Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
ivanl
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/motorhead.jpg)
Croatia
15808 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 13/06/2017 : 17:15:12
|
Mozda vam bude zanimljivo, sto je Metallica opjevala o Marvelu;
Marvel at his tricks, need your sunday fix Blind devotion came, rotting your brain Chain, chain Join the endless chain, taken by his glamor Fame, fame Infection is the game, stinking drunk with power We see...
Meni zvuci sjajno, a i odavno slicno mislim o toj "instituciji"... |
Los cukar na fritulama! |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Muten roshi.jpg)
Croatia
12954 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 13/06/2017 : 17:40:52
|
quote: Originally posted by ivanl
Mozda vam bude zanimljivo, sto je Metallica opjevala o Marvelu;
Marvel at his tricks, need your sunday fix Blind devotion came, rotting your brain Chain, chain Join the endless chain, taken by his glamor Fame, fame Infection is the game, stinking drunk with power We see...
Meni zvuci sjajno, a i odavno slicno mislim o toj "instituciji"...
Hm, ti stihovi uopće ne govore o tome, barem koliko ja znam.
Inače, tebi mogu samo poručiti isto što i vronskom. |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15808 Posts
Posted - 13/06/2017 : 18:30:24
|
Evala, Mr bushido! Vec sam jednom s tobom diskutirao o ovoj temi, (marvel), pa nebi ponovo... A sto se stihova tice, govore tocno o tome. Vidis, ja znam sigurno... i to onomad kad se taj bend nije prodao i postao, sto ja znam; coca cola, shell, fuji, nesttle ili pak samsung...ali to je vec neka druga prica... Stoj mi dobro.![](icon_smile.gif) |
|
Obi-wan
Advanced Member
![](AvatarUpload/Obi-wan 2(1).jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 13/06/2017 : 20:57:14
|
quote: Originally posted by vronski 3
quote: Originally posted by Obi-wan
E pa meni je lično ovakav "trash i naivan" Džoni Panter neuporedivo bolji strip od na primer ovog na forumima ekstra hvaljenog "remek dela" za koji nisam imao stomak da pročitam više od prvih desetak stranica:
Pinokio
Još nekako mogu razumjeti da ti se Pinokio ne sviđa - nije svatko za sve i nije sve za svakoga.
No, šta ti se toliko sviđa kod Džoni Pantera? Priča nema pravi zaplet, tenziju, preokrete, misteriju. Likovi su plošni i nezanimljivi. Strip je jednom riječju prenaivan. Kako možeš preći preko tih nedostataka i uživati?
Upravo si ovim opisao 90 posto Marvel stripova!
Lijepo sam te pitao šta ti se sviđa kod Džoni Pantera. Kakve sada veze ima Marvel sa tim pitanjem? Nije mi namjera da te omalovažavam i napadam. Iskreno me zanima šta nalaziš u takvom stripu... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12954 Posts
Posted - 13/06/2017 : 21:01:51
|
Evala, Mr bushido! Vec sam jednom s tobom diskutirao o ovoj temi, (marvel), pa nebi ponovo... A sto se stihova tice, govore tocno o tome. Vidis, ja znam sigurno... i to onomad kad se taj bend nije prodao i postao, sto ja znam; coca cola, shell, fuji, nesttle ili pak samsung...ali to je vec neka druga prica... Stoj mi dobro.![](icon_smile.gif)
Nikad mi nije bilo jasno zašto ljudi imaju tako strastvena razmišljanja o stvarima koje ih očito ne zanimaju.
A što se tiče tvoje projekcije stavova o Marvelu na stihove pjesme Leper Messiah... Tu imam nekih tisuću zamjerki, ali samo ću reći da si odabrao potpuno krivu pjesmu za tako nešto. |
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15808 Posts
Posted - 13/06/2017 : 21:56:34
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
Evala, Mr bushido! Vec sam jednom s tobom diskutirao o ovoj temi, (marvel), pa nebi ponovo... A sto se stihova tice, govore tocno o tome. Vidis, ja znam sigurno... i to onomad kad se taj bend nije prodao i postao, sto ja znam; coca cola, shell, fuji, nesttle ili pak samsung...ali to je vec neka druga prica... Stoj mi dobro.![](icon_smile.gif)
Nikad mi nije bilo jasno zašto ljudi imaju tako strastvena razmišljanja o stvarima koje ih očito ne zanimaju.
A što se tiče tvoje projekcije stavova o Marvelu na stihove pjesme Leper Messiah... Tu imam nekih tisuću zamjerki, ali samo ću reći da si odabrao potpuno krivu pjesmu za tako nešto.
Aj, samo jos ovo; vidis nisam ja nista odabrao, samo sam se slozio s njihovim odabirom, mislim grupe Metallica, jel. A kako su oni sami ljepo objasnili, pjesma govori o: Falsim/laznim prorocima, aj da ih nazovemo tako, koji okupljaju sljedbu/rulju, masovno, a onda im pak, ubiru novac kroz te I takve ideje, vrlo konkretno je obracanje kuci marvel u drugoj strofi I naravno, njihovim sljedbenicima... a ko se u tomne prepozna, jos I bolje, znaci da je pjesma potpuno uspjela, pa neka je I iz ozujka 1986-te... |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12954 Posts
Posted - 13/06/2017 : 22:04:33
|
Aj, samo jos ovo; vidis nisam ja nista odabrao, samo sam se slozio s njihovim odabirom, mislim grupe Metallica, jel. A kako su oni sami ljepo objasnili, pjesma govori o: Falsim/laznim prorocima, aj da ih nazovemo tako, koji okupljaju sljedbu/rulju, masovno, a onda im pak, ubiru novac kroz te I takve ideje, vrlo konkretno je obracanje kuci marvel u drugoj strofi I naravno, njihovim sljedbenicima... a ko se u tomne prepozna, jos I bolje, znaci da je pjesma potpuno uspjela, pa neka je I iz ozujka 1986-te...
Znači, suptilno si uvrijedio one koji čitaju Marvelove stripove? |
|
vronski 3
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/bili.jpg)
2374 Posts
Member since 10/01/2014 |
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15808 Posts
Posted - 13/06/2017 : 22:19:27
|
Ti bas volis rasprave po forumima? Cini mi se trenutno pametnije pustit concert Bauhausa Gotam live, onako malo soto voce I zavrsit Kingovu Dallas 63. I pustit ljude da se vrate Johnnyu Cougaru, I to... svako dobro! |
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Posted - 13/06/2017 : 22:19:58
|
Džoni Puma ustvari, zar ne? |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15808 Posts
|
alexts
Advanced Member
![](AvatarUpload/SUPERMAN.gif)
Serbia
8997 Posts
Member since 25/09/2005 |
|
vronski 3
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/bili.jpg)
2374 Posts
Member since 10/01/2014 |
|
Peyo
Advanced Member
![](AvatarUpload/g1.JPG)
Croatia
10465 Posts
Member since 28/10/2005 |
|
alexts
Advanced Member
Serbia
8997 Posts
Posted - 13/06/2017 : 22:28:57
|
Johnny Cougar with Splash Gorton
njih dvojica su bili drugari
Splash Gorton je pre pojave u Džoniju imao sopstven serijal - u magazinu Tiger. |
Edited by - alexts on 13/06/2017 22:30:23 |
|
alexts
Advanced Member
Serbia
8997 Posts
|
jaki
Advanced Member
![](AvatarUpload/rsz_1rsz_2rsz_11igfpiar.jpg)
Croatia
27163 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 13/06/2017 : 22:33:32
|
A što se tiče tvoje projekcije stavova o Marvelu na stihove pjesme Leper Messiah... Tu imam nekih tisuću zamjerki, ali samo ću reći da si odabrao potpuno krivu pjesmu za tako nešto.
Aj, samo jos ovo; vidis nisam ja nista odabrao, samo sam se slozio s njihovim odabirom, mislim grupe Metallica, jel. A kako su oni sami ljepo objasnili, pjesma govori o: Falsim/laznim prorocima, aj da ih nazovemo tako, koji okupljaju sljedbu/rulju, masovno, a onda im pak, ubiru novac kroz te I takve ideje, vrlo konkretno je obracanje kuci marvel u drugoj strofi I naravno, njihovim sljedbenicima... a ko se u tomne prepozna, jos I bolje, znaci da je pjesma potpuno uspjela, pa neka je I iz ozujka 1986-te... [/quote]
Jere(nesvrstani) kaže da se metalika prodala i jebe im mater. |
Ja sam fetišist papira! |
|
alexts
Advanced Member
Serbia
8997 Posts
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Posted - 13/06/2017 : 22:36:46
|
quote: Originally posted by Peyo
Retko ga viđah sa devojkama ...
Kome to treba. Mazni krupni muškarci koji se rvu su mi dovoljni... |
|
alexts
Advanced Member
Serbia
8997 Posts
Posted - 13/06/2017 : 22:40:11
|
A sto se stihova tice, govore tocno o tome.
The song, according to an interview with Metallica in the 80s, was written as a direct outcome of the televangelism scandal, where millions were given to two ministers who used it for their own personal gain rather than that of the church. The song reflects the control that religion, in specific, the Christian Church, has upon millions of people. They blindly follow their preachers and the story of a man who lived two thousand years ago, doing whatever their abstract lord says. |
|
Peyo
Advanced Member
![](AvatarUpload/g1.JPG)
Croatia
10465 Posts
Member since 28/10/2005 |
|
Dukidule
Advanced Member
![](AvatarUpload/IMG_8700.JPG)
Chile
4039 Posts
Member since 20/05/2014 |
Posted - 13/06/2017 : 22:46:12
|
Četiri strane topica o Džoniju pokazuju da ovaj strip nikako nije za bacanje već da ima potencijal!
Da. Od 96 komentara nekih 24 idu na tvoj račun, tj. jedna cijela od te 4 stranice. Ako nekto svjojom krvlju oživi tog pokojnika i stvori novog vampira Džonija, znat će se čijom zaslugom. |
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina... |
|
alexts
Advanced Member
Serbia
8997 Posts
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12954 Posts
Posted - 13/06/2017 : 23:10:09
|
Ti bas volis rasprave po forumima?
"Volim" je prejaka riječ. Recimo da imam potrebu reagirati ako vidim neki komentar u kojem se iznose pogrešni podaci, ili stavovi s kojima se nikako ne mogu složiti.
Ono što me fascinira jest što imaš potrebu dati do znanja koliko ne voliš nešto o čemu znaš malo, nešto što niti ne konzumiraš. Točno ovako je započela ona naša prva rasprava. Makar, ovo i nije neka rasprava, jer vidim da ti se ne da odgovarati na moje upite.
Stoga, i tebi svako dobro. |
|
teller
Advanced Member
![](AvatarUpload/kit.gif)
Slovenia
19102 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 14/06/2017 : 00:47:31
|
volim te retro stripove...ali ne baš toliko. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|