Ni meni nisu ostavili neki dojam na prijašnjim Zagor pričama, možda ovdje budu bolji jer boja zna popraviti neke crtače. Mister No je druga stvar i tamo mi uglavnom odgovara njihov stil.
Ni meni nisu ostavili neki dojam na prijašnjim Zagor pričama, možda ovdje budu bolji jer boja zna popraviti neke crtače. Mister No je druga stvar i tamo mi uglavnom odgovara njihov stil.
pa na tim tablama gore od original epizode izgledaju dosta korektno..meni je čak kolor dobar.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Nisu mi se sviđali ni na Mr. Nou, odnosno ne sviđaju mi se, a na Zagoru su mi potpuni promašaj. Sve je i svi su nacrtani na isti kalup, likovi bez emocija ili na način koji mi se ne sviđa, uvijek imam dojam da crtaju "preko neke stvari".
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
U Italiji idu 3 maxija godišnje, trenutno su 2 broja ispred nas što znači da ih krajem 2018. stižemo, ako opet ne bude koji izmišljeni poput Hellingena.
U Italiji idu 3 maxija godišnje, trenutno su 2 broja ispred nas što znači da ih krajem 2018. stižemo, ako opet ne bude koji izmišljeni poput Hellingena.
Previse je to,zato i jesu slabe price,izmedu ostalog,kako idu specijalci? Jedan godisnje?
Ajme, kako je ovo loše... Glupi klišeji o mudrom poglavici koji želi mir s bijelcima i mladcu koji bi ratovao, pa kupuje oružje od zlog bijelca i vrbuje mlade ratnike. Mudroserine o tome da će osveta bijelaca pogoditi sva indijanska plemena, dvoboj, pošteda pobijeđenom, izdaja pa sekira s oblutkom umjesto sječiva u glavu. Najmanje Perryeve prošlosti. Crtež čak i ne izgleda loše, ovako u boji.
sve te edicije sa strane potpuno su unistile zagora... hiperprodukcija smeca... da su se usredotocili na redovno izdanje i uprli sve svoje snage, mozda bi zagor danas bio barem pola od onoga sto je bio nekad...
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
sve te edicije sa strane potpuno su unistile zagora... hiperprodukcija smeca... da su se usredotocili na redovno izdanje i uprli sve svoje snage, mozda bi zagor danas bio barem pola od onoga sto je bio nekad...
I kolko koštaju sad na IL? Tog mi je smeća pun kofer, sve se mislim prestati kupovati popratna izdanja pa se na nekom IL namiriti, ova izdanja nisu vrijedna svoje cijene