Author |
Topic |
manhunter
Moderator
Switzerland
25271 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 30/06/2018 : 22:46:52
|
quote: Originally posted by hello
Još uvijek netko misli da je Messi najbolji igrač svih vremena. Trenutno nije ni u top 10 sadašnjih igrača. Ja da sam mu trener nabio bi ga nogom u guzicu za nezalaganje u obrani. Svi napadači koji su uništavali Argentinu (pa i Barcelonu) su pomagali obrani i izbijali i uklizavali čak i u svom šesnaestercu. I Rebić i Mandžukić i Griezmann i Mbappe. A Messi je svaki gol Argentine ispratio s rukama u đepovima i tupim pogledom. Nije on baš toliko star da ne može sudjelovati barem u nekim osnovnim radnjama u obrani.
Eto, sam si rekao. Čitaj par puta. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15785 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 30/06/2018 : 22:51:50
|
quote: Originally posted by brni
quote: Originally posted by King Warrior
Ostaje najbolji svih vremena
Jedan je mali zeleni..
One and only. U Napoliju su na procesijama, na ulici, nosili kip Gospe i kip Diega skupa. Ej... |
Los cukar na fritulama! |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 30/06/2018 : 22:52:04
|
Koliko su ti mesiji,ronaldi,neymari,pogbe unakazili romantičnu igru kao što je nogomet, to je srahota gledati...Ma mogu oni davati ne znam kakve golove ali kad ono normalna osoba gleda 90 minuta...nema riječi. |
|
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7711 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 30/06/2018 : 22:54:27
|
quote: Originally posted by zlatan bihac
quote: Originally posted by Tonka24
Evo dokaza kakav je to veliki igrač lessi, dok penaldo sam pobjeđuje, mislim da više ne treba dokazati tko je bolji, hobit lessi nema što tražiti to je bilo jasno i prije. Lessi se vraća kući
Upravo tako! Mozda sad napokon supermark, zlatan i co progledaju.
messi ne može stati na 16 metara, kao ronaldo, giroud i ostali krkani, okrenuti se leđima i tražiti duge lopte od odbrane jer ima 160cm...messi se mora vraćati na svoju polovinu da bi uzeo loptu, i čim je dobije, već je 3 igrača oko njega...ne može on sam igrati...njemu treba u ekipi par ljudi koji znaju stati na loptu,
https://www.youtube.com/watch?v=1wVho3I0NtU
ako se iko nadavao ovakvih golova, to je onda messi..ok, nije sad isto dati na SP ili protiv getafea...ali onaj gol u polufinali LP 2011 protiv real madrida je u rangu sa ovim...messi je prošlo SP igrao finale, i nakon produžetaka izgubio, dva finala copa amerike zaredom izgubio i to na penale..jednostavno, i sa ovakvom argentinom je bio jako blizu ali ga nije sreća poslužila. |
|
|
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
Member since 14/07/2006 |
Posted - 30/06/2018 : 22:59:10
|
quote: Originally posted by manhunter
Još uvijek netko misli da je Messi najbolji igrač svih vremena. Trenutno nije ni u top 10 sadašnjih igrača. Ja da sam mu trener nabio bi ga nogom u guzicu za nezalaganje u obrani. Svi napadači koji su uništavali Argentinu (pa i Barcelonu) su pomagali obrani i izbijali i uklizavali čak i u svom šesnaestercu. I Rebić i Mandžukić i Griezmann i Mbappe. A Messi je svaki gol Argentine ispratio s rukama u đepovima i tupim pogledom. Nije on baš toliko star da ne može sudjelovati barem u nekim osnovnim radnjama u obrani.
Eto, sam si rekao. Čitaj par puta.
Već smo prošli ovu temu na topicu od Barcelone. Uglavnom većinu trofeja s barcelonom je osvojio u sastavu koji je imao u početnih 11 devet prvotimaca Španjolske koja je u to vrijeme osvajala i SP i EP dakle najbolja Španjolska svih vremena pojačana s Messijem i Alvesom. Otuda i brojni i osobni i klupski rekordi. Messi jeste velik, jeste jedan od najboljih igrača u zadnjem desetljeću, ali najbolji igrač u povijesti ovog sporta nije i neće ni postati. |
www.izdavanje-knjiga-dani.hr www.vangogh.hr |
|
|
izivko
Advanced Member
Germany
12483 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
swamp thing
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4078 Posts
Member since 05/08/2009 |
Posted - 30/06/2018 : 23:03:56
|
Evo dokaza kakav je to veliki igrač lessi, dok penaldo sam pobjeđuje, mislim da više ne treba dokazati tko je bolji, hobit lessi nema što tražiti to je bilo jasno i prije. Lessi se vraća kući
messi ne može stati na 16 metara, kao ronaldo, giroud i ostali krkani, okrenuti se leđima i tražiti duge lopte od odbrane jer ima 160cm...messi se mora vraćati na svoju polovinu da bi uzeo loptu, i čim je dobije, već je 3 igrača oko njega...ne može on sam igrati...njemu treba u ekipi par ljudi koji znaju stati na loptu,
ako se iko nadavao ovakvih golova, to je onda messi..ok, nije sad isto dati na SP ili protiv getafea...ali onaj gol u polufinali LP 2011 protiv real madrida je u rangu sa ovim...messi je prošlo SP igrao finale, i nakon produžetaka izgubio, dva finala copa amerike zaredom izgubio i to na penale..jednostavno, i sa ovakvom argentinom je bio jako blizu ali ga nije sreća poslužila.
Ništa finale, ako hoćeš da se uguraš u igru za najboljeg, moraš osvojiti. Tu pokazuješ to nešto što će te izdvojiti od drugih velikana. Nema čak ni trofej prvaka svog kontinenta. |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 30/06/2018 : 23:10:04
|
Jedan je mali zeleni..
Istina, čak ga ni mali bijeli ne može uništiti.
|
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
ivi skoj
Senior Member
Croatia
2120 Posts
Member since 07/12/2015 |
Posted - 30/06/2018 : 23:10:42
|
Ove Argentince ni Eternaut ne bi spasio. Rijetko vidjena loša ekipa koju iz nepoznatih razloga suci nisu nagradili sa pokojim crvenim. Koliko je Messi štete nanijeo njihovom nogometu, svi hoće biti ko on pa nitko ne želi biti golman ili nedo bog obrambeni igrač. U napad nisu svi stali, a za obranu ih nije bilo dosta. Ni brzu tranziciju nisu znali odigrati. Jedino mi još nije jasno jel Umtiti kod igranja rukom povećao volumen tijela ili smanjio kad nije bio penal. |
samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam |
|
|
hello
Senior Member
Croatia
2730 Posts
Member since 14/07/2006 |
Posted - 30/06/2018 : 23:14:55
|
ako se iko nadavao ovakvih golova, to je onda messi..ok, nije sad isto dati na SP ili protiv getafea...ali onaj gol u polufinali LP 2011 protiv real madrida je u rangu sa ovim...messi je prošlo SP igrao finale, i nakon produžetaka izgubio, dva finala copa amerike zaredom izgubio i to na penale..jednostavno, i sa ovakvom argentinom je bio jako blizu ali ga nije sreća poslužila.
Nema to veze sa srećom. On je imao u tim finalima par šansi u kojima nije pokazao hladnokrvnost. On ima tu nevjerovatnu brzinu kojom je zabio vjerovatno preko 100 golova koji su svi slični kao jaje jajetu. Njemu fali ono što se teško može opisati rječima. Recimo nešto što je imao Davor Šuker. Onaj vic u igri i predatorski instikt. Messi čim je izgubio na brzini već su ga prešišali mnogi današnji mlađi igrači, a Šuker je recimo najbolje igre pružio na zalasku karijere jer se za razliku od Messija koji se oslanjao uglavnom samo na svoju brzinu, oslanjao na tehniku, lukavstvo i iskustvo. |
www.izdavanje-knjiga-dani.hr www.vangogh.hr |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15785 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 30/06/2018 : 23:22:51
|
Ona 2 finala Copa Americe je više zajebao Higuain, kakve je čiste prilike mašio. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
Kojot
Advanced Member
Switzerland
4099 Posts
Member since 21/12/2008 |
Posted - 30/06/2018 : 23:35:00
|
quote: Originally posted by manhunter
Eto, sam si rekao. Čitaj par puta.
Nema on ni (N)od najbolji! |
|
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4740 Posts
Member since 27/12/2009 |
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 30/06/2018 : 23:54:17
|
Jedan je mali zeleni..
najveci ikad |
Mrzim mrznju! |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16379 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22312 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 01/07/2018 : 11:12:47
|
Da je Mbappe pucao penale umjesto Griezmana, sada bi imao pet golova. Momku je tek 19, ima osvojena dva nacionalna prvenstva, čak mu se smiješi i zlatna lopta ukoliko Francuska osvoji prvenstvo. Mozda je sve to prerano, moguce da mu kasnije ponestane motivacija. |
|
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
13978 Posts
Member since 28/11/2017 |
Posted - 01/07/2018 : 11:14:02
|
quote: Originally posted by izivko
Francuzi i Uruguay zasluženo prolaze dalje.
Francuzi bolja momčad, vidjelo se to nakon 2-1 za Argentinu. Zrela momčad plus imaju uglješu Mbapeéa. Dobro su neki primijetili dosta podsjeća na Henryja. Argentina za kurac, mi smo ih razbili 3-0, normalno da će i Francuzi. Messi osvojio kurac od ovce.
Uruguay bolja momčad od gayeva (pedera) iz Portugala. Fala kurcu da će završit ovako kako je završilo.
Puno sreće i jednima i drugima. Normalno jedni će ispasti drugi proći. Nadam se da će Urusi u polufinale.
Inače cijeli dan jedem i pijem. Klali smo danas krme da imamo mesa u škrinji da ne kupujemo u mesnici. Nismo vagali ali imalo je oko 160 kg. Mislim nebitno...
Potpuno zasluženo, lijepe utakmice, svaka na svoj način... |
|
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
13978 Posts
Posted - 01/07/2018 : 11:15:27
|
Da je Mbappe pucao penale umjesto Griezmana, sada bi imao pet golova. Momku je tek 19, ima osvojena dva nacionalna prvenstva, čak mu se smiješi i zlatna lopta ukoliko Francuska osvoji prvenstvo. Mozda je sve to prerano, moguce da mu kasnije ponestane motivacija.
Volio bih da je završio u Realu, već bi imao osvojenu i Ligu prvaka.... |
|
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
13978 Posts
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15629 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 01/07/2018 : 11:20:38
|
quote: Originally posted by Hercule Poirot
Vidjet ćemo kakvo će suđenje danas imati Rusi kao domaćini...
VAR je tu pa je smanjena mogućnost sudačkog sljepila |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
|
|
risbozg
Advanced Member
Croatia
15629 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 01/07/2018 : 11:23:01
|
Da je Mbappe pucao penale umjesto Griezmana, sada bi imao pet golova. Momku je tek 19, ima osvojena dva nacionalna prvenstva, čak mu se smiješi i zlatna lopta ukoliko Francuska osvoji prvenstvo. Mozda je sve to prerano, moguce da mu kasnije ponestane motivacija.
nemaš brige,mali ima sreće jel od osvajanja prvenstva za francuze nema ništa..finale bu hrvatska-brazil uz prvo osvojeno prvenstvo za malu državicu |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
16980 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 01/07/2018 : 11:24:22
|
quote: Originally posted by Hercule Poirot
Vidjet ćemo kakvo će suđenje danas imati Rusi kao domaćini...
Pa imaće dobro suđenje, neće se suditi ništa na njihovu štetu
Navijam za Rusiju, ali mislim da nemaju previše kvaliteta. Opet, Španci su smijenili selektora, nisu mnogo pokazali u gupi, pa vidjećemo, ništa nije isključeno. |
|
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
Topic |
|