Poll Question:
Koja vam se najviše sviđala u svojem najboljem izdanju? Da, znam... Falilo mi je još najmanje 10 mjesta za poll...
Nakon 77 glasova, pao je interes pa ćemo zaključiti ovaj poll. Pobjedila je Monica sa ubjedljivih 32%. Žena ima velike grudi, veliku pozadinu i upečatljive usne. Više sex simbol nego ljepotica. Jasno je u kojem smjeru muškarci razmišljaju. Druga je Scarlett (17%). I pazi iznenađenja, i ona ima veliko i jedno i drugo i treće. Samo potvrda o čemu muškarci razmišljaju :-) Moralna pobjednica je slatka Natalie sa 13% , a četvrta je Charlize sa 10% (meni osobno najbliža pojmu ljepotice).
Results:
Julia Roberts
[0%]
0 votes
Shannon Elizabeth
[0%]
0 votes
Monica Bellucci
[32%]
25 votes
Angelina Jolie
[1%]
1 votes
Halle Berry
[3%]
2 votes
Liv Tyler
[6%]
5 votes
Charlize Theron
[10%]
8 votes
Kate Beckinsale
[5%]
4 votes
Jessica Alba
[5%]
4 votes
Jessica Biel
[1%]
1 votes
Eva Mendez
[0%]
0 votes
Natalie Portman
[13%]
10 votes
Zoe Saldana
[1%]
1 votes
Scarlett Johansson
[17%]
13 votes
Gal Gadot
[4%]
3 votes
Poll Status:
Locked »»
Total Votes: 77 counted »»
Last Vote:
08/08/2017 11:50:41
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
'Ebeš i takvo stoljeće glumica u koje ne spadaju Gina Lollobrigida, Sophia Loren, Elisabeth Taylor ili Claudia Cardinale a pojavljuju se Julia Roberts & Co.
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina...