drag serijal...došlo je vrijeme da Berni osigura nastavak...Protagoniste ili još bolje TIM I DASTIJA! i ako to krene nek sa naslovom TIM I DASTI a ne neki Dječak sa divljeg zapada..da ljudi prepoznaju od prve o čemu se radi...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Uff, baš mi je žao što nisam ranije krenuo pratiti ovaj serijal. Započeo sam tek nedavno i sad imam cijelu hrpu propuštenih epizoda. No dobro, pratit ću serijal redovno do kraja, a prošle brojeve ću već nekako nabaviti.
PSDZ najbolji serijal ikada!!!!!! Pogotovo ovi poslednji brojevi, početni su mi bili malo dosadni (smor?) onda sam ih puno propustio, pa sam se onda vratio i sada nekih 10 poslednjih što sam pročitao SUPER!!!!!!, možda nabavim i neke propuštene brojeve, ionako ne sakupljam ali mi je gušt čitati! Super cijena, kvalitetno izdanje, za super serijal! Trebao bi i Mister no ovako npr ili Ken Parker! Ovo je prava cijena! 20+ eura za strip je PREVIŠE ma o bilo kakvom se stripu radilo!
Da li je u ovom stripu priča o CHIEF JOSEPH, iz plemena NEZ PERCE!????
Uff, baš mi je žao što nisam ranije krenuo pratiti ovaj serijal. Započeo sam tek nedavno i sad imam cijelu hrpu propuštenih epizoda. No dobro, pratit ću serijal redovno do kraja, a prošle brojeve ću već nekako nabaviti.
Svi brojevi se mogu lako nabaviti, sigurno nema rasprodanih i to je velika prednost za one koji se uključe kasnije.
jel "hodnja" novohrvatska reč?prvi put čujem za nju.
Ma Anto, nevazno, hodnja, setnja, samo ime kaze-hod, pa kakav god on bio... ako treba i mars, posto je prefiks na duga. Uglavnom, kamo su krenuli, ne pise im se dobro... Inace, opcenito...