Author |
Topic |
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
|
Džedson
Average Member
534 Posts
Member since 29/04/2008 |
Posted - 03/12/2017 : 11:59:08
|
ima toga često evo, u novoj extri, zagor se na tučnjavu u kojoj je sam sudjelovao nakon svega nekoliko stranica referira kao na pucnjavu |
|
|
ike666
Average Member
709 Posts
Member since 01/11/2012 |
Posted - 03/12/2017 : 22:23:01
|
Eto, nakon sjajne uvodne epizode i prve polovice ove kada se još bilda napetost i strah od nepoznatog, sve se urušava ulaskom u Atlantidu. Najednom svi počinju puno brbljati - Mu, oružje, tehnologija, bla bla bla... već zamišljam susret s Martijem i Javom u idućem broju, a možda se i Orli pojavi u transcendentalnom obliku. E moj Boselli baš nas udaviš... Della Monica zato briljira i dalje. On je trenutno broj 1 u Zagor staffu, a ova Atlantida najljepše nacrtana epizoda u zadnjih nekoliko godina |
Rendal Mutant, Tkac, Jednooki Džek, Vatreno oko... |
|
|
legaz
Senior Member
Serbia
2417 Posts
Member since 13/08/2009 |
Posted - 03/12/2017 : 22:58:12
|
quote: Originally posted by ike666
Eto, nakon sjajne uvodne epizode i prve polovice ove kada se još bilda napetost i strah od nepoznatog, sve se urušava ulaskom u Atlantidu. Najednom svi počinju puno brbljati - Mu, oružje, tehnologija, bla bla bla... već zamišljam susret s Martijem i Javom u idućem broju, a možda se i Orli pojavi u transcendentalnom obliku. E moj Boselli baš nas udaviš... Della Monica zato briljira i dalje. On je trenutno broj 1 u Zagor staffu, a ova Atlantida najljepše nacrtana epizoda u zadnjih nekoliko godina
|
Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane. |
|
|
Topic |
|
|
|