veseli četvrtak najavi početkom ove godine 10-ak brojeva obojenog programa godišnje, a zasad ih samo tri...do maja su sva tri izašla i kako su krenuli mislio da će biti, ako ne 10, barem 7-8 godišnje..ovako ćemo izgleda ostati na ritmu kakav smo imali i prijašnjih godina: 4 godišnje ili sva tri mjeseca u prosjeku.
P.s. offtopic: može li neko od moderatora ili RAKOSI da skloni/smanji/pretvori samo u link ovu sliku od vronskog? Dosadilo mi gledati čoveku u prepone kad god uđem ovde. Hvala
P.s. offtopic: može li neko od moderatora ili RAKOSI da skloni/smanji/pretvori samo u link ovu sliku od vronskog? Dosadilo mi gledati čoveku u prepone kad god uđem ovde. Hvala
Svaki neparni broj je Dilan. Ja bih voleo do kraja godine da vidimo Teksa, Dilana, Zagora, Dilana i Martija. Kad bi izdali jos tih 5 brojeva onda bi to bilo 8 epizoda godisnje.
Koliko se sićam stiglo se do 33 priče talijanskog orginala .VČ bi to triba malo brže ,načekat ću se priča od broja 100 - 200 talijanskog orginala , priče za prste polizat .Nikad neću prižalit Teks klasika/OP-a zato bar 2 knjige godišnje , stabilna baza teks kupaca će to pokupovat , ne znam u čemu je problem ovakve sporosti
P.S. Samo da one zelene ruke na zelenoj čarobnoj kugli nisu od osobe čiji se avatar zeleni
Koliko se sićam stiglo se do 33 priče talijanskog orginala .VČ bi to triba malo brže ,načekat ću se priča od broja 100 - 200 talijanskog orginala , priče za prste polizat .Nikad neću prižalit Teks klasika/OP-a zato bar 2 knjige godišnje , stabilna baza teks kupaca će to pokupovat , ne znam u čemu je problem ovakve sporosti
P.S. Samo da one zelene ruke na zelenoj čarobnoj kugli nisu od osobe čiji se avatar zeleni
Interesantno je da talijanski fanovi od 10 TOP Teks priča ,čak 8 priča su izabrali u periodu 100 - 200 , 1 ispod broja 100 (Samoubilački eskadron) i 10-a priča oko broja 400 i nešto .
Verovatno im je dosadilo odrađivati reprinte prethodne knjige, koliko se primeraka rasprodalo već na putu od štamparije ka redakciji VČ-a. Nakon njenog sedmog reizdanja, štamparija je nazvala redakciju i rekla im da više nemaju papira i da moraju da čekaju da se poseku nove šume da bi se i osmo reizdanje stavilo u štampu. Da ljudi malo manje bahato kupuju ove Biblioteke, došli bismo već do perioda Villinih naslovnica. A ovako..pa, jbg.
Interesantno je da talijanski fanovi od 10 TOP Teks priča ,čak 8 priča su izabrali u periodu 100 - 200 , 1 ispod broja 100 (Samoubilački eskadron) i 10-a priča oko broja 400 i nešto .
pa ne bi im bilo lose ni uraditi poneki reprint. tu i nema nekog posla tipa prevod, unos teksta... a ima dosta trazenih izdanja tipa mm knjiga 1,2 tex knjiga 1,2 mister no knjige 1,2 ,3,4 dampir knjiga 1, obojeni program 1. sa novih 150-200 primjeraka bi fine novce uzeli bez puno posla i troskova.