forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 izbor za najveceg antihrvata na forumu u 2016. god
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 19/01/2017 : 21:18:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
Poll Question:
Antihrvat je svaki svaki onaj(etnicki)Htvat koji odstupa od nasih starih hrvatskih vrijednosti kao sto su bog,domovina i obitelj.Komunisti,jugonostalgicari,razno razni borci za ljudska prava(gay aktivisti,zagovaraci prava na pobacaj itd...).
Ateisti su takoder antihrvati.
Podosta ih je na forumu no ja sam izabrao samo one najzesce,one koji konstantno zagovaraju svoje antihrvatske stavove.

Mladjo:Jedan od glavnih clanova markosovog represivnog aparata,konstantno iznosenje antihrvatskih stavova.

Iwood:Privatizirao topic "kolekcija ludosti i zanimljivosti iz novina" za sirenje antihrvatskih stavova,stalno stavlja clanke sa indexa(jednog od najvecih antihrvatskih medija u Hrvatskoj.)Stalno u svadi sa najvecim Hrvatima na forumu.

Kiky:Komunist,marksist i ateist...Javno iznosenje tih stavova i vrijedanje katolicanstva,s cime naj direktnije napada sve hrvatske vrijednosti.Antihrvatski rezim na forumu ga stiti od bana na godinu dana.

Valter:Komunist,javno zalaganje za ostanak Trga Marsala Tita,ironicno postavljanje nicka sa Davorom Paunom kako drzi bibliju.Ismijavanje najvecih hrvatskih vrijednosti poput davanja milodara u crkve.Stalno u sukobu sa hrvatsko-katolicki orijentiranim ljudima na forumu.

Nagor:Cesto u sukobu sa vjernicima(katolicima-hrvatima)zagovaranje znanstvenih stavova,ignorirajuc pritom nasu hrvatsku tradiciju.Zagovaranje gay prava i prava na pobacaj.

Just_Charlie:Zestoko zagovaranje prava na pobacaj,otvaranje topica "Ljudska prava i sloboda izbora",zagovaranje gay prava.

Titon:Zalaganje za gay prava i prava na pobacaj,nema nikog da ga obrati na pravi put.

Netko drugi:Nesvrstani,Kras,Tonto?Ima ih znam,ali mislim da su ovih sest najvise sirili antihrvatske stavove kroz proteklu godinu.

Results:
Mladjo [22%] 2 votes
Kiky [33%] 3 votes
Iwood [0%] 0 votes
Valter [11%] 1 votes
Just_Charlie [11%] 1 votes
Nagor [0%] 0 votes
Titon [11%] 1 votes
Netko drugi,navedi tko? [11%] 1 votes

Poll Status: Locked »» Total Votes: 9 counted »» Last Vote: 20/01/2017 07:45:32

Edited by - mladjo on 20/01/2017 07:57:19

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 19/01/2017 : 21:22:11  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Bye - bye

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25983 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 19/01/2017 : 21:28:47  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Još jedna, pa godina.
Antihrvatu jedan, ponašaš se poput pravog jugonostalgičara.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 19/01/2017 : 21:31:33  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Još jedna, pa godina.
Antihrvatu jedan, ponašaš se poput pravog jugonostalgičara.

Tebi je samo krivo što nisi na listi

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25983 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 19/01/2017 : 21:34:14  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Prozreo si me.

Ali mislim da je još veća uvreda vama sa liste što ja nisam na listi. Kiky si čupa kosu negde. A ti si smršao još 300g od brige.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 19/01/2017 : 21:41:18  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Prozreo si me.

Ali mislim da je još veća uvreda vama sa liste što ja nisam na listi. Kiky si čupa kosu negde. A ti si smršao još 300g od brige.

Ovo je tzv. stresna dijeta
Al' da ne spamamo ovdje, odoh ja u Punisher

COUNT ZERO INTERRUPT

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000