Author |
Topic |
lwood
Advanced Member
Colombia
47138 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 11/07/2018 : 11:44:16
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by brni
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Ima li šanse da sad kad je elita van države zatvorimo granice?
Nema, ali ima sanse za drzavu ako Tomo bude pilotira..
A neznan baš... Tomo je Homicidal tendencies a ne Suicidal tendencies đir.
možda udre u drugi avion ili očeše koji neboder |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 11/07/2018 : 11:48:48
|
quote: Originally posted by logo111
# King Warior
Po meni ne stoji prica da je Hrvatska imala srece vec bas suprotno - jer kako nazvati nesrecu kad protiv Danske promasis penal 3.min prije kraja ili kad ti Rusi 3.min do kraja izjednace. Pozivanje na srecu je omalovazavanje. Isto tako prica o nekvalitetnim protivnicima je smijesna kad Argentinu s Messijem razbijes 3-0. Ali ako ti uspjeh Hrvatske vidis kao srecu i lose protivnike, OK- ali daleko je to od stvarnosti.
Zato sam rekao na početku, malo je teško da o tome pričamo jer vi to gledate kroz emocije. Vjerovatno bi i drugi na vašem mjestu to drugačije gledali i obrnuto, vi na mjestu drugih. Ali ok, sve sam objasnio, barem sam se potrudio, da ne bude da mi neko prebaci zavist ili slično. ;) |
|
|
tex2
stripovi.com suradnik
Croatia
30960 Posts
Member since 17/09/2006 |
Posted - 11/07/2018 : 11:51:55
|
Navijači, normalno da se gleda drugačije za svoje, sreća je sastavni dio svega, nek prođu i danas na penale, većina bude sretna! |
"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati." "The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
|
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15785 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 11/07/2018 : 11:52:52
|
# King Warior
Po meni ne stoji prica da je Hrvatska imala srece vec bas suprotno - jer kako nazvati nesrecu kad protiv Danske promasis penal 3.min prije kraja ili kad ti Rusi 3.min do kraja izjednace. Pozivanje na srecu je omalovazavanje. Isto tako prica o nekvalitetnim protivnicima je smijesna kad Argentinu s Messijem razbijes 3-0. Ali ako ti uspjeh Hrvatske vidis kao srecu i lose protivnike, OK- ali daleko je to od stvarnosti.
Koje gluposti ljudi pricaju. Prosli sno sve cisto ka suza. I grupu i disciplinirane skandinavce koji samo sta nisu svi bili u branci i ljutog domacina u euforiji 40 000 navijaca, pod prijetnjim gulaga i koji vise u zuvotu nece onako zaigrat...i jedini imamo sve pobjede. Bog te maza, koliko jala i zavisti, zuci i mrznje...nemos virovat. Ali i to je sve dio velike igre i van travnjaka u kojoj moras izdrzat. Idemo dakje...jos malo vise od 8 uri... |
Los cukar na fritulama! |
|
|
Korg
Senior Member
Ireland
1037 Posts
Member since 23/02/2015 |
Posted - 11/07/2018 : 11:53:18
|
quote: Originally posted by King Warrior
# King Warior
Zato sam rekao na početku, malo je teško da o tome pričamo jer vi to gledate kroz emocije. Vjerovatno bi i drugi na vašem mjestu to drugačije gledali i obrnuto, vi na mjestu drugih. Ali ok, sve sam objasnio, barem sam se potrudio, da ne bude da mi neko prebaci zavist ili slično. ;)
A koja je to reprezentacija nadigrala Hrvatsku do sada? Misliš li da je lako proći na penale? |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15785 Posts
Posted - 11/07/2018 : 11:56:00
|
quote: Originally posted by tex2
Navijači, normalno da se gleda drugačije za svoje, sreća je sastavni dio svega, nek prođu i danas na penale, većina bude sretna!
Pa sta i da produ na penale. Kobogda... Ali iman spurijus da ce to bit momacki ovi put. Apropo srice, dobro nam je i dosla nakon svih ovih godin. |
|
|
raic1922
Senior Member
Croatia
1388 Posts
Member since 05/07/2014 |
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7265 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 11/07/2018 : 12:03:32
|
# King Warior
Zato sam rekao na početku, malo je teško da o tome pričamo jer vi to gledate kroz emocije. Vjerovatno bi i drugi na vašem mjestu to drugačije gledali i obrnuto, vi na mjestu drugih. Ali ok, sve sam objasnio, barem sam se potrudio, da ne bude da mi neko prebaci zavist ili slično. ;)
Ja Kinže isto osjećam malo zavisti u tvojim riječima.
Spomenuo si Portugal i usporedbu s Hrvatskom, a Portugal na Euru 3 remija imao u grupi i to protiv kojih protivnika. Hrvatska na ovom SP-u ostavila najbolji dojam u grupnoj fazi po ocjeni gotovo svih novinara. E sad što nismo Maradone pa da i dalje onako rasturamo, pa se izvlače priče o penalima, sve nekako vuče na zavist.
Ali iskreno rečeno, da se radi o Srbiji i ja bi osjećao laganu zavist. Čisto na sportskom planu, ono kad je komšija bolji od tebe u glavnom sportu. Tako da nemaš šta kamuflirati, ljudi smo i normalno da postoji određena doza ljubomore. |
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 11/07/2018 : 12:06:37
|
Da, ajde da su nas nadigrali pa da smo mi ti koji smo lovili rezultat i penale. Ni u jednoj tekmi nismo bili "Grčka". Nije bilo lijepe igre u knock outu, ali daleko daleko od toga da smo tu samo zbog sreće. |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15785 Posts
Posted - 11/07/2018 : 12:09:13
|
quote: Originally posted by raic1922
Nije baš lako gledat mrske susjede u polufinalu najvećeg sportskog natjecanja na svijetu
Ma nek mi je crkla krava, ali samo da i komsiji crkne... |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15785 Posts
Posted - 11/07/2018 : 12:11:47
|
quote: Originally posted by nagor
Da, ajde da su nas nadigrali pa da smo mi ti koji smo lovili rezultat i penale. Ni u jednoj tekmi nismo bili "Grčka". Nije bilo lijepe igre u knock outu, ali daleko daleko od toga da smo tu samo zbog sreće.
Niko nas nije nadigra. Parkirali su dva autobusa u obrani i sad ti to probij. A probili smo... |
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19672 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 11/07/2018 : 12:21:05
|
Pazi ovo "nismo Grčka". Grčka je s potkapacitiranim sastavom izvukla sve što je mogla uz pomoć discipline i vrhunski slijedeći taktiku. Hrvatska se s vrhunskim sastavom muči protiv trećerazrednih momčadi kao što je Rusija. Grčka je napravila svoj maksimum, a Hrvatska praktički odrađuje minimum. "Pacerski golovi" nisu stvar sreće, nego glave. Jedina stvar sreće je ždrijeb.
|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
1Euro
Advanced Member
12484 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 11/07/2018 : 12:31:46
|
quote: Originally posted by DODSFERD
quote: Originally posted by 1Euro
Sada si sam sebi skočio u želudac, najprije kažeš da će biti super finale sa Engleskom a sada ih k'o fol ne podnosiš, ma daj nisam ja od jučer da ne znam prepoznati zavist.
pa bit če super finale! Bit če utakmica za pamčenje! Bit če 3:2 za Francusku, kud češ bolje! Barem nečemo gledati izvođenja jedenajsterca, tako ste i došli do polufinala, najprije dosadna igra, onda produžeci, pa jedenajsterci i to sa Danskom i Rusijom,....tko želi opet sve ovo ponovo gledati. Mučenje. Treba razumijeti da ljudi koji nismo Hrvati samo želimo gledati pravi fudbal a vi ga niste u stanju prikazati, ali imat epuno sreče i to je to, ali sada vam sreča više neče pomoči jer je razlika u kvaliteti prevelika. Čak j ečudo da ste dovjde stigli i na to trebate biti ponosni ali sutra je kraj, odnosno u subotu gubite i sa Belgijom i 4 ste, a i to je uspjeh, ako pomislite da su reprezentacije kao što su Urugvay, Brazilija, Španjolska, Portugal....več kod kuče a one su puno bolje od vas ali ste imali sreče da niste igrali protiv njih. Inače nemate ni za čim žaliti, mi smo npr bili Europski prvaci u košarci, p a se to za par dana zaboravi i život se vrati u normalu i danas ljudima se više jebe za to, bilo pa prošlo. tako če proči i ovo svijetsko prvenstvo, pa če početi liga prvaka itd,....i nikoga više neče to zanimati, samo budale če još slaviti, dok i njima ne dopizdi
Ti mora da si neki vidoviti Milan kada znaš čak i rezultat finala i kakva će biti utakmica. A da pogledaš malo u povijest vidio bi da produžetaka i penala ima cijelo čudo, pa čak i u finalnim utakmicama. Prošla 2 finala SP-a riješena tek pred kraj produžetaka, ono prije njih na penale a igrale sve velike reprezentacije. Čudno kako ti sada smetaju momčadi koje se muče, a to isto je radio tvoj omiljeni Portugal na EP. Čuj te fore o razlici u kvaliteti, kao da se igra protiv Brazila iz vremena Pelea a ne Engleske koja nema nikakvih rezultata od 1990. Vjerojatno tako smatraš da Slovenija kvalitetom svoje momčadi nije zaslužila igrati na ona 2 prvenstva na koja se plasirala, a neke bolje i jače reprezentacije ostale kod kuće. Usporedno pratim jedan bošnjački sportski forum i tamo su neki izjavljivali da su pomalo zavidni što Hrvatska igra polufinale i kako bi dali jedno jaje da je sada reprezentacija BiH na tom mjestu. Ne bih se čudio da takvih ima i u Sloveniji, ali nemoj se samo previše živcirati, bit' će bolje kada prvenstvo završi i sve zaboraviš jer će ti se život vratiti u normalu.
ma kakva zavist!?
Na čemu?
Ko da ja imam nešto od svega toga ako vi pobjedite ili izgubite.
Nema veze bio ja Slovenac, Francuz, Hrvat, Austrijanac, Njemac, Alžirac,...ja najprije volim sebe, samog sebe, i gledam svoje interese i moj je interes da sam ja sretan, zadovoljan,....kužiš?
TEK ONDA dolaze druge stvari ili drugi ljudi ili nekakve emocije od kojih ja ionako nemam ništa (osim kada se kladim,a to je več sasvim druga priča i opet se radi o meni i za moju dobrobit, a ne iz navijačkog vidika). Jučer sam vidio neki klip na youtube gdje je neki Hrvatski navijač bacio kauč/zofu kroz prozor. I šta je time postigao? Mogao je nekoga povrijediti koji se slučajno našao ispod prozora, možda je nekome povrijedio imovinu kola npr, a na kraju če morati kupiti novu zofu, sumnjam da če mu je HNS kupiti...znači čovjek sam sebi napravio trošak. Ja kada sutra idem plačati račune na banku nikoga neče zanimati da li ste vi pobjedili, izgubili, da li sam ja navijao ili nisam, da li je Slovenija Europski prvak u košarci ili nije,...jebe se svima, račune treba plačati, zato i kažem da volim najprije sam sebe a tek onda dolaze drugi na red. Volim sport, pratim sve vrste sportova od kad znam za sebe a to 35+ godina sigurno uzimam sebi za pravo da prepoznam dobru igru, kvalitetnu igru, kvalitetne igrače, sreču, nadmoč itd,...i zato sam i rekao da ste imali dosta sreče da ste dogurali do ovdje napram nekih drugih reprezentacija koje su me oduševile svojom igrom ali su se našle u dijelu gdje su imale teži raspored. To je sve. To je moje mišljenje, vi več danas imate priliku da mi zatvorite usta sa nekom lakom pobjedom nad Engleskom recimo 2:0. Jednostavno mi ne igrate atraktivno, ne vidim neku prepoznatljivu igru a nekoliko igrača (Vida kao prvi npr) su mi jako antipatični, a to nema veze što su Hrvati, nego jer su nekako primitivni (ono pjevanje Vide npr....lik mi izgleda kao da je išao u posebnu školu....). Zašto je cijeli svijet ili cijela Evropa voljela Dražana Petrovića? Jer je bio dobra osoba, pravi sportista i sad ako usporedim nekog Dražena sa Vidom ( a obojica su Hrvati) ja vidim razliku pa uzimam sebi za pravo da kažem e ovaj je bio pravi a ovaj je kreten. I zbog Dražena ču voljeti Hrvatsku a zbog Vide ču je mrziti npr....kužiš sada poantu? Uopšte se ne radi o zavisti, jer ionako nemam ni ja( a ni ti) ništa od svega toga. Jednostavno ovaj tim mi nije simpatičan, a tim iz 1998 mi je bio simpatičan pa sam za njih i navijao. A Čiro mi je najbolji trener jer je faca, ono čovjek najprije, vidi se da je dobra osoba i z anjega ču uvijek nači neku lijepu riječ pa i kada je radio gluposti jer svakako ima čovjek kredita za sve što je napravio! |
|
|
Jerry Krause
stripovi.com suradnik
Western Samoa
7265 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 11/07/2018 : 12:34:21
|
quote: Originally posted by tinton
Pazi ovo "nismo Grčka". Grčka je s potkapacitiranim sastavom izvukla sve što je mogla uz pomoć discipline i vrhunski slijedeći taktiku. Hrvatska se s vrhunskim sastavom muči protiv trećerazrednih momčadi kao što je Rusija. Grčka je napravila svoj maksimum, a Hrvatska praktički odrađuje minimum. "Pacerski golovi" nisu stvar sreće, nego glave. Jedina stvar sreće je ždrijeb.
Ajde tintone, simpatičan mi je ovaj tvoj bunt, ali čak ni ti ne misliš ovo što pišeš. |
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22313 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19672 Posts
Posted - 11/07/2018 : 12:43:15
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
Ajde tintone, simpatičan mi je ovaj tvoj bunt, ali čak ni ti ne misliš ovo što pišeš.
Nisam neki stručnjak za nogomet, da se razumijemo. Ali ozbiljno, što sam krivo napisao? Zar Hrvatska nema vrhunsku momčad? Zar Rusija nema trećerazrednu momčad? Zar se Hrvatska nije mučila protiv Rusije? Ne možeš mi reći da je ovo što Hrvatska igra najbolje što se može napraviti s takvom kvalitetom. |
|
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 11/07/2018 : 12:51:36
|
A Njemačka se kao nije mučila sa Alžirom na prošlom prvenstvu, a isti je slabiji od trećerazredne momčadi. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15785 Posts
Posted - 11/07/2018 : 12:57:12
|
quote: Originally posted by Jerry Krause
Ajde tintone, simpatičan mi je ovaj tvoj bunt, ali čak ni ti ne misliš ovo što pišeš.
Zasto bi ovaj komentar ili bunt bio simpatican? Meni nije. Bas me briga sto je Grcka radila. Briga me sto Hrvatska radi. A radi dobro. Rusija trecerazredna momcad? Pa pod kakvim su oni presingom bili pred svojom javnosti doma, dobili su snagu 3 puta vise nego je imaju,(imali u stvari, jer sad vise nece nikada onako igrati) |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15785 Posts
Posted - 11/07/2018 : 13:01:59
|
Eto, bolje da nisam ništa rekao.
Zasto ne bi rekao? Dapace. Dok god pristojno komuniciramo. Doduse kod tebe nisam bas osjetio zavist, samo te nije briga. Sto je i normalno i u redu. Mene je briga neopisivo, sto isti smatram normalno i u redu. Tebi je bitan nogomet, a ovo je sad vise od nogometa i igre...puno vise. |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15785 Posts
Posted - 11/07/2018 : 13:10:08
|
A Njemačka se kao nije mučila sa Alžirom na prošlom prvenstvu, a isti je slabiji od trećerazredne momčadi.
Ma mucili su se svi nekad s nekim. Da ne nabrajam...zato ovo i jest Mundijal. Niko ovde nije dosao izgubiti. Ali pamte se samo krajnji rezultati. Koga sad bruga sto je onomad Grcka, kao i nedavno Portugal igrao antinogomet i bunker sistem...pamti se samo skor na kraju. A Hrvatska se iako se namucila, hrabro postavila. Htjela se ova momcad nadigravati ali protuvnici su bili cvrsti i postavili su stamebu obranu, ciljajuci na kontre. Ali pali su i to je to. Veceras ocekujem nadigravanje i skroz drugaciji stil igre, a bolji ce proci. |
|
|
logo111
Senior Member
Croatia
2841 Posts
Member since 11/09/2016 |
Posted - 11/07/2018 : 13:11:21
|
Pa cinjenica je da je Hrvatska igrala u razigravanju s Danskom i Rusijom.... ali dali je Hrvatska kriva sto su ranije ispadali Italija, Nizozemska, Njemacka, Spanjolska, Brazil itd. Nismo birali protivnike pobijedili smo sve koji su dosli....Treba pitati Spanjolce dali su Rusi "trecerazredna" ekipa... |
Edited by - logo111 on 11/07/2018 13:13:35 |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15785 Posts
Posted - 11/07/2018 : 13:14:14
|
Pa cinjenica je da je Hrvatska igrala u razigravanju s Danskom i Rusijom.... ali dali je Hrvatska kriva sto su ranije ispadali Italija, Nizozemska, Njemacka, Spanjolska, Brazil itd. Nismo birali protivnike pobijedili smo sve koji su dosli....
Ma najtezu grupu smo imali i pocistili je. Svaki slijedeci korak uvjek je patnja na ovakvim turnirima i rezultat od 1:0 je velik ko kuca. |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 11/07/2018 : 13:15:31
|
Sada si sam sebi skočio u želudac, najprije kažeš da će biti super finale sa Engleskom a sada ih k'o fol ne podnosiš, ma daj nisam ja od jučer da ne znam prepoznati zavist.
pa bit če super finale! Bit če utakmica za pamčenje! Bit če 3:2 za Francusku, kud češ bolje! Barem nečemo gledati izvođenja jedenajsterca, tako ste i došli do polufinala, najprije dosadna igra, onda produžeci, pa jedenajsterci i to sa Danskom i Rusijom,....tko želi opet sve ovo ponovo gledati. Mučenje. Treba razumijeti da ljudi koji nismo Hrvati samo želimo gledati pravi fudbal a vi ga niste u stanju prikazati, ali imat epuno sreče i to je to, ali sada vam sreča više neče pomoči jer je razlika u kvaliteti prevelika. Čak j ečudo da ste dovjde stigli i na to trebate biti ponosni ali sutra je kraj, odnosno u subotu gubite i sa Belgijom i 4 ste, a i to je uspjeh, ako pomislite da su reprezentacije kao što su Urugvay, Brazilija, Španjolska, Portugal....več kod kuče a one su puno bolje od vas ali ste imali sreče da niste igrali protiv njih. Inače nemate ni za čim žaliti, mi smo npr bili Europski prvaci u košarci, p a se to za par dana zaboravi i život se vrati u normalu i danas ljudima se više jebe za to, bilo pa prošlo. tako če proči i ovo svijetsko prvenstvo, pa če početi liga prvaka itd,....i nikoga više neče to zanimati, samo budale če još slaviti, dok i njima ne dopizdi
Ti mora da si neki vidoviti Milan kada znaš čak i rezultat finala i kakva će biti utakmica. A da pogledaš malo u povijest vidio bi da produžetaka i penala ima cijelo čudo, pa čak i u finalnim utakmicama. Prošla 2 finala SP-a riješena tek pred kraj produžetaka, ono prije njih na penale a igrale sve velike reprezentacije. Čudno kako ti sada smetaju momčadi koje se muče, a to isto je radio tvoj omiljeni Portugal na EP. Čuj te fore o razlici u kvaliteti, kao da se igra protiv Brazila iz vremena Pelea a ne Engleske koja nema nikakvih rezultata od 1990. Vjerojatno tako smatraš da Slovenija kvalitetom svoje momčadi nije zaslužila igrati na ona 2 prvenstva na koja se plasirala, a neke bolje i jače reprezentacije ostale kod kuće. Usporedno pratim jedan bošnjački sportski forum i tamo su neki izjavljivali da su pomalo zavidni što Hrvatska igra polufinale i kako bi dali jedno jaje da je sada reprezentacija BiH na tom mjestu. Ne bih se čudio da takvih ima i u Sloveniji, ali nemoj se samo previše živcirati, bit' će bolje kada prvenstvo završi i sve zaboraviš jer će ti se život vratiti u normalu.
ma kakva zavist!?
Na čemu?
Ko da ja imam nešto od svega toga ako vi pobjedite ili izgubite.
Nema veze bio ja Slovenac, Francuz, Hrvat, Austrijanac, Njemac, Alžirac,...ja najprije volim sebe, samog sebe, i gledam svoje interese i moj je interes da sam ja sretan, zadovoljan,....kužiš?
TEK ONDA dolaze druge stvari ili drugi ljudi ili nekakve emocije od kojih ja ionako nemam ništa (osim kada se kladim,a to je več sasvim druga priča i opet se radi o meni i za moju dobrobit, a ne iz navijačkog vidika). Jučer sam vidio neki klip na youtube gdje je neki Hrvatski navijač bacio kauč/zofu kroz prozor. I šta je time postigao? Mogao je nekoga povrijediti koji se slučajno našao ispod prozora, možda je nekome povrijedio imovinu kola npr, a na kraju če morati kupiti novu zofu, sumnjam da če mu je HNS kupiti...znači čovjek sam sebi napravio trošak. Ja kada sutra idem plačati račune na banku nikoga neče zanimati da li ste vi pobjedili, izgubili, da li sam ja navijao ili nisam, da li je Slovenija Europski prvak u košarci ili nije,...jebe se svima, račune treba plačati, zato i kažem da volim najprije sam sebe a tek onda dolaze drugi na red. Volim sport, pratim sve vrste sportova od kad znam za sebe a to 35+ godina sigurno uzimam sebi za pravo da prepoznam dobru igru, kvalitetnu igru, kvalitetne igrače, sreču, nadmoč itd,...i zato sam i rekao da ste imali dosta sreče da ste dogurali do ovdje napram nekih drugih reprezentacija koje su me oduševile svojom igrom ali su se našle u dijelu gdje su imale teži raspored. To je sve. To je moje mišljenje, vi več danas imate priliku da mi zatvorite usta sa nekom lakom pobjedom nad Engleskom recimo 2:0. Jednostavno mi ne igrate atraktivno, ne vidim neku prepoznatljivu igru a nekoliko igrača (Vida kao prvi npr) su mi jako antipatični, a to nema veze što su Hrvati, nego jer su nekako primitivni (ono pjevanje Vide npr....lik mi izgleda kao da je išao u posebnu školu....). Zašto je cijeli svijet ili cijela Evropa voljela Dražana Petrovića? Jer je bio dobra osoba, pravi sportista i sad ako usporedim nekog Dražena sa Vidom ( a obojica su Hrvati) ja vidim razliku pa uzimam sebi za pravo da kažem e ovaj je bio pravi a ovaj je kreten. I zbog Dražena ču voljeti Hrvatsku a zbog Vide ču je mrziti npr....kužiš sada poantu? Uopšte se ne radi o zavisti, jer ionako nemam ni ja( a ni ti) ništa od svega toga. Jednostavno ovaj tim mi nije simpatičan, a tim iz 1998 mi je bio simpatičan pa sam za njih i navijao. A Čiro mi je najbolji trener jer je faca, ono čovjek najprije, vidi se da je dobra osoba i z anjega ču uvijek nači neku lijepu riječ pa i kada je radio gluposti jer svakako ima čovjek kredita za sve što je napravio!
Onda odmah tako reci da ti momčad ili pojedini igrači nisu simpatični, a ne nekakve nebuloze o atraktivnosti i igri. Razumijem za Brazil jer nije loše igrao, ali što si to posebno vidio u Španjolskoj i Portugalu da je kao sreća što Hrvatska nije igrala s njima? Samo su centimetri nedostajali da Iran izbaci Portugal još u skupini, a Španjolska ima 1 tijesnu pobjedu u 4 utakmice. Te dvije reprezentacije nisu igrale ništa bolje od Argentine, a dobro je poznato kako je ona prošla. Engleska također nije pružila neku atraktivnu igru, može zavarati ova njihova zadnja utakmica, ali tu su Šveđani napravili toliko gluposti poput nekakve amaterske momčadi. Valjda ti je jasno da nije moguće igrati protiv svih jačih reprezentacija na prvenstvu samo da bi pojedincima nešto dokazao. Pogledaj put Njemačke do finala 2002. godine: Saudijska Arabija, Irska, Kamerun, Paragvaj, SAD i Južna Koreja - da se smrzneš od atraktivnih velesila. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19672 Posts
Posted - 11/07/2018 : 13:17:59
|
Pa cinjenica je da je Hrvatska igrala u razigravanju s Danskom i Rusijom.... ali dali je Hrvatska kriva sto su ranije ispadali Italija, Nizozemska, Njemacka, Spanjolska, Brazil itd. Nismo birali protivnike pobijedili smo sve koji su dosli....
Pa to nema veze s krivnjom. Ali je legitimno primjetiti da danas na megdan dolazi nešto ozbiljnija momčad od ovih protiv kojih se dosad igralo. A legitimno je i reći da se od ovakve momčadi očekuje bolje izdanje protiv momčadi protiv kojih se igralo.
Osobno mislim, bez obzira na navijanje za ili protiv, da su hrvatski igrači stvarno odlični i da oni sebi ne smiju priuštiti da utakmice, kao što je ta protiv Rusije, dolaze do penala. |
|
|
|
Topic |
|
|
|