Jučer napokon dojaha Maršal Bass iz Tarantule. Sinoć oko ponoći na miru sam pročitao 1. album. Drugi neću odmah čitati, nešto mi žao.
Kakav western! Onakav kakav, po meni, i treba biti, brutalan, žestok, bez milosti a opet nekako ljudski. Kakve likove su osmislili Macan i Kordej, koji dijalozi se ovdje vode, desetak puta sam se u sebi onako nasmijao. A crtež - od prve do zadnje table čisto uživanje.
Mislim da sam pročitao sve značajnije europske westerne, i stare i ove nove, Maršal Bass bi, sudeći po prvom albumu, mogao u rang s najvećim! Propovijednik je pičkin dim za ovo.
Visoko je postavljena ljestvica, vidićemo kakav je drugi album a onda i oni što slijede, peti, deseti...
Izdanje godine po meni. Čestitke Macanu, Kordeju a i Fibri koja je ovo objavila!
Originally posted by izivko Mislim da sam pročitao sve značajnije europske westerne, i stare i ove nove, Maršal Bass bi, sudeći po prvom albumu, mogao u rang s najvećim! Propovijednik je pičkin dim za ovo.
Misliš valjda Pogrebnik?
Originally posted by izivko Visoko je postavljena ljestvica, vidićemo kakav je drugi album a onda i oni što slijede, peti, deseti...
I meni je drugi bolji. A i mene je ovaj western totalno odusevio! Drago mi je da nas ima kojima se ovo svidja :) I cisto da ponovim, nadam se da cemo citat o jos puno Bassovih dogodovstina!
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...
Originally posted by izivko Mislim da sam pročitao sve značajnije europske westerne, i stare i ove nove, Maršal Bass bi, sudeći po prvom albumu, mogao u rang s najvećim! Propovijednik je pičkin dim za ovo.
Misliš valjda Pogrebnik?
Originally posted by izivko Visoko je postavljena ljestvica, vidićemo kakav je drugi album a onda i oni što slijede, peti, deseti...
Meni je drugi album bolji od prvog.
Jasno, mislio sam na Pogrebnika. Propovijednik je nešto drugo.
Misliš valjda Pogrebnik?
propovjednik je isto vestern odnosno, uz sve ostalo je i vestern
a što se bassa tiče, odličan je kao i svima koji su se izjasnili, i meni je drugi album bolji, ali i prvi je jako dobar crtež je sjajan, klasičan, ali jako detaljan, smirena i jednostavna montaža table, a onda paf, scena preko dvije stranice iz ptičje perspektive duhovita mi je bila scena gdje bass u saloonu ruča i jede grgeča, a bass na engleskom znači grgeč ja mislim da će to ubuduće biti još bolje i da se dinamični duo još zagrijava
if you tolerate this, then your children will be next
Misliš valjda Pogrebnik?
propovjednik je isto vestern odnosno, uz sve ostalo je i vestern
a što se bassa tiče, odličan je kao i svima koji su se izjasnili, i meni je drugi album bolji, ali i prvi je jako dobar crtež je sjajan, klasičan, ali jako detaljan, smirena i jednostavna montaža table, a onda paf, scena preko dvije stranice iz ptičje perspektive duhovita mi je bila scena gdje bass u saloonu ruča i jede grgeča, a bass na engleskom znači grgeč ja mislim da će to ubuduće biti još bolje i da se dinamični duo još zagrijava
Ja u prvi trenutak pomislih neka greška ili nije dobro odrezana tabla
Scene preko dve strane su sve i jedna odlicne! A aporpos Fibrinog prijevoda naslova...pa nebi me cudilo da je to tako jer je Macan tako htio, pa ipak je on autor ;)
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far...
Scene preko dve strane su sve i jedna odlicne! A aporpos Fibrinog prijevoda naslova...pa nebi me cudilo da je to tako jer je Macan tako htio, pa ipak je on autor ;)
Neznam,nisam jos uzeo..a mozda i necu..previse mi je brutalan,..ne volim citat smrskane glave...Pogrebnik je klasu bolji sudeci po previu..na prvo me odusevio ali sam se ohladio..
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Inače neki dan pročitao - slažem se - drugi album bolji, Kordej mi je vrh kao i inače, priča je fora, čekamo dalje :) Kojim brzinom suradili Mi, mrtvi - vj će ići brzo nastavci