Da je na slobodi bio Dods uvjeren sam da bi i on za tellera. Grijeh je da on još nema to priznanje jer je Mrkva na forumu lani bila samo 3 i pol mjeseca ali takva je ljudska psihologija i posljednje se najviše pamti.
Ostaje mi čestitati Mrkvi iako znam da će njen rad ove godine biti mnogo veći nego lani. Onda možda postane prva s dva naslova?
Neki se svojski trude i ulizuju , ulizuju ........ Ko zna možda se i uspiju oženit
Nemoj, na taj nacin vrijeđaš samo mene, a ne njih - jer meni je stalo da se ne insinuira da sam na forum došla muža naci, a njih baš briga. Ja ću drage volje predati naslov telleru, i sami kažete, da je Dodo ovdje, i da ja nisam bacila svoj glas, pobijedio bi. A i tako je pravedno.
Neki se svojski trude i ulizuju , ulizuju ........ Ko zna možda se i uspiju oženit
Nemoj, na taj nacin vrijeđaš samo mene, a ne njih - jer meni je stalo da se ne insinuira da sam na forum došla muža naci, a njih baš briga. Ja ću drage volje predati naslov telleru, i sami kažete, da je Dodo ovdje, i da ja nisam bacila svoj glas, pobijedio bi. A i tako je pravedno.
Mrkva ispričavam se ako sam te uvridija . Nije mi ni na kraj pameti da te vriđam .Evo više te ne neću u ovakvim kotekstima spominjati.Obećavam ,i ispričavam se još jedan put.
isuse, mrkvo, kako smaraš sa svojom patetičnom skromnošću. tvoja pobjeda je čista i zaslužena. jedino ovdje sumnjivo su tellerovi glasovi, koji su se nekako čudno počeli gomilati pred sam kraj izbora.
Čestitke našoj dragoj Mrkvi koja je u kratkom roku pokupila simpatije i priznanje forumaša!
Bez želje da joj umanjujem priznanje činjenica je da je svega 106 forumaša sudjelovalo u glasanju (vjerojatno ni prethodnih godina nije bilo bitno drugačije).
A kako na uvodnoj stranici piše da ima 9.660 članova, od kojih je samo 3.753 sudjelovalo u postovima, dovodi se u pitanje smisao izbora forumaša godine.
Jebo vas teller. Govorimo o čovjeku od svojih 40+ godina koji godinama forsira stripove starije od njega. Bez prevelikih argumenata naravno, samo forsiranje u prazno.
Svaka čast Mrkvi, zasluženo je pobijedila. A s njom se i ovaj izbor konačno vratio na pravi put.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Čestitke našoj dragoj Mrkvi koja je u kratkom roku pokupila simpatije i priznanje forumaša!
Bez želje da joj umanjujem priznanje činjenica je da je svega 106 forumaša sudjelovalo u glasanju (vjerojatno ni prethodnih godina nije bilo bitno drugačije).
A kako na uvodnoj stranici piše da ima 9.660 članova, od kojih je samo 3.753 sudjelovalo u postovima, dovodi se u pitanje smisao izbora forumaša godine.
3,753 ih je sudjelovalo od početka foruma. Relevantan podatak ovdje bio bi koliko ih je sudjelovalo 2016., siguran sam da je mnogo manji.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
čestitke Mrkvi,ali i Nesvrstanom koji je za dlaku izgubio titulu;pošto Dods nije tu,evo ja se nudim kao zadnji FG,trenutno aktivan, da je predam pehar.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!