Author |
Topic  |
|
Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 19/01/2017 : 21:18:22
|
Poll Question:
Antihrvat je svaki svaki onaj(etnicki)Htvat koji odstupa od nasih starih hrvatskih vrijednosti kao sto su bog,domovina i obitelj.Komunisti,jugonostalgicari,razno razni borci za ljudska prava(gay aktivisti,zagovaraci prava na pobacaj itd...). Ateisti su takoder antihrvati. Podosta ih je na forumu no ja sam izabrao samo one najzesce,one koji konstantno zagovaraju svoje antihrvatske stavove.
Mladjo:Jedan od glavnih clanova markosovog represivnog aparata,konstantno iznosenje antihrvatskih stavova.
Iwood:Privatizirao topic "kolekcija ludosti i zanimljivosti iz novina" za sirenje antihrvatskih stavova,stalno stavlja clanke sa indexa(jednog od najvecih antihrvatskih medija u Hrvatskoj.)Stalno u svadi sa najvecim Hrvatima na forumu.
Kiky:Komunist,marksist i ateist...Javno iznosenje tih stavova i vrijedanje katolicanstva,s cime naj direktnije napada sve hrvatske vrijednosti.Antihrvatski rezim na forumu ga stiti od bana na godinu dana.
Valter:Komunist,javno zalaganje za ostanak Trga Marsala Tita,ironicno postavljanje nicka sa Davorom Paunom kako drzi bibliju.Ismijavanje najvecih hrvatskih vrijednosti poput davanja milodara u crkve.Stalno u sukobu sa hrvatsko-katolicki orijentiranim ljudima na forumu.
Nagor:Cesto u sukobu sa vjernicima(katolicima-hrvatima)zagovaranje znanstvenih stavova,ignorirajuc pritom nasu hrvatsku tradiciju.Zagovaranje gay prava i prava na pobacaj.
Just_Charlie:Zestoko zagovaranje prava na pobacaj,otvaranje topica "Ljudska prava i sloboda izbora",zagovaranje gay prava.
Titon:Zalaganje za gay prava i prava na pobacaj,nema nikog da ga obrati na pravi put.
Netko drugi:Nesvrstani,Kras,Tonto?Ima ih znam,ali mislim da su ovih sest najvise sirili antihrvatske stavove kroz proteklu godinu.
|
Results: |
Mladjo |
[22%] |
2 votes |
Kiky |
[33%] |
3 votes |
Iwood |
[0%] |
0 votes |
Valter |
[11%] |
1 votes |
Just_Charlie |
[11%] |
1 votes |
Nagor |
[0%] |
0 votes |
Titon |
[11%] |
1 votes |
Netko drugi,navedi tko? |
[11%] |
1 votes |
Poll Status:
Locked »» |
Total Votes: 9 counted »» |
Last Vote:
20/01/2017 07:45:32 |
|
|
Edited by - mladjo on 20/01/2017 07:57:19
|
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25983 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 19/01/2017 : 21:28:47
|
Još jedna, pa godina. Antihrvatu jedan, ponašaš se poput pravog jugonostalgičara. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 19/01/2017 : 21:31:33
|
quote: Originally posted by manhunter
Još jedna, pa godina. Antihrvatu jedan, ponašaš se poput pravog jugonostalgičara.
Tebi je samo krivo što nisi na listi  |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25983 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 19/01/2017 : 21:34:14
|
Prozreo si me.
Ali mislim da je još veća uvreda vama sa liste što ja nisam na listi. Kiky si čupa kosu negde. A ti si smršao još 300g od brige. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Posted - 19/01/2017 : 21:41:18
|
quote: Originally posted by manhunter
Prozreo si me.
Ali mislim da je još veća uvreda vama sa liste što ja nisam na listi. Kiky si čupa kosu negde. A ti si smršao još 300g od brige.
Ovo je tzv. stresna dijeta Al' da ne spamamo ovdje, odoh ja u Punisher |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
|
Topic  |
|