forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Bella i Bronco 5
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

morski
Senior Member

2679 Posts

Member since 09/08/2014

Posted - 20/12/2016 : 19:55:01  Show Profile Show Extended Profile  Send morski a Private Message  Reply with Quote

Originally posted by anto

Originally posted by ivanl

Ajde Berni ako citas ovo, udri po Judasu, ako te ne zafrkavaju neka prava... Ne po Judas Priestu, vec onom iz Lms.

i moj glas za Džudasa!

i moj glas za Judas \m/

Kompletni popis Bonelli stripova u Excelu
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 20/12/2016 : 22:00:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote

Originally posted by Johnny Difool

Sve nove edicije (Mark, Blek, Miki, B&B) uvijek kreću ljeti, tako da se još (barem) pola godine ne trebate ničemu nadati.

Moj glas ide kolor Martinu, pojedinačne epizode tehnički po uzoru na kolor Zagore i uz cijenu od recimo 29,90 kn.

A ako mora opet nešto (pra)staro, zašto ne Usamljeni konjanik. Marcello je majstor.

Ma to ne spada u ovakve edicije, ovdje govorimo o prastarim stripovima na koja ne placas prava nego ti jos plate da ih izdas
Uh, usamljeni konjanik, pa jos zamisli u boji, kakva crtacka divota!
Ali odavno vicem o Judasu, no bojim se da nista od toga.
Bilo bi lijepo, 5 knjiga. Samo da daju nekom tko ima smisla za svoj jezik a ne ova strahota u PSDZ.
Kupio sam danas novi DD Ekstra, osim nekoliko turbopromasaja, Ana Gaspar na veliku dijelu prijevoda - fenomenalna!
Ostao sam paf.

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000