Ovog tjedna u prodaji Biblioteka Mali rendžer The best of 3,4,5 Knjiga 3 Litica dinosaura 110,00 kn Knjiga 4 Grad u močvari 110,00 kn Knjiga 5 Teksas u plamenu 120,00 kn
Nakon 20 godina apstinencije od MR, danas zbog nostalgije naručeno svih 5 Best off knjiga pa ćemo vidjeti dali će me me zainteresirati za redovno praćenje ovih izdanja.
Nakon 20 godina apstinencije od MR, danas zbog nostalgije naručeno svih 5 Best off knjiga pa ćemo vidjeti dali će me me zainteresirati za redovno praćenje ovih izdanja.
Zahvaljujem u ime kupaca stripova MR od van gogha, svaka pomoć je dobrodošla, sigurno će ti se svidjeti. Osim ovih redovnih izdanja izašao je i jedan specijal, Čarobnjak Zoltan, dosad neobjavljen na ovim prostorima. I u Italiji je izišao tek 2006. Mislim da su i neka izdanja redovne serije još na popustu u vangogha:
Posebno bih preporučio paket 7, od paketa 8 neki su već izdani u best of. Iako koliko sam shvatio helloa i neki od ovih starijih brojeva mogli bi biti uvršteni u best of.
kralj!
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Logo 111 dobro doša u konjički eskadron, korpusa rendžera , pod zapovjedništvom našeg legendarnog zapovjednika ,kapetana Tellera (forumaša) Kud korpus krene, vijori se zastava rendžera , podno sunca Teksasa .......
Logo 111 dobro doša u konjički eskadron, korpusa rendžera , pod zapovjedništvom našeg legendarnog zapovjednika ,kapetana Tellera (forumaša) Kud korpus krene, vijori se zastava rendžera , podno sunca Teksasa .......
Hehehe....kad sam napisao nostalgija mislio sam na one legendarne epizode kojih se još sjećam kao klinac tipa Jastreb, Teleskopulos, Kju Klux Klan itd.... E sad, ne znam dali će imati isti utjecaj i kad pređeš 40.godina, vjerojatno ne - ali nema veze barem se osjećaš mlađi hehehe
koje su ove epizode u LMS? Jel ovako: Knjiga 3 Litica dinosaura (LMS 266, original 118 Gli angeli giustizieri) Knjiga 4 Grad u močvari (LMS 267, original 119 La citta' nella palude) Knjiga 5 Teksas u plamenu (LMS 270, original 120 Texas in fiamme)
to znači da je u svakoj sveski samo po jedna epizoda?
koje su ove epizode u LMS? Jel ovako: Knjiga 3 Litica dinosaura (LMS 266, original 118 Gli angeli giustizieri) Knjiga 4 Grad u močvari (LMS 267, original 119 La citta' nella palude) Knjiga 5 Teksas u plamenu (LMS 270, original 120 Texas in fiamme)
to znači da je u svakoj sveski samo po jedna epizoda?
je ali imaju dvije knjige po 120 i nešto stranica a jedna 15o i nešto stranica.
mislim da je tada 142 bio maksimalni broj stranica strip u zs/lms pa su malo prikratili i totalno cenzurilirali tako da u stripu nije ništa jasno kad ga pročitaš već treba čitati između redova:)radi se o meksiko/teksas/sad tipu priče pa ne znam što im je to smetalo? jel meksiko bija u nesvrstanima?
a vjerojatno je sama ideja secesije i uz to još vanjske intervencije bila teško probavljiva klopa za ono vrijeme, ak je i bez veze opreza nikad dosta :)
mislim da je tada 142 bio maksimalni broj stranica strip u zs/lms pa su malo prikratili i totalno cenzurilirali tako da u stripu nije ništa jasno kad ga pročitaš već treba čitati između redova:)radi se o meksiko/teksas/sad tipu priče pa ne znam što im je to smetalo? jel meksiko bija u nesvrstanima?
Mislim da nije nikad.Možda se u stripu neko ružno izrazio prema Zapati i Pančo Vili .
Logo 111 ti si ugodno iznaneđenje 2017. godine . Nek nas ima , nek se barjak vije kad se truba ori i rendžere u boj vodi. S riječi na djela , baš mi je drago da si kupija , nečeš se pokajat opet će ti se sviđat kao nekada ,dapače meni još više . Lipe naslovnice,lip sadržaj, i lip i kvalitetan dizajn i izrada , ko zna možda Hello s vremenom i poveća tiražu
a vjerojatno je sama ideja secesije i uz to još vanjske intervencije bila teško probavljiva klopa za ono vrijeme, ak je i bez veze opreza nikad dosta :)
Šteta što nitko ne nađe te cenzore, pa ih malo priupita o tome...
U SNK gdje sam prošli tjedan kupio svoje primjerke "MR The best off" br.3, 4 i 5 više ih nema u ponudi dok u B612 piše da imaju još samo po jedan primjerak. Dali je moguće da se već sve rasprodalo u tjedan dana ?
Moguće je , moguće , jer u Vangoghu znaju otprilike broj Teleroljubaca,smanjili su nakladu i prilagodili se stalnim fanovima . Nema druge , jer će gomilat neprodane a pravi ljubitelji Malog rendžera će beskrajno čekati,čekati i čekati ....
U SNK gdje sam prošli tjedan kupio svoje primjerke "MR The best off" br.3, 4 i 5 više ih nema u ponudi dok u B612 piše da imaju još samo po jedan primjerak. Dali je moguće da se već sve rasprodalo u tjedan dana ?
Moguće je , moguće , jer u Vangoghu znaju otprilike broj Teleroljubaca,smanjili su nakladu i prilagodili se stalnim fanovima . Nema druge , jer će gomilat neprodane a pravi ljubitelji Malog rendžera će beskrajno čekati,čekati i čekati ....
ma ne da znaju koliko nas ima..znaju nas poimenski... Al je to ok ili nije..neznam..
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!