Author |
Topic |
1Euro
Advanced Member
12494 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 15/11/2016 : 18:30:53
|
quote: Originally posted by manhunter
Tek sad sam video šta je Euro napisao...
E pa slušaj, ako sam ja potegao 1100km autom, onda to nešto vredi. Ti se fino igraj rendžera na vikinškom brodu dok slušaš Mileta Kitića, a gole Ukrajinke ti donose stare stripove sa tavana širom bivše Juge, a nas odrasle pusti da se igramo ovako. Može?
hahaha, baš ti je argument. Što nisi potegao za Luccu, bliže ti je, veči festival,....po čemu je Mafest bolji (osim po čevapima.....). I čemo ovako nadmen stav? Ko da smo ja i ti ovce zajedno čuvali?
|
|
|
trolodtroje
Advanced Member
3271 Posts
Member since 14/09/2010 |
Posted - 15/11/2016 : 18:39:48
|
quote: Originally posted by bagi
quote: Originally posted by trolodtroje
Nešto najbolje što se može desit u EU u vezi stripa. Osobito ako ne ideš u Angouleme ili Lucca festival. I definitivno najtopšit festival stripa exYu. I svaka čast organizatorima i staffu.
Trolčino,hoćemo li kavez montirati ispred Pivca?
Nogekako. Octagon. Za koji mjesec dana vadim šarafe i ploču, samo da ova elita od dotora prestane štrajkat (malo jim >10.000 € plate za 360 sati rada (od toga je naravno 80 dežurstva čitaj spavanja-u-maloj-sobički-sa-par-sestara, pa 80 gostovanja na UKC pa 120 u svojoj ordinaciji)), da ne kukaš kako sam armiran. |
|
|
1Euro
Advanced Member
12494 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 15/11/2016 : 18:49:31
|
quote: Originally posted by RAKOSI4
E pa slušaj, ako sam ja potegao 1100km autom, onda to nešto vredi. Ti se fino igraj rendžera na vikinškom brodu dok slušaš Mileta Kitića, a gole Ukrajinke ti donose stare stripove sa tavana širom bivše Juge, a nas odrasle pusti da se igramo ovako. Može?
Bolje da ni sad nisi vidija šta je napisa. Možda čovik samo ne zna plivat pa da se ne osramoti
jebeš turiste koji dođu samo da plivaju u moru. Od takvih nema hljeba. Ja kada dođem na more trošim novac na jelo, provod, kupovine, obilaske,...a voda je kod vas hladna. Kada se jednom kao ja kupaš na Kubi, Trinidadu, Vietnamu,....ovo kod vas je nezanimljivo. Odnosno lažem, zanimljivo je gasterbajterima, madžarima, česima,...razgovarao sam sa nekim ljudima u Istri, domačinima, nisu se kupali u moru po 10+ godina, jebe se njima za tamo nekakvo plivanje u moru a žive uz more. Zašto da ja tamo plivam, pa da se smrznem u hladnoj vodi. Bolje negdje u hladovini uz jelo i piče, a plaža je za one koji nemaju novca, pa jedu sendviče na plaži.... |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19703 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 15/11/2016 : 19:37:29
|
Isuse, jel' stvarno zabranjeno kritizirati Mafest na bilo kojoj razini na ovom forumu?
|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 15/11/2016 : 19:44:30
|
quote: Originally posted by tinton
Isuse, jel' stvarno zabranjeno kritizirati Mafest na bilo kojoj razini na ovom forumu?
|
Wtf?
|
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Posted - 15/11/2016 : 19:46:43
|
quote: Originally posted by 1Euro
quote: Originally posted by sumohrvat
quote: Originally posted by big joco
Najbolji strip fest u regionu.Ostala dešavanja mu nisu ni do gaća... Ojro,dobićeš plesku po ćeli za ove ispisane nebuloze.
Regija? I Italija je u regionu... Rimini, Lucca,Trst....
Jes' i Italija al' u široj regiji...Tamo negdje zapadno od glavića.Nemoj se praviti slovenac znaš ti dobro na koji region sam mislio...
Šta je krivo napisao ???? Meni je isto Italija geografski bliža nego bilo koja bivša republika osim Slovenije
sasvim tačno! Mi iz Slovenije, nama je bliže sve ovo šta je Big Joco nabrojio nego makarska npr....ali naravno nekome iz Bih ili Srbije je Makarska bliže, pa očito nismo svi u jednakom "regionu". A Trst je mnogima u susjedstvu....
Da,da...Vama u deželi je bliži anus od glavića... |
Wtf?
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47180 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 15/11/2016 : 19:55:27
|
bravo mh. evo ti pohvala za post. a i imaš i pivo ako se vidimo na Mafestu. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25331 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 15/11/2016 : 20:41:26
|
Isuse, da li je ironija toliko teška???
Ja sam se osvrnuo na ovo što je Euro napisao "da Mafest treba ukinuti" zbog xyz. To je to. Naravno da se sve može kritikovati, ali tražiti ukidanje zbog bilo čega??? |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
Edited by - manhunter on 15/11/2016 20:44:00 |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25331 Posts
Posted - 15/11/2016 : 20:46:58
|
hahaha, baš ti je argument. Što nisi potegao za Luccu, bliže ti je, veči festival,....po čemu je Mafest bolji (osim po čevapima.....). I čemo ovako nadmen stav? Ko da smo ja i ti ovce zajedno čuvali?
Bio na Lucci, bio na Angouleme, bio po još nekim u Fra/CH, bio suorganizator festivala u Kragujevcu, bio na Salonu u BG. I svaki ima neki svoj šarm i nijedan ne treba ukidati.
Što se ovaca tiče, nismo ih zajedno čuvali. Štaviše, ja ih nikada čuvao nisam. |
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25331 Posts
Posted - 15/11/2016 : 20:49:03
|
quote: Originally posted by lwood
bravo mh. evo ti pohvala za post. a i imaš i pivo ako se vidimo na Mafestu.
Uzeću ti ovo kao dejstvo supermeseca od juče.
Pivo, niti bilo kakav alkohol ne pijem, ali plaćaš piće u svakom slučaju! |
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25331 Posts
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25331 Posts
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 15/11/2016 : 21:20:58
|
Nešto najbolje što se može desit u EU u vezi stripa. Osobito ako ne ideš u Angouleme ili Lucca festival. I definitivno najtopšit festival stripa exYu. I svaka čast organizatorima i staffu.
To ti je dobra ideja, da mu vratimo za uvrede koje nam je dao! Ako se boji borbe, neka barem plati večeru! |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19703 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 15/11/2016 : 22:02:37
|
Isuse, da li je ironija toliko teška???
Ja sam se osvrnuo na ovo što je Euro napisao "da Mafest treba ukinuti" zbog xyz. To je to. Naravno da se sve može kritikovati, ali tražiti ukidanje zbog bilo čega???
Kakva ironija? Euro, normalno, pretjeruje, ali činjenica jest da se na njega reagiralo jer je napisao to o Mafestu.
|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Posted - 15/11/2016 : 22:41:40
|
quote: Originally posted by dcopic
To ti je dobra ideja, da mu vratimo za uvrede koje nam je dao! Ako se boji borbe, neka barem plati večeru!
Deželac da plati večeru? Pa njemu je Tolar velik kao Empajr stejt bilding...Čifut je to žešći...A pored toga,sve i da nije stisnut,koliko sam upućen,mislim da bi morao pitati ženu smije li on to učiniti... |
Wtf?
|
Edited by - bagi on 15/11/2016 22:44:58 |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18904 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 16/11/2016 : 05:15:45
|
1Euriću...nedaj se. Iako nisi u pravu, ustraj do kraja. kud su odabrali baš Makarsku za fest u maju...u Zgornjem Dupleku bilo bi puno lijepše... |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
trolodtroje
Advanced Member
3271 Posts
Posted - 16/11/2016 : 18:18:25
|
To ti je dobra ideja, da mu vratimo za uvrede koje nam je dao! Ako se boji borbe, neka barem plati večeru!
vidim, da ste se več usrali. ajd knek vam bude - kompromis - mešano na žaru + tri piva. svaki. tejkit or livit. |
Edited by - trolodtroje on 16/11/2016 18:22:01 |
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
|
trolodtroje
Advanced Member
3271 Posts
Posted - 17/11/2016 : 10:16:06
|
Hau jes not...
Uzimamo!
ajd pa da vas vidim, Bagija sa pivom i Darija sa kremenadlom. Auuuu...još samo falim ja sa sokom i salatom ispred sebe. Odron. Jzsmarija, jedva čekam.
EPIC!!! |
Edited by - trolodtroje on 17/11/2016 10:16:33 |
|
|
big joco
Senior Member
Slovenia
1711 Posts
Member since 27/05/2003 |
Posted - 17/11/2016 : 16:14:29
|
kakva šira regija? Italija ima granicu sa slo a morsku sa hrv. Do Italije imam bliže nego do te tvoje regije. quote: Originally posted by bagi
Najbolji strip fest u regionu.Ostala dešavanja mu nisu ni do gaća... Ojro,dobićeš plesku po ćeli za ove ispisane nebuloze.
Jes' i Italija al' u široj regiji...Tamo negdje zapadno od glavića.Nemoj se praviti slovenac znaš ti dobro na koji region sam mislio...
|
https://www.youtube.com/watch?v=BMkRRvEoVoM |
|
|
big joco
Senior Member
Slovenia
1711 Posts
Member since 27/05/2003 |
Posted - 17/11/2016 : 16:16:58
|
quote: Originally posted by sumohrvat
Šta je krivo napisao ???? Meni je isto Italija geografski bliža nego bilo koja bivša republika osim Slovenije
sasvim tačno! Mi iz Slovenije, nama je bliže sve ovo šta je Big Joco nabrojio nego makarska npr....ali naravno nekome iz Bih ili Srbije je Makarska bliže, pa očito nismo svi u jednakom "regionu". A Trst je mnogima u susjedstvu....
Da,da...Vama u deželi je bliži anus od glavića...
Primitivc... |
https://www.youtube.com/watch?v=BMkRRvEoVoM |
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
|
Topic |
|