Ah nista onda. Kad je i u originalu bio SB na slabih 230 stranica, onda nista.
Ali barem nije puno skuplje.
Sad sam skocio na SBE pogledati i vidim da su od sada dalje svi brojevi na vecem br. stranica ... A hoce li oni brojevi koji ce imati 180 strana, bit nesto jeftiniji? :) Zanemarivo zapravo.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Ovo, bre, fino izgleda s obzirom kako mi je bilo lose kad se pojavila promo logo fotka. :) (licilo mi na kutiju sa lekovima)
Da se ja pitam, izbacio bih detalj gde bise br. str. (cemu?) i tu umetnuo logo VC (ako bas mora, a ne mora). Visak je i "Izdanje van redovne serije". DD logo, SB i to je to.
I meni se svidja, ali smatram nepotrebnim ovo menjanje logoa Superbuka. Ne znam sto su ga radili. Ajde razumem za redovnu seriju, kao ,,Novi zivot", novi pravac serijala, ali za superbuk ne kapiram.
Dakle, VČ je sa DD Novi život promenio logo i dizajn naslovnice u redovnoj seriji (prethodno logom krstivši Teksa "po Vuku" u Velikom Teksu), sada slično odradiše i Superbook...možemo li se istome nadati i u Zagoru nakon JA sage?
Dakle, VČ je sa DD Novi život promenio logo i dizajn naslovnice u redovnoj seriji (prethodno logom krstivši Teksa "po Vuku" u Velikom Teksu), sada slično odradiše i Superbook...možemo li se istome nadati i u Zagoru nakon JA sage?
Ja bih samo zadovoljan sa novim dizajnom za Odabrane priče. Ne pamtim nešto ružnije od toga.
Misliš, da stave još veći natpis Zagor i još veća slova naziva epizode, na sred strane? Jbg - ima ljudi i sa slabijim vidom...