prekrasno...još i naslov štima... druga ili treća naslovnica-pitanje je sad... prva odpada jer je bezveze... naravno pitanje je za vas... ja nemam tih dilema odkad ide klasik u više verzija...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Ovi klasik uzimam 1 primjerak , i veliko je pitanje 2 ili 3 E da je bilo znat koju će naslovnicu odabrat VČ u OP-a Posli idem popit kavu i kupit klasik
Unatoč slabijem crtežu vrlo dobra priča koju ću s guštom opet pročitati, uzimam naslovnicu sa bačvicom.
Možda nije pametno tu , potiče alkoholizam
a kad naš Dodo izpije tu bačvicu i crtež če mu se popraviti... očekujem alkoholizirane uzvike i hvalospeve u stilu...ŽIVIO SEGNA! BRAVO MAESTRO SEGNA! NAJBOLJE CRTANI ZAGOR IKAD!...HOČEMU SEGNU!
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Prvu niko ne spominje,a najlipse nacrtana. Usput,u krugu od 40-50km samo prva i ima u trafikama za kupit.Po meni potpuno nepotrebno ili kad je vec tako da bar imas neki izbor.Steta,skoro ista sa ona dva slucaja sa dvi epizode u jednom.
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Ma dokle će ovi iz Ludensa više zabušavati. U klasiku Posljednji viking su napravili pravu pizdariju i izostavili zadnju tablu stripa. Da sam to odmah vidio sigurno ga ne bih kupio.
Ma dokle će ovi iz Ludensa više zabušavati. U klasiku Posljednji viking su napravili pravu pizdariju i izostavili zadnju tablu stripa. Da sam to odmah vidio sigurno ga ne bih kupio.
Hvala što si rekao, sad znam da je dobro što nisam kupio i stvar više nije na vagi.
Hvala što si rekao, sad znam da je dobro što nisam kupio i stvar više nije na vagi.
S obzirom da nisam naša onu naslovnicu s čudovištem , i ja odustajem s ovom informacijmo.Po svojoj prilici do Heligena neću kupit ni jedan.
Ja uzeo baš tu sa krakenom iako sam htio onu zadnju. Rekoh "nema veze, glavno da je Guthrum na njoj" i onda ovakav zajeb. Inače, uvijek pogledam početak i kraj stripa (jer većinom uzimam u SNK), ali sada sam bio u žurbi i nisam davao puno pozornosti tome.
Nemoguće da je kod tebe sve u redu, vjerojatno ti strip završava ovom scenom a to nije pravi kraj. Sada nisam kod kuće da uslikam iz extra izdanja kako to treba izgledati, uglavnom ima još jedna tabla u kojoj Zagor pada u nesvijest jer su se našli proždrljivac (Chico) i pijanac (Guthrum) da potroše njegove novce.
Ah da, dodo u pravu si...sad sam provjerio..fali i kod mene..je veliki nemar ali i sa tom scenom zavrsetak je ok... Meni smeta ali ne toliko da bi se odreko krasne edicije koja ionako nije neznamkako kollekcionarska,vise je za kupit i procitat jer je cijelovita prica...taman za plazu...velik su plus variant naslovnice ali nebi si smeli dopustit takav nemar u Ludensu...valjda vide ljudi da kukamo za Zlatnom Serijom i LMS pa pomislili..ajde da se priblizimo tim serijalima u vidu sakacenja....za osudu..ali nije presudno ..bar meni..previse volim Ludens, vazno da nisu kiksali kod Malog Rendzera...taj Gutrum sa bacvcom i mutantima je ionako vec 100 puta objavljen...
Nije tako strašno kao onaj Hellingen kojem su izbacili zadnjih 16 stranica, ali svejedno nije u redu da se ovakve stvari ponavljaju kada se uz samo malo više pažnje mogu izbjeći. Tko nije ranije čitao ovu priču vjerojatno ne bi ni primjetio da išta fali, najmirniji si kada nisi ni svjestan grešaka, to je ono što smo imali u vrijeme Dnevnika a danas nemamo.