Author |
Topic |
Dukidule
Advanced Member
Chile
4039 Posts
Member since 20/05/2014 |
Posted - 29/05/2017 : 20:48:25
|
quote: Originally posted by ninel
quote: Originally posted by mogorovic
O ovakvom festivalu kod nas, možemo, na žalost, samo - sanjati!
Sama sreća! Srdačno se nadam da kod nas neće nikad doći do ovakvog kičeraja!
Pa šta je sad tu kičeraj?
- Sve one šarene mnogobrojne figurice? Pa one su sastavni dio raznih žanrova, te izdanja koja se u Njemačkoj već tradicionalno objavljuju, a mnoga od njih i na našim prostorima.
- Majice? U tom slučaju radi se isključivo o jednom jedinom prodajnom štandu koji se lako zaobiđe.
- Posteri, razni crteži ili printane slike pretežno Marvelovih super junaka? Pa i to je dio strip svijeta, a bilo je u ponudi i stvarno lijepih stvari.
A sve ostalo? Svi mogući stripovi svakakvih žanrova, na desetine 'iljada, izloženi od strane najmanje 50-ak pa i više raznih izdavača.
Sve je to super, za oči i dušu a nađe se i baš za svaki ukus ponešto. Jedino, a to je ono što im ja najviše zamjeravam, je to da nemaju baš ni pošljivog eura nekog sajamskog popusta. Sve po punoj prodajnoj cijeni po kojoj ih u svakoj striparnici ili knjižari dobiješ. |
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina... |
|
|
mogorovic
Advanced Member
3012 Posts
Member since 02/08/2013 |
Posted - 29/05/2017 : 22:50:44
|
Zapamtite jednom za svagda. Sve što vrijedi - plaća se! A, ovakav festival, zbog cijena i nedostatka popusta nije i neće propasti, budite uvjereni. Kod nas su festivali na rubu, pa preživljavaju s najavama popusta na beskrajne remitende, besplatnim crtežima ( u većini slučajeva brzim skicama flomasterom), jer nemaju previše za ponuditi, niti od izdanja, niti od izložaka, bili to originalni crteži, bilo to ovakvi primijenjeni oblici izvedenica iz stripa (figurice i slično). Konačno, i sam Dukidule reče da je ovo kategorija za usporedbu sa - Interliberom. Samo, onakvim koji je sav baziran na stripu, a ne većinom na knjigama... Ovo mi još dugo nećemo dosanjati! |
|
|
Topic |
|
|
|