onoj neopisivo dosadnoj i jedva čitljivoj priči koju je nacertao tada mi antipatični Verni.
|
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti... |
|
tomassi
Starting Member
Croatia
49 Posts
Member since 04/10/2007 |
Posted - 25/10/2016 : 19:23:58
|
dvojba između Stephana Hagota i Demonske Maske.. Glasao za Stephana jer se moglo puno više izvuči iz ovog neprijatelja, šteta... |
|
Archy
stripovi.com suradnik
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/darth vader 3.jpg)
Croatia
1448 Posts
Member since 27/11/2008 |
Posted - 25/10/2016 : 19:31:16
|
Joj, povratak mutanta je bio tako glup. Razvuceno do bola, a zadnji dio je bio kao korisnicke upute za slaboumne.
I zasto su svi likovi pokretani samo mrznjom i osvetom?! Mozda bi se netko mogao pokajati, kao Supermike? Ili mozda neki negativac moze zapravo imati dobre namjere, ali nespretnim odlukama izazove kaos? To me podsjeca na Trapersku izvidnicu koju je crtao Della Monica. To mi je bila bas dobra epizoda. |
No sikiriki |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/king warrior.jpg)
22335 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 25/10/2016 : 19:42:20
|
quote: Originally posted by Archy
Joj, povratak mutanta je bio tako glup.
Da budem iskren, meni je njegov povratak bolji od premijerne epizode. |
|
ike666
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/denser.jpg)
709 Posts
Member since 01/11/2012 |
Posted - 25/10/2016 : 19:57:14
|
Joj, povratak mutanta je bio tako glup. Razvuceno do bola, a zadnji dio je bio kao korisnicke upute za slaboumne.
I zasto su svi likovi pokretani samo mrznjom i osvetom?! Mozda bi se netko mogao pokajati, kao Supermike? Ili mozda neki negativac moze zapravo imati dobre namjere, ali nespretnim odlukama izazove kaos? To me podsjeca na Trapersku izvidnicu koju je crtao Della Monica. To mi je bila bas dobra epizoda.
Povratak Supermajka meni osobno je najbolji povratak, uz Sclavijevog Helingena, baš zato jer mu je Castelli dao drugu dimenziju, kako i ti dobro primjećuješ |
Rendal Mutant, Tkac, Jednooki Džek, Vatreno oko... |
|
supermark
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/av1(1)(1).jpg)
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
nagor
Advanced Member
![](AvatarUpload/zag2.jpg)
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 25/10/2016 : 21:01:34
|
Pa nije Murdo upropašten. Murdo je je Boselliju, a i većini čitatelja, karizmatičan lik, i Boselli ga nije htio ostaviti među zlikovcima. Prebacio ga u dobrice. Daleko od toga da ga je uništio. Murdo je od početka bio sivi lik. |
|
nagor
Advanced Member
![](AvatarUpload/zag2.jpg)
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 25/10/2016 : 21:07:14
|
Inače najlošiji scenarist za "povratnike" je Burattini. Boselli barem ide na veliku epsku priču i većini slučajeva mu uspije. Burattini ide na malenu tekstom razvodnjenu priču bez ikakva većega začina. Od Krojača pa do zadnjeg Hellingena. Njemu bi trebalo zabraniti pisati povratke. Neka Rauch odnosno netko novi pokuša. |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19799 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 25/10/2016 : 21:21:37
|
quote: Originally posted by King Warrior
Joj, povratak mutanta je bio tako glup.
Da budem iskren, meni je njegov povratak bolji od premijerne epizode.
Definitivno. Što neće reći da se radi o nekoj genijalnoje pizodi.
Ja glasao za Buretova Hellija. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
Elderane84
Advanced Member
![](AvatarUpload/Nebula eagle.jpg)
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Member since 30/10/2008 |
Posted - 26/10/2016 : 02:46:49
|
100 ljudi, 100 ćudi :) Glasao sam za Buratinijevog Helingena.To je vjerovatno nesto najgore od Zagora sto sam ikada citao.
Slažem se sa Kingom da je drugi mutant fakticki bolji od prvog, a nikako se ne slazem za Boselijevog Kandraksa,jedini pravi epskofantasticni Zagorov strip ikad.
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/av1(1)(1).jpg)
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 26/10/2016 : 06:47:33
|
quote: Originally posted by nagor
Pa nije Murdo upropašten. Murdo je je Boselliju, a i većini čitatelja, karizmatičan lik, i Boselli ga nije htio ostaviti među zlikovcima. Prebacio ga u dobrice. Daleko od toga da ga je uništio. Murdo je od početka bio sivi lik.
znam ja to, ali baš zbog toga što ga je učinio dobricom Boselli je uništio, odnosno učinio nezanimljivim zapravo je to bilo ono što ga je odvajalo od ostalih likova u serijalu |
|
DODSFERD
Advanced Member
![](AvatarUpload/sick0019.gif)
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 26/10/2016 : 11:00:41
|
Kako je u pitanju najsvježiji povratak od svih, nije ni malo čudno što je zadnji Hellingen u vodstvu. Ljudi najviše pamte ono što su nedavno čitali, još kada se tome pridodaju (pre)velika očekivanja ispadne tako kako jest. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
igor 12
stripovi.com suradnik
4622 Posts
Posted - 26/10/2016 : 11:27:08
|
Burattinijev Hellingen debelo vodi,ne mogu reći da sam iznenađen.Da li je to zbog sveukupne ideje koju su nabacali u to štivo(indijanski terminatori,kloniranje starog vraga,događaji u bazi Drugdje,ime Garth) ili je to zbog njegove nove karakterizacije nabrijanog rasiste i eugenika? |
Edited by - igor 12 on 26/10/2016 11:27:57 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik
4622 Posts
Posted - 26/10/2016 : 11:46:15
|
quote: Originally posted by Elderane84
100 ljudi, 100 ćudi :) Glasao sam za Buratinijevog Helingena.To je vjerovatno nesto najgore od Zagora sto sam ikada citao.
Slažem se sa Kingom da je drugi mutant fakticki bolji od prvog, a nikako se ne slazem za Boselijevog Kandraksa,jedini pravi epskofantasticni Zagorov strip ikad.
Ubacio bi ja tu i odličan Bosellijev Princ vilenjaka sa odličnim i neobičnim Torricellijem. I ja navlačim za drugog mutanta,nekako mi je kvalitetniji od prvog.Scull nikad nije bio megaloman koji zbog svojih moći ima opsesiju da zavlada svijetom već jednostavno pljačka banke zbog love.Zbog takve karakterizacije i nema neku prođu među dosta fanova.Kad se sve zbroji i oduzme prvi ima veću dozu atraktivnosti radnje zbog odlično obavljene pljačke.Drugi je ipak malo zreliji pa se veća pozornost dala Scullu pa saznajemo neke detalje iz njegove prošlosti.A i kraj je ostavio razne mogućnosti. |
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4606 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 26/10/2016 : 13:07:41
|
teško se odlučiti između indijanske magije, kandraksa i otočke skupine. 3 top gluposti jedna gora od druge, ali sam ipak odabrao kandraksa jer je tu uništeno njegovo lik i djelo. NIkada ne odustajem od čitanja prije kraja epizode, ali ta 3 puta sam bio u velikom iskušenju. Princ viljenjaka ide u tu skupinu, ali on nije povratak. Hrpa likova iz par dimenzija koji se kolju sve u 16, to je ukratko radnja princa vilenjaka. |
|
velka031
Advanced Member
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17048 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
Rahazlam
Advanced Member
![](avatars/weed3.jpg)
Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 26/10/2016 : 17:09:42
|
Hellingen,ali onaj Nolittin zadnji,jednostavno je Nolitta upropastio kraj jedne epizode koja je do tada tekla jako dobro,Rendal je u povratku bolji nego u prvoj priči,ne zato jer je Burattini napisao neku ekstra priču nego zato jer je prva epizoda s njim samo blagi prosjek,čak razočarenje s obzirom da je on negativac koji je definitivno imao potencijala ali nije iskorišten!!
Burattinijev Hellingen ce bit razočarenje ako Burattini u sljedećem nastavku napise neku prosječnu epizodu,međutim ako nas Burattini iznenadi i napise jednu od najboljih epizoda(al sumnjam)onda cu moći reci da ovaj Helingen nije bio promašaj!!
Castellijev vampir je slab po meni,pogotovo ako se uzmu u obzir Bosellijev i Nolittin koji su po meni znatno bolji!!
Od svih priča sa Mortimerom prva mi je naj slabija,tako da me nastavci nisu razočarali,mozda drugi jer je malo kratak,kraj je ubrzan smatram da je trebalo ići mozda i na tri sveske,treći Mortimer,dakle onaj sa Krojačem mi je odličan,osim nekih detalja(Zagorovo zaključivanje i razgovor na kraju sa onim političarem),četvrti mi je najbolji susret(peti nisam cito),da nema toliko objašnjavanja to bi mi bila jedna od najboljih epizoda Zagora!!
|
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
![](AvatarUpload/23sfi9[1].jpg)
6942 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 28/10/2016 : 10:15:16
|
Bosellijev Kandrax. Kandrax mi se i inače ne sviđa kao neprijatelj ali to na koji način i koliko je rastegnuto te bućkuriš crtača suprotnih stilova su nešto epsko |
loading...
|
|
Vlladimir
Senior Member
![](AvatarUpload/665f0253023422d61dc4fe1f44e1c34c.jpg)
2045 Posts
Member since 26/08/2009 |
Posted - 28/10/2016 : 11:34:01
|
Ben Stevens, al po meni, nezasluzeno malo prostora za povratak je dobio.
Od drugih zlocja, voleo bih da vrate Obojenog coveka, al da bude jos ludji i manijackiji. Hilerijus lik. |
Ana Tomaskovic kraljica! |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|