Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Poli
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Kailash sunrise.jpg)
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 25/03/2023 : 23:38:49
|
Pogledao keca za sada (mozda 2. pade sutra) i isto mi je bilo sasvim ok za takvu seriju. Ima malo "starog sarma", i muzika i scenografija je na nivoju, no nema tu skandinavsku realnost da tako kazem, ali to se (valjda) i nije ocekivalo. Mozda i nije isto posto sam stripove vec citao pa su mi price poznate nego da sam prvo gledao seriju, ali ono najvaznije - moze se uzivati.
Aha, debeli mi je bolji u stripu, ovdje je malo tog, drven.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/23sfi9[1].jpg)
6941 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 07/04/2023 : 16:09:13
|
quote: Originally posted by night
Odgledao sam drugu epizodu i mnogo sam zadovoljniji. Nije mi tako sterilan enterijer, muzika je baš odgovarajuća a i glumci su se malo opustili, i sad to ide sasvim solidno.
Slažem se. Polako su uhvatili dobar ritam, a u odnosu na strip samo bih ponovio da mi je dojam kako je ovdje veći udio tog privatnog života pa mi se radnja čini "razvodnjenom". Ali, dobro, nisam ni očekivao Herculea Poirota. Inače, večeras četvrta, meni sveukupno dosad (u stripu) najbolja epizoda "Dan mrtvih". Ima dosta likova, baš me zanima kako će to izgledati.
Također, ovo što Poli kaže. Sigurno da nedostaje i prava neizvjesnost kad sam već čitao stripove, ali doći će i one za koje stripovi (bar u nas) još nisu izašli pa ćemo vidjeti. Inače, gdje je zaglavilo?
@dd fan, hvala na obavijesti, ali ja sam nekako više starinski nego mi kaže rodni list, draže mi je gledati petkom u 22:00. |
loading...
|
Edited by - Dwayne_Looney on 07/04/2023 16:11:42 |
|
djukak
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](avatars/kenny01.gif)
2947 Posts
Member since 28/04/2005 |
Posted - 08/04/2023 : 07:47:43
|
Odgledao prvu sezonu (6 epizoda) i jako sam zadovoljan.
Mislim da su dosta dobro pogodili i atmosferu, kostime, a i priča je potpuno vjerna knjigama/stripovima.
Iskreno jedva čekam drugu sezonu da pogledam. |
They have money for wars, but can't feed the poor!
Allow me to introduce first, Makaveli the Don. |
|
Quebrasco
Stripovi.com suradnik
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Croatia
2260 Posts
Member since 26/03/2008 |
|
Quebrasco
Stripovi.com suradnik
Croatia
2260 Posts
Member since 26/03/2008 |
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
![](AvatarUpload/23sfi9[1].jpg)
6941 Posts
Member since 15/10/2014 |
|
zlatan bihac
Advanced Member
![](AvatarUpload/Bihac.gif)
Bosnia and Herzegovina
7794 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 09/06/2024 : 00:33:19
|
Ne vjerujem da su stali sa ovim...ići će to već jednom... I naopačke nisu tri godine izdali, pa rekoše da ide treći broj na kraju ljeta...inače, to je bio broj tri riznice gigante, a neki dan su izašli broj 4 i 5 te edicije... znači, nakon 2.5 godine su nastavili sa tom edicijom.. |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|