forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Premier League 2024/2025.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 316

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14462 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 23/09/2023 : 18:21:44  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by prop_ovednik

Gledam malo Luton i navijam, ajmo momci!!!

Nisam gledao, ali vidim da je prvi bod tu.
Imaju sad sljedeća 2 premierligaška kola iznimno važna gdje mogu tražit veći dio kolača, prvo u goste Evertonu pa odmah par dana nakon doma im dolazi Burnley, prava prilika za žetvu bodova, sad ili nikad.
quote:
Originally posted by don_draper

Ocekujem da Rodrija nema sad jedno barem 3 utakmice nakon ovoga

Definitivno ne igra protiv Arsenala i to morate iskoristiti!
Izostaje sljedeće tri protiv: Wolvsa, Arsenala i Brightona.

Ali se vraća, naravno, za meč sa Unitedom :)

Never leave it in the hands of the judges

Edited by - ReemCP on 23/09/2023 18:22:48
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
32843 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 23/09/2023 : 19:11:14  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Stvarno pomračenje uma Rodrija

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14462 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 23/09/2023 : 19:31:30  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Baš smo ga ti i ja ovih dana pohvalili u Champions League topicu i pričali kako sve ide preko njega, da je neizostavni član ekipe i da bi za City bio pravi šok da se on slučajno ozlijedi. Ali, nismo ni slutili da se nešto ovako može desiti kao danas pa da ga neće biti tih nekoliko važnijih susreta koji slijede Cityju uskoro.

Možda jedino dobro za njega što će dobiti malo poštede, iako neće imati puno odmora jer već u srijedu u Carabao kupu imaju Newcastle, pa liga prvaka mečevi u gostima (Leipzig, YB). Bit će dobro za City ako se do idućeg vikenda vrati Kova, pa možda on preuzme na sebe tu glavnu ulogu dok nema Rodryja.

Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4570 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 23/09/2023 : 19:58:07  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
Kakve smo srece sad ce Kalvin Philips odigrati 3 utakmice zivota i bit ce kao da se nista nije dogodilo

City perfektan start, ukoliko im ne pomrsimo racune u listopadu, prica bi mogla jako rano biti zakljucena

I sell the fact that I can't be bought
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40913 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 23/09/2023 : 20:31:27  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

A jbt, pipnuo ga, smejurija od crvenog kartona

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14462 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 23/09/2023 : 20:39:00  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kakve smo srece sad ce Kalvin Philips odigrati 3 utakmice zivota i bit ce kao da se nista nije dogodilo

Zamisli da se to dogodi

quote:

City perfektan start, ukoliko im ne pomrsimo racune u listopadu, prica bi mogla jako rano biti zakljucena

Strašan niz utakmica sad imaju, samo kad vidiš listopad: Arsenal, Brighton i United.
Studeni: Chelsea i Liverpool.
I odmah početkom prosinca protiv Spursa.
Valjda će tu i protivnici uspjet uzet nešto bodova.

Edited by - ReemCP on 23/09/2023 20:41:27
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14462 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 23/09/2023 : 20:47:06  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ReemCP

Također vrijedi i za Everton, može li do prve pobjede?

Može :) I to tim čarobnim rezultatom od 3:1.

Nadam se da će United večeras do 3 boda, igraju protiv momčadi koja je u četiri susreta primila 12 golova (primaju 3 gola po utakmici), pa se sve mislim da bi trebao i United kojeg utrpati.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40913 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 23/09/2023 : 21:33:57  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Dajs je danas Brentfodovom igrom razmontirao Brentford. Tranzicija i brzina iste.

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14462 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 23/09/2023 : 21:57:25  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Fantastican gol Brune i odlicna lopta Evansa

edit: ajde, preživjeli smo.
Zadnjih 12-15 minuta je bilo teško za gledati.

Edited by - ReemCP on 23/09/2023 22:58:07
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14462 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 23/09/2023 : 23:04:13  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Današnji dan (izuzev večerašnje tekme Uniteda) sažetaka sa Arene, pa tko nije gledao:

Crystal Palace - Fulham
https://www.youtube.com/watch?v=5HZm3DGXTgY

Luton - Wolverhampton
https://www.youtube.com/watch?v=gtQT2apA2BE

Manchester City - Nottingham Forest
https://www.youtube.com/watch?v=wbK9mWcnH0E

Brentford - Everton
https://www.youtube.com/watch?v=H-_3-rlkfdY

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14462 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 23/09/2023 : 23:09:58  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Pogled na sutrašnji dan s kojim završava ovo 6. kolo.
Još jednom moram iskazati svoje čuđenje i razočaranost da ovakva 4 meča su stavljena pod istu satnicu.
Prvi pick bez razmišljanja prijenos Arsenala i Spursa.

Edited by - ReemCP on 23/09/2023 23:10:15
Go to Top of Page

Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik

Croatia
2442 Posts

Member since 10/04/2021

Posted - 23/09/2023 : 23:25:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Ivan Liverpool a Private Message  Reply with Quote
Danas me jedino Everton iznenadio, drugo je sve proslo vise-manje kako sam i ocekivao. Gledao sam jedino City-Forest. Da nije bilo crvenog bila bi golijada, ovako sam se nekako nadao da bi sumari mogli opasnije zaprijetiti Cityju. U pocetku su i preuzeli inicijativu, no slabasno je to bilo, u konacnici su me razocarali. Bas se vidi da su ovi i s igracem manje klasa za dobar dio klubova u Engleskoj. Podsjetilo me i na Liverpool - Bournemouth kad je bila za ocekivati da ce Bournemouth preuzeti inicijativu nakon crvenog kartona, a ono Liverpool zabio i treci gol. :)

Mislio sam gledati kasnije i Brentford - Everton, ali ipak nisam bio u mogucnosti. Sutra je za mene lak odabir, gleda se Liverpool, iako stvarno steta sto su tako zanimljive utakmice tempirali u isto doba. Ove sezone ce nedjelja biti dan kad ce se igrati puno utakmica. Inace se vecina igrala subotom, ali kako ove sezone cak 4 kluba sudjeluju u europa/konferencijskoj ligi koje su na rasporedu u cetvrtak, onda njihove utakmice tom logikom ce i ubuduce ici u nedjelju, eventualno ponedjeljak. Ali termin za Arsenal-Tottenham stvarno nema smisla. Jaci derbiji obicno budu nedjeljom u 17:30, a oni tad stave dosadni Sheffield

"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy."

Edited by - Ivan Liverpool on 23/09/2023 23:26:20
Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4570 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 23/09/2023 : 23:39:32  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
Nadam se da ćemo sutra prekinuti bajku koju su si naši susjedi iskonstruirali nakon 5 kola. Vidim i po izjavama u bijelom taboru da je brzo naraslo samopouzdanje pa idemo i to malo srezati.
Rivalitet na stranu, treba sutra biti pribran, koncentriran i od početka konkretan.

Sad bih zlobno komentirao da su si Arapi izlobirali derbi termin za svoju crno-bijelu podružnicu sa sjevera.

Edited by - don_draper on 23/09/2023 23:40:24
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14462 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 24/09/2023 : 00:39:25  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ivan Liverpool

Bas se vidi da su ovi i s igracem manje klasa za dobar dio klubova u Engleskoj. Podsjetilo me i na Liverpool - Bournemouth kad je bila za ocekivati da ce Bournemouth preuzeti inicijativu nakon crvenog kartona, a ono Liverpool zabio i treci gol. :)

Nešto slično je bilo Ivane danas (ili bolje rečeno jučer, jer je prošla ponoć ) kod utakmice Lutona i Wolvsa, barem što sam mogao vidjet iz ovih sažetaka. Od '39 minute je Luton imao igrača više, pa je opet sjajni Neto (odličan je bio i u prošloj protiv Liverpoola ako se sjetimo) zabio im gol, a skoro su Wolvsi odnijeli i sva 3 boda da nije bilo penala Lutona. Ne znam, čovjeka pogodi loptom u koljeno i odbije mu se u onoj brzini odmah u ruku, mislio sam da se takve ruke ne sviraju kad ti se odbije prvo od dijela tijela pa onda u ruku. A i crveni je bio na toj utakmici smiješan, na podu se igrači zapetljali i ovaj Bellegarde se želio izvući, pa ga malo odgurnuo nogom da se ispetlja iz te situacije i odmah crveni.

Luton isto nije mogao iskoristiti situaciju s toliko vremena s igračem više, vidi se točno isto ta razlika u kvaliteti.
quote:

Mislio sam gledati kasnije i Brentford - Everton, ali ipak nisam bio u mogucnosti.

Ja sam uspio i to pogledati i nije mi žao, prva dva gola oba kluba su baš dobra bila. Znamo da 3 momčadi ispadaju, a recimo u dosadašnjem dijelu sezone da su oni najžešći kandidati za to: Luton, Burnley, Sheffield i Everton. Logično da će se jedna momčad od njih spasiti, ali sve si mislim da će to biti Everton. Nekako mi još najviše zrelije izgledaju od ovih navedenih, još ako Calvert-Lewin bude zdrav, mogli bi polako dizati se i naći svoje mjesto u sigurnoj zoni tablice.

Izašao i sažetak Uniteda, ako niste gledali, pogledajte barem zbog gola Brune (ta akcija počinje negdje oko 4:00 minute videa):

Edited by - ReemCP on 24/09/2023 00:40:37
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
32843 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 24/09/2023 : 09:01:22  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Da ga nije primio za vrat bio bi žuti, ovako opravdano, neočekivano poludio skroz

quote:
Originally posted by sawitch

quote:

A jbt, pipnuo ga, smejurija od crvenog kartona

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14462 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 24/09/2023 : 09:24:08  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Da, samo da nije bilo (iako je to kratko-kratko trajalo) ruku na vratu, prošlo bi se sa žutim i gotovo. Ovo je ono kako kažu samo potvrda da smo svi krvavi ispod kože i da svatko može u djeliću sekunde puknut. Premda se ove stvari ne bi trebale dešavati pogotovo kad imaš u potpunosti kontroliranu utakmicu i više nego povoljan rezultat od 2:0.

Vezano za ovaj gore gol Bruna, sad sam se sjetio od koga je on to naučio :)
Brunin gol je po meni preslika ovog gola ispod:

Edited by - ReemCP on 24/09/2023 12:08:04
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14462 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 24/09/2023 : 12:10:25  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Danas na programu (HRT 2):

17.09h Haaland: Odluka života (dokumentarac)
22.18h Nogometna groznica: Uspon Premier lige (3. epizoda)

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14462 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 24/09/2023 : 14:12:27  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sutra je za mene lak odabir, gleda se Liverpool, iako stvarno steta sto su tako zanimljive utakmice tempirali u isto doba. Ove sezone ce nedjelja biti dan kad ce se igrati puno utakmica. Inace se vecina igrala subotom, ali kako ove sezone cak 4 kluba sudjeluju u europa/konferencijskoj ligi koje su na rasporedu u cetvrtak, onda njihove utakmice tom logikom ce i ubuduce ici u nedjelju, eventualno ponedjeljak. Ali termin za Arsenal-Tottenham stvarno nema smisla. Jaci derbiji obicno budu nedjeljom u 17:30, a oni tad stave dosadni Sheffield

Gledam malo za jednu opciju, ali hmm..

Da gledam live Liverpoola i WHU-a (utakmica koja me isto jako zanima), a vidim da će Arsenal i Tottenham snimka biti večeras u 23h na Areni 6. Pa možda tu utakmicu gledati u snimci, ali ne dolaziti na forum prije toga ili bilo gdje na net gdje bi se spojlao rez. Samo će ga komentator koji bude radio Liverpool i WHU sigurno u jednom trenutku utakmice spojlati, jer moraju oni iz nekog razloga javiti svako malo rezultate drugih utakmica igranih u isto vrijeme Kao da mi sami ne možemo provjeriti to na nekim svojim izvorima ako nas konkretno baš toliko zanimaju ostali susreti.

Go to Top of Page

Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik

Croatia
2442 Posts

Member since 10/04/2021

Posted - 24/09/2023 : 14:22:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Ivan Liverpool a Private Message  Reply with Quote
Uh, mislis da ces izdrzati cijeli dan bez gledanja rezultata? Ja ne bi mogao, uvijek tokom utakmice koju gledam, obavezno preko sofascore aplikacije pratim druge rezultate. Jos kako cesto na laptopu gledam, namjestio sam si da mi dolaze od sofascorea one skocne poruke kad padne gol na kojem susretu premier lige Onda samog sebe spoilam, jer kako sam si namjestio da mi dolaze rezultati od svih utakmica, dode mi i od utakmice koju gledam, a kako stream kasni minutu-dvije, onda znam da ce pasti gol jos i prije nego krene akcija Evo bas prosli vikend, kako je bilo smetnji na Areni, prebacio sam se na laptop na stream i tako vidio obavijesti prije samih golova

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14462 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 24/09/2023 : 14:51:55  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Izdržao bih, ma to je samo pol dana (i manje), znao sam izdržati i više od toga Obično mi je tako praksa s praćenjem UFC-a (MMA borbi) kad su prijenosi obično u gluho doba noći, pa izdržim i pogledam drugi dan kasnije u snimci, a kad u tom trenutku ništa ne znam kako je tko prošao, imam osjećaj kao da gledam uživo :)

Ova moja taktika mi neće sigurno uspjeti, jer planiram gledati utakmicu i u 17.30h (Sheffield vs. Newcastle), a tamo će komentator na početku ili u nekom dijelu utakmice sigurno ponoviti sve današnje rezultate. Ta utakmica je na neki način isto zanimljiva, može li Sheffield upisati prvu pobjedu (mada teško), a Newcastle kojem možemo tražiti izlike zbog nešto lošijeg starta da je imao utakmice City-Liverpool-Brighton na početku, vidjet ćemo je li on može pobjeđivati u ovim "malim" utakmicama i kako će ići ta njihova borba za top 4 poziciju.

Edited by - ReemCP on 24/09/2023 14:53:03
Go to Top of Page

Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik

Croatia
2442 Posts

Member since 10/04/2021

Posted - 24/09/2023 : 14:59:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Ivan Liverpool a Private Message  Reply with Quote
Svaka cast, ja to ne bi nikako mogao Preporucio bih ti da ugasis ton na utakmicama, da ne cujes rezultate, ali to ne vrijedi, onda neces ni atmosferu osjetiti.

Ja kad su neka nocna dogadanja koja me zanimaju, a ne mogu pratiti uzivo, onda ako se slucajno probudim usred noci, obavezno mobitel u ruke i pogledat na brzinu koji je rezultat ili kako je prosao mec ako je vec zavrsio

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
32843 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 24/09/2023 : 15:00:57  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Uvijek bude i na ekranu live tablica

Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4570 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 24/09/2023 : 15:27:53  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
Vodstvo uz odbijanac, ali neka, bolji smo. Nastavimo ovako i Spursi su finished.

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14462 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 24/09/2023 : 15:41:35  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:

Svaka cast, ja to ne bi nikako mogao Preporucio bih ti da ugasis ton na utakmicama, da ne cujes rezultate, ali to ne vrijedi, onda neces ni atmosferu osjetiti.

Ja kad su neka nocna dogadanja koja me zanimaju, a ne mogu pratiti uzivo, onda ako se slucajno probudim usred noci, obavezno mobitel u ruke i pogledat na brzinu koji je rezultat ili kako je prosao mec ako je vec zavrsio

Moraš se naučiti kontrolirati i bit strpljiv
Odlučio sam ipak kombinirano gledati prijenose, kad je neki prekid, malo prešaltam na jednu, pa na drugu utakmicu..
quote:

Uvijek bude i na ekranu live tablica

Na to sam zaboravio :)

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14462 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 24/09/2023 : 15:43:56  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vodstvo uz odbijanac, ali neka, bolji smo. Nastavimo ovako i Spursi su finished.

Mislio sam da je autogol, ali ipak se piše Saki gol.
edit: ipak su u međuvremenu promijenili, Romeru se piše autogol.

Evo ga 1:1, koliko sad može ispast skup onaj promašaj Jesusa kad se Madison poigravao..

Edit 2: taman sad vidio i od Bowena gol, i tamo 1:1...

Edited by - ReemCP on 24/09/2023 15:46:54
Go to Top of Page
Page: of 316 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.56 seconds. Snitz Forums 2000