hebi ga,nisam pažljivo pročitao šta si napisao - da,slažem se;c/b Breća nema alternativu - i to će biti totalna blasfemija kad ga LL bude izdao obojenog + umanjenog.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
hebi ga,nisam pažljivo pročitao šta si napisao - da,slažem se;c/b Breća nema alternativu - i to će biti totalna blasfemija kad ga LL bude izdao obojenog + umanjenog.
Točno tako. I k tome dosta skuplji, ha-ha. Ali 100 ljudi - 200 čudi. Jedino što je Dok, ako je ovo on preveo, totalna katastrofa kad je sam. To će uz Dadu A. biti daleko bolji prijevod. E sad, je li to vrijedno ovoga gore, čak i ja mislim da nije. Tako da VČ zaista postaje najbolji izbor ako je sve drugo na nivou, nažalost često nije.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
"Moramo napomenuti da je izgleda prilikom uvezivanja su nastala mala oštećenja na svim koricama Tex giganata od viška sasušenog ljepila."
Dobio sam ovu informaciju, dali je neko već kupio gigante pa ako može potvrditi?
Moji primjerci - Roi i Rotundo su bez greške, barem ja ništa ne vidim!? Bilo je par mrvica koja se lako skinu noktom. Nikakav trag na korici nije ostao. Breccia ima nešto tog ljepila - uske crte po 1-2 cm uzduž. Vidi se pod nekim kutem kad udari svjetlost, ili se osjeti pod prstima. I bila je jedna grudica. Po meni ništa strašno. Ostali primjerci koje sam vidio u striparnici (Brecca) su nešto lošiji. Na nekima su ostali malo veći tragovi u koricama od ljepila koje je bilo na primjeru ispod ili iznad, pa su nastala mala udubljenja.
Originally posted by Curunir Ako je riječ samo o smotuljcima, kuglicama ljepila, to zaista nije razlog za povlačenje ili sniženje cijene jer se trivijalno uklanja. Ali ako su sasušene mrlje od ljepila, to je druga priča. No, crno-bijeli Breccia, a bome ni Roi, nemaju nikakvu alternativu. Taj crtež obojiti može samo vrhunski debil.
dobio danas...savršena izdanja, čak nisam zapazio nijednu kuglicu... bolji od predhodnih. ..otisak čist ko suza a i malo tanji manje krut papir.... Tiskara Znanje.d.o.o...zbog mene može tiskat sve sljedeće brojeve... Perfekcija...na prvo prolistavanje...ROTUNDO (naslovničar MALOG RENDŽERA-Ludens) je kralj...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!