Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
tinton
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
United Kingdom
19799 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 07/07/2017 : 17:04:29
|
Poll Question:
Nedavno sam završio s gledanjem i pete sezone Kuće od karata (Netflix!), pa me zanimalo kojem predsjedničkom listiću bi forumaši dali glas kada bi bili u mogućnosti. Naravno, u slučaju da znaju samo ono što bi kao glasači mogli znati, zanemarivši što znaju kao gledatelji serije.
Who Can Vote? Only Members can vote. You need to register or be logged in to vote.
|
|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
United Kingdom
19799 Posts
|
DzekDenijels
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/jack_daniels(2).jpg)
Serbia
2531 Posts
Member since 26/07/2009 |
|
nagor
Advanced Member
![](AvatarUpload/zag2.jpg)
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 08/07/2017 : 10:37:51
|
Conway! Imao je puno bolju kampanju. Underwood je ljiga. Bljutava kampanja i bljutav lik, ali odličan TV lik. Isto ko ruski predsjednik Puti... ovoga Petrov. :)
Šteta što je ova zadnja sezona podbacila. Scenaristi su stvarno mislili da će Hillary pobijediti. Baš sam se nadao da će ova sezona biti Frankov punokrvni rat sa ISIS-om (ono ratom će si osigurati drugi mandat ko Bush W), a scenaristi se odlučili za girl power. :( |
Edited by - nagor on 08/07/2017 10:48:03 |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19799 Posts
Posted - 08/07/2017 : 17:48:53
|
Misliš s ICO-om?![](icon_smile_kisses.gif)
Meni je drago da su se manje posvetili teroristima, Rusima i vanjskoj politici, a više izborima, novinarima i sličnom. Ovo mi je zapravo najbolja sezona od prve. Nego, možda ćeš se ti sjetiti, postoji li Bush u HOC alternativnoj stvarnosti? Clinton se spominje, Obamu je očito zamjenio Walker, ali ne sjećam se da se pričalo o Bushu niti o eventualnom imaginarnom Walkerovom prethodniku. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
|
ken2
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Camilo2.jpg)
Croatia
8204 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 28/07/2017 : 22:05:01
|
trump im je totalno sjebo seriju ovo je u prvih par sezona izgledalo kao nekakva alternativno-nemoguće moguća stvarnost a onda dođe narančasti i sve ovo pretvori u limunadu pih |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|