Author |
Topic |
Brdar
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2770 Posts
Member since 22/10/2003 |
Posted - 26/12/2016 : 14:20:25
|
quote: Originally posted by King Warrior
Skroman, kao i uvijek. Svaka cast.
Hvala puno druze, ali jednostavno nastojim biti objektivan. Volio bih se ja okititi titulom, ali bih volio da to bude zasluzeno, a vec sam rekao da ne osjecam da sam zasluzio takvu povlasticu (jer slabo sam na forumu). |
|
|
Zoroasterixx
Advanced Member
Croatia
3463 Posts
Member since 17/02/2014 |
Posted - 26/12/2016 : 14:28:07
|
quote: Originally posted by Brdar
Hvala puno druze, ali jednostavno nastojim biti objektivan. Volio bih se ja okititi titulom, ali bih volio da to bude zasluzeno, a vec sam rekao da ne osjecam da sam zasluzio takvu povlasticu (jer slabo sam na forumu).
Nije bitno koliko si na forumu, zaslužio si titulu barem zbog svojih fanovskih radova i crteža. Inače, kad će nove table Kazne za zagorologe? |
|
|
Brdar
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
2770 Posts
Member since 22/10/2003 |
Posted - 26/12/2016 : 14:32:48
|
quote: Originally posted by Zoroasterixx
quote: Originally posted by Brdar
Hvala puno druze, ali jednostavno nastojim biti objektivan. Volio bih se ja okititi titulom, ali bih volio da to bude zasluzeno, a vec sam rekao da ne osjecam da sam zasluzio takvu povlasticu (jer slabo sam na forumu).
Nije bitno koliko si na forumu, zaslužio si titulu barem zbog svojih fanovskih radova i crteža. Inače, kad će nove table Kazne za zagorologe?
Hvala na potpori, Zoro. Nove table ce uskoro, ovih sam dana bio bolestan pa je zato bio mali zastoj. |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Posted - 27/12/2016 : 20:19:43
|
Kontrast 2
Brat bratu, ovogodišnji zagorovski šok! Kako je palo prvo forumsko slovo, tako je delio mišljenja i teorije i šakom i kapom. Kvalitetni postovi na bilo koji aspekt Zagora koji je ove godine bio na tapeti forumaša, neretko čvrstog stava ili provokativnog tona, te sagovornika gurnu ili u strastveniju tačku rasprave ili na moderaško hlađenje na prvoj stranici PUNISHERA, zavisno od reakcije sagovornika. Redovno nas obraduje kratkim ali odličnim "dnevnicima čitanja" u kojima zna da obrati pažnju na momente koji regularni čitalac previdi ili prećuti. Jedan od definitivnih favorita za buduće izbore i još jedan čvrsti dokaz da tamo negde van foruma (ima li života posle foruma?) stoji četa zagorovaca koja tek treba da se pojavi.
(...) |
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
Edited by - PijaniPatak on 28/12/2016 06:26:46 |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21111 Posts
Member since 29/06/2008 |
|
hamzik
Junior Member
Sweden
406 Posts
Member since 27/04/2012 |
Posted - 27/12/2016 : 22:58:07
|
quote: Originally posted by PijaniPatak
hamzik
Naš Veliki brat nadzornik od 2012. godine, a hiperaktivni zagorovac-nova nada foruma od 2014. godine, kada je počeo da piše. Gde je zagorovska tema, njegovog učešća ne fali. Nije još počeo da piše recenzije, ali zato iste aktivno prati i podržava komentarima (napisao ih je 84 do sada!). Isto tako, prvi je član foruma koji se usudio da otvori kontroverzni topic koji je letos naprosto goreo na Bonelli podforumu - "Novi Hellingen - SPOJLERI". Ne fali mu ni strasti niti znanja. Ne sumnjam da će u nekom od sledećih Izbora za doktora zagorologa biti jedan od glavnih favorita, samo ako ovako nastavi.
(...)
Hvala puno na ljepim rijecima. |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
vice
stripovi.com suradnik
7310 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 28/12/2016 : 14:56:18
|
quote: Originally posted by vice
Stinky!
Bez uvrede ikome (pogotovo prethodnim doktorima), ali stinky je po mom mišljenju jedini koji je ikad zaslužio nositi ovu titulu. Jednostavno je izvan svačije lige.
mrš!
još samo jednom to reci, ima da padne gvozdena pesnica ZGUZ-a
Samo moje iskreno mišljenje. :) Stinky je i jedini kojeg se sjećam iz davnijih doba kad su forumom žariri i palili zagorovci. Ovo danas jest sistematičnije i koncentriranije, toliko da imamo i naziv "zagorologija". Sve je to meni simpatično i drago ali nije to to. Kad se samo sjetim darkwoodskog kralja, nedima i Heyoke, ufffff. To je bila čista strast, naivna i infantilna, ali nenadmašna. Stvari su se počele mijenjat dolaskom prof inza, i jednom kad je zagorovština postala zagorologija, odustao sam od recenzija i forumovanja. Uz izučavanje medicine "izučavati" i strip koji toliko volim nije bio moj štih.
No, ovaj moj rant samo je jedna melankolična primjedba na tvoj (očito šaljiv) post, i nisam ga shvatio drukčije, niti sam te htio uvrijediti. Uživajte, zagorolozi! |
And like that... he's gone. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Posted - 28/12/2016 : 15:25:18
|
Vice, malo si kontradiktoran. Kritikujes zagorologiju koja je evoluirala iz zagorovostine u ideologiju, dok s druge strane upravo je stinky jedan od najvecih pobornika tog pravca. |
|
|
Space Marine
Senior Member
Croatia
1294 Posts
Member since 08/09/2013 |
|
vice
stripovi.com suradnik
7310 Posts
Posted - 28/12/2016 : 16:01:57
|
Vice, malo si kontradiktoran. Kritikujes zagorologiju koja je evoluirala iz zagorovostine u ideologiju, dok s druge strane upravo je stinky jedan od najvecih pobornika tog pravca.
Pogledaj način i stil kojim on to radi i kojim vi ostali to radite, pa će ti biti jasno. Kontradiktoran svakako nisam. U konačnici, nisam ja njegov odvjetnik, rekao sam iskreno što mislim a ako ste se vi uvrijedili, ispričavam se. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22315 Posts
Posted - 28/12/2016 : 16:32:57
|
Ma taman posla, ali mislim da me nisi razumio. Kazes da zalis za infantilnom i naivnom zagorovstinom iz prijasnjih vremena, dok s druge strane kritikujes zagorologiju kao izucavanje, kako si i sam rekao, a to je upravo ono sto i stinky radi. Zato sam rekao da si kontradiktoran. Ali ok, nebitno. |
Edited by - King Warrior on 28/12/2016 16:33:46 |
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7310 Posts
Posted - 28/12/2016 : 16:54:23
|
Ma taman posla, ali mislim da me nisi razumio. Kazes da zalis za infantilnom i naivnom zagorovstinom iz prijasnjih vremena, dok s druge strane kritikujes zagorologiju kao izucavanje, kako si i sam rekao, a to je upravo ono sto i stinky radi. Zato sam rekao da si kontradiktoran. Ali ok, nebitno.
Ja stinkyjevo "izučavanje" ne doživljavam kao vaše, jer obiluje metafizičkim koketiranjem s filozofskim promišljanjima, a on je to radio i prije desetak godina. To je uvijek bio njegov način odavanja počasti strip junaku kojeg voli, unatoč ciničnim prozivanjima kako "radi budalu od sebe" a znamo dobro tko su ti pojedinci. Ako već to moram nazvati ideologijom, onda je on jedini koji po meni titulu i zaslužuje.
I nisi me razumio, nemam ja ništa protiv eseja i info dumpova (u konačnici napisao sam jedan kraći esejistički tekst za nadolazeću knjigu o Supermikeu) i to apsolutno podržavam. Medjutim, zadnjih par godina sam običan "lurker" na forumu jer, u nedostatku boljeg izraza "nije mi to to". Stvari se možda promijene, imam odredjene ideje za odredjene projekte, ali "zagorologiji" nikad neću pripadati.
I nije mi bila namjera ovaj "poll" topic zagadjivati konkretnim tipom postova, al kad me već povlačiš za riječ, jbg.
Živi bili! |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40285 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 28/12/2016 : 18:09:28
|
Ja dao DeeCayu glas :) Iako osim onog celavog Warriora ne znam nikog ko je doktor ove oblasti.. :) |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6408 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 28/12/2016 : 20:31:11
|
Stinky je klaun žižekovskog tipa, samo na puno nižoj, 'zagorološkoj' razini, i suprotne, reakcionarne političke orijentacije. Svakako ne zaslužuje tolike laude, ali je ipak zabavniji od ostatka zagorološkog stada. |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Posted - 29/12/2016 : 13:09:09
|
Stinky!
Bez uvrede ikome (pogotovo prethodnim doktorima), ali stinky je po mom mišljenju jedini koji je ikad zaslužio nositi ovu titulu. Jednostavno je izvan svačije lige.
mrš!
još samo jednom to reci, ima da padne gvozdena pesnica ZGUZ-a
(...)
No, ovaj moj rant samo je jedna melankolična primjedba na tvoj (očito šaljiv) post, i nisam ga shvatio drukčije, niti sam te htio uvrijediti. Uživajte, zagorolozi!
Naravno da je šaljiv! I koje crne uvrede, pa niko od nas nije na ovom forumu od juče!
...i nemaš nijedno "profesor" ili "timber" u nicku |
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 30/12/2016 : 01:01:54
|
ZGUZ-a Brdara. Eto. Jedan glas da bude uzbudljivije! |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
1Euro
Advanced Member
12488 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 30/12/2016 : 09:26:30
|
quote: Originally posted by DeeCay
ZGUZ-a Brdara. Eto. Jedan glas da bude uzbudljivije!
+1 sada su izjednačeni, iako nitko od ovih nije PRAVI zagorolog, nisam pratio kako su ovi ljudi uopšte došli na listu ali to nisu Zagorolozi kakvih je bilo u prošlosti pa se svakom godinom ta funkcija sve više razvodnjava.... |
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
|
Topic |
|