forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Premier League 2025/2026.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 321

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14573 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 05/05/2023 : 08:18:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Lijep skalp Brightona sinoć.
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33671 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 05/05/2023 : 08:46:27  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Brighton odličan! Kakav samo vezni red ima, prošlu odmarali Mac Allistera ovu Marcha, imaju igrača na izvoz i sigurno će ako će htjeti fino zaraditi. Odličan posao rade, otkad su ušli u PL stalno rastu.

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8974 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 05/05/2023 : 08:59:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Brighton odličan! Kakav samo vezni red ima, prošlu odmarali Mac Allistera ovu Marcha, imaju igrača na izvoz i sigurno će ako će htjeti fino zaraditi. Odličan posao rade, otkad su ušli u PL stalno rastu.

Priznaj da se nadas da ce liverpool uhvatiti united. To je sasvim moguce, united ima zajebana gostovanja. Rekao sam ja da ce biti gusto cim su otpali i varane i martinez. Primaju golove u finisima utakmica ko na traci, forma im je totalno pala.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

prop_ovednik
Senior Member

Croatia
1497 Posts

Member since 13/01/2008

Posted - 05/05/2023 : 08:59:27  Show Profile Show Extended Profile  Send prop_ovednik a Private Message  Reply with Quote
United svaku utakmicu koju gledam u prvom poluvrimenu jos nekako, u drugom nikako... Premal kadar, preduga sezona, al isto bi ten Hag moga probati s kojim mulcem, od ovih Sancha, Antonija, Martiala, Weghorsta ionako nista...
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8974 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 05/05/2023 : 09:02:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by prop_ovednik

United svaku utakmicu koju gledam u prvom poluvrimenu jos nekako, u drugom nikako... Premal kadar, preduga sezona, al isto bi ten Hag moga probati s kojim mulcem, od ovih Sancha, Antonija, Martiala, Weghorsta ionako nista...

Tocno znas da ce ga primit u drugom poluvremenu cim krene. Doduse s tako malim kadrom i losim zamjenama odigrati najvise utakmica u sezoni od svih klubova...

Go to Top of Page

prop_ovednik
Senior Member

Croatia
1497 Posts

Member since 13/01/2008

Posted - 05/05/2023 : 10:06:31  Show Profile Show Extended Profile  Send prop_ovednik a Private Message  Reply with Quote
Izgube cilu strukturu u drugom dijelu, loptu ne drže, veza se raspadne i protivnik lakoćom dođe do 20 metara. Teško je to izdržati
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33671 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 05/05/2023 : 10:36:08  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Ne nadam se, baš suprotno volio bi da budu peti i osvoje EL dogodine. Ovu sezonu sam brzo otpisao, ali veseli povratak Diaza i Jones se trgao. Za United sam govorio da ima veliku zalihu i još uvijek to mislim, daleko su Liverpool i Brighton.

quote:
Originally posted by Tonto

quote:

Priznaj da se nadas da ce liverpool uhvatiti united. To je sasvim moguce, united ima zajebana gostovanja. Rekao sam ja da ce biti gusto cim su otpali i varane i martinez. Primaju golove u finisima utakmica ko na traci, forma im je totalno pala.

Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8974 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 05/05/2023 : 10:48:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ne nadam se, baš suprotno volio bi da budu peti i osvoje EL dogodine.

Velika je prednost uhvatit ligu prvaka... i financijska i što se potencijalnih transfera tiče.

Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4700 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 05/05/2023 : 10:49:05  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
Bellingham navodno izabrao Real Madrid. City i Liverpool su bili u utrci.

Milner navodno u Brighton

Liverpool se povezuje s Mountom i Mac Allisterom. To bi bila solidna kupovina, iako ja u ovom prvom nisam nikada vidio takvu igracinu kakvom su ga opjevali Chelseajevi fanovi prije 2 godine.

I sell the fact that I can't be bought
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33671 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 05/05/2023 : 10:49:47  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Znam, ali ove sezone je bilo boljih, iznenadili i zaslužili Arsenal i Newcastle.

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33671 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 05/05/2023 : 10:52:12  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Da, Bellingham je sigurno u Realu. Kad već Milner poput Lallane ide u Brighton nadam se da će netko i u drugom smjeru, kao što rekoh Brightonovci su odlični! Samo ne Mount i slični.

Go to Top of Page

prop_ovednik
Senior Member

Croatia
1497 Posts

Member since 13/01/2008

Posted - 05/05/2023 : 11:00:02  Show Profile Show Extended Profile  Send prop_ovednik a Private Message  Reply with Quote
Liverpool ima doma Brentford i Villu, u gostima Leicester i Southampton. Tu bi najgore mogle biti Lisice, u borbi za goli zivot. Ali mogu oni to dobiti sve, 12 bodova je tu.

United pak ima West Ham i Bornemouth u gostima, Wolves, Chelsea i Fulham doma. Realno je ocekivati nekih 9 bodova (pobjede kontra Bornemoutha i Wolvesa, pa i mrtvog Celzija, ali tu bi cak jos i sranje moglo ispasti - + koji bod okolo), sto bi im, s 4 boda prednosti, trebalo biti dosta za ligu prvaka.

Iskreno, da ju u ovom trenu ne uhvate, to bi bio veliki neuspjeh svih u klubu.
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8974 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 05/05/2023 : 11:14:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by prop_ovednik

Iskreno, da ju u ovom trenu ne uhvate, to bi bio veliki neuspjeh svih u klubu.

Slažem se. Čak ih ni eventualno osvajanje fa kupa ne bi opralo, što se pak s obzirom na trenutnu formu jednih i drugih čini kao naučna fantastika.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41208 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 05/05/2023 : 11:36:25  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Po meni ono sto je najrazocaravajuce kod Junajteda jeste tim i igra i `neharizmaticnost trenera. Tu nista ne valja. Tim krs, igra krs, trener bez harizme potpuno. Desi mi se da Junajted igra i kao navijac nemam neku zelju da gledam uopste. Nemam nista zanimljivo da vidim. Nijedan simpatican igrac. Eventualno de Hea, van Bisaka, ostalo teska smaracina. Radije bih gledao Brajton nego njih.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8974 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 05/05/2023 : 11:48:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Po meni ono sto je najrazocaravajuce kod Junajteda jeste tim i igra i `neharizmaticnost trenera. Tu nista ne valja. Tim krs, igra krs, trener bez harizme potpuno. Desi mi se da Junajted igra i kao navijac nemam neku zelju da gledam uopste. Nemam nista zanimljivo da vidim. Nijedan simpatican igrac. Eventualno de Hea, van Bisaka, ostalo teska smaracina. Radije bih gledao Brajton nego njih.

Onda ti sinko nisi navijač. Navijač pruža podršku klubu bez obzira na išta. Ja sebe ni ne smatram navijačem, prije simpatizerom pa moju podršku ima i trener i poluproizvodi na terenu. Moju podršku je imao i murinjo iako mi je njegova igra u unitedu bila gadljiva i negledljiva. Moju podršku je imao i solskjer iako se iz aviona vidilo da nije kalibar za united. Moju podršku ima i bruno iako je realno ljigavo glumatalo i seronja...itd.

Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4700 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 05/05/2023 : 11:56:47  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
U post-Feguson eri se United navikao da ce mu prolaziti svakojaka manjkava, improvizirana i oku neugodna igra. Realno ovaj United ce igrati Ligu prvaka, a igra izgleda tako malaksalo i ima rupa u kadru.
Iskreno ne bih ni svoj Arsenal u ovom trenutku svrstao kao ekipu koja ima kadar u LP ostaviti znacajni trag iduce godine, kamoli United.

Doduse nakon Solskjaera i Ragnicka, sad se cak cini kao da United ima kako-tako stabilnog trenera.
Da se ne lazemo, ni Unitedova pratnja nije ove sezone na nekoj zavidnoj razini i ne zasluzuju to 4.mjesto nista vise nego United. Drago mi je da smo mi i Newcastle malo ispremijesali odnos snaga na Otoku.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41208 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 05/05/2023 : 13:29:16  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tonto
Onda ti sinko nisi navijač. Navijač pruža podršku klubu bez obzira na išta. Ja sebe ni ne smatram navijačem, prije simpatizerom pa moju podršku ima i trener i poluproizvodi na terenu. Moju podršku je imao i murinjo iako mi je njegova igra u unitedu bila gadljiva i negledljiva. Moju podršku je imao i solskjer iako se iz aviona vidilo da nije kalibar za united. Moju podršku ima i bruno iako je realno ljigavo glumatalo i seronja...itd.

Da se razumemo, ja volim i navijam samo za Partizan. Ovo ostalo su simpatije prema klubovima iz stranih liga. Ali uz sve te simpatije naravno da zelim da Junajted svakako uvek pobedi, osim kad igra protiv Partizana. Ali postaje negledljivo.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33671 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 05/05/2023 : 21:01:48  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Tri bivša prvoligaša su ispala iz Championshipa: Wigana, Blackpool i Readingu. Readingu i Wiganu presudili oduzeti bodovi.

Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14573 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 06/05/2023 : 11:00:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tri bivša prvoligaša su ispala iz Championshipa: Wigana, Blackpool i Readingu. Readingu i Wiganu presudili oduzeti bodovi.

A ovamo za play off se bore u direktnom okršaju Millwall i Blackburn!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 06/05/2023 : 11:46:38  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Navijam za Millwall samo da doživim te derbije sljedeće godine, pa onda neka odmah ispadnu nazad u Championship i nikada se ne vrate.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4700 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 06/05/2023 : 15:50:55  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
Žao mi je da Sunderland vjerojatno neće upasti, oni su uvijek imali vatrenu publiku, a i živnulo bi jedno od najomraženijih rivalstava

Luton nekako najbolji dojam ostavio, nije se očekivalo da će opet kucati na vrata Premiershipa

Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4700 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 06/05/2023 : 16:07:43  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
Allardyce posložio bunker na Etihadu
Vidjet ćemo hoće li najpropusnija ekipa lige izaći s manje od 3 gola

Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14573 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 06/05/2023 : 16:49:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Točno mi neugodno koliko je City jači od Leedsa.
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

14573 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 06/05/2023 : 17:55:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Šteta što Gundogan nije zabio onaj penal da zaokruži hattrick.
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 06/05/2023 : 17:56:55  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Ništa od ispadanja Chelsea.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page
Page: of 321 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.58 seconds. Snitz Forums 2000