forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 FIFA WORLD CUP : RUSSIA 2018.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 153

manhunter
Moderator

Switzerland
25271 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 30/06/2018 : 22:46:52  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hello

Još uvijek netko misli da je Messi najbolji igrač svih vremena. Trenutno nije ni u top 10 sadašnjih igrača. Ja da sam mu trener nabio bi ga nogom u guzicu za nezalaganje u obrani. Svi napadači koji su uništavali Argentinu (pa i Barcelonu) su pomagali obrani i izbijali i uklizavali čak i u svom šesnaestercu. I Rebić i Mandžukić i Griezmann i Mbappe. A Messi je svaki gol Argentine ispratio s rukama u đepovima i tupim pogledom. Nije on baš toliko star da ne može sudjelovati barem u nekim osnovnim radnjama u obrani.

Eto, sam si rekao. Čitaj par puta.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15785 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 30/06/2018 : 22:51:50  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brni

quote:
Originally posted by King Warrior

Ostaje najbolji svih vremena

Jedan je mali zeleni..

One and only.
U Napoliju su na procesijama, na ulici, nosili kip Gospe i kip Diega skupa. Ej...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 30/06/2018 : 22:52:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Koliko su ti mesiji,ronaldi,neymari,pogbe unakazili romantičnu igru kao što je nogomet, to je srahota gledati...Ma mogu oni davati ne znam kakve golove ali kad ono normalna osoba gleda 90 minuta...nema riječi.
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7711 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 30/06/2018 : 22:54:27  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by zlatan bihac

quote:

quote:
Originally posted by Tonka24

Evo dokaza kakav je to veliki igrač lessi, dok penaldo sam pobjeđuje, mislim da više ne treba dokazati tko je bolji, hobit lessi nema što tražiti to je bilo jasno i prije.
Lessi se vraća kući

Upravo tako! Mozda sad napokon supermark, zlatan i co progledaju.

messi ne može stati na 16 metara, kao ronaldo, giroud i ostali krkani, okrenuti se leđima i tražiti duge lopte od odbrane jer ima 160cm...messi se mora vraćati na svoju polovinu da bi uzeo loptu, i čim je dobije, već je 3 igrača oko njega...ne može on sam igrati...njemu treba u ekipi par ljudi koji znaju stati na loptu,

https://www.youtube.com/watch?v=1wVho3I0NtU

ako se iko nadavao ovakvih golova, to je onda messi..ok, nije sad isto dati na SP ili protiv getafea...ali onaj gol u polufinali LP 2011 protiv real madrida je u rangu sa ovim...messi je prošlo SP igrao finale, i nakon produžetaka izgubio, dva finala copa amerike zaredom izgubio i to na penale..jednostavno, i sa ovakvom argentinom je bio jako blizu ali ga nije sreća poslužila.
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 30/06/2018 : 22:59:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

Još uvijek netko misli da je Messi najbolji igrač svih vremena. Trenutno nije ni u top 10 sadašnjih igrača. Ja da sam mu trener nabio bi ga nogom u guzicu za nezalaganje u obrani. Svi napadači koji su uništavali Argentinu (pa i Barcelonu) su pomagali obrani i izbijali i uklizavali čak i u svom šesnaestercu. I Rebić i Mandžukić i Griezmann i Mbappe. A Messi je svaki gol Argentine ispratio s rukama u đepovima i tupim pogledom. Nije on baš toliko star da ne može sudjelovati barem u nekim osnovnim radnjama u obrani.

Već smo prošli ovu temu na topicu od Barcelone. Uglavnom većinu trofeja s barcelonom je osvojio u sastavu koji je imao u početnih 11 devet prvotimaca Španjolske koja je u to vrijeme osvajala i SP i EP dakle najbolja Španjolska svih vremena pojačana s Messijem i Alvesom. Otuda i brojni i osobni i klupski rekordi.
Messi jeste velik, jeste jedan od najboljih igrača u zadnjem desetljeću, ali najbolji igrač u povijesti ovog sporta nije i neće ni postati.

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12483 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 30/06/2018 : 22:59:51  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message  Reply with Quote
Mlad je Messi, osvojit će i on nešto jednoga dana.

Sad zasad je najbolji igrač koji nije osvojio ništa.

Have mercy
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 30/06/2018 : 23:03:56  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evo dokaza kakav je to veliki igrač lessi, dok penaldo sam pobjeđuje, mislim da više ne treba dokazati tko je bolji, hobit lessi nema što tražiti to je bilo jasno i prije.
Lessi se vraća kući

messi ne može stati na 16 metara, kao ronaldo, giroud i ostali krkani, okrenuti se leđima i tražiti duge lopte od odbrane jer ima 160cm...messi se mora vraćati na svoju polovinu da bi uzeo loptu, i čim je dobije, već je 3 igrača oko njega...ne može on sam igrati...njemu treba u ekipi par ljudi koji znaju stati na loptu,

ako se iko nadavao ovakvih golova, to je onda messi..ok, nije sad isto dati na SP ili protiv getafea...ali onaj gol u polufinali LP 2011 protiv real madrida je u rangu sa ovim...messi je prošlo SP igrao finale, i nakon produžetaka izgubio, dva finala copa amerike zaredom izgubio i to na penale..jednostavno, i sa ovakvom argentinom je bio jako blizu ali ga nije sreća poslužila.

Ništa finale, ako hoćeš da se uguraš u igru za najboljeg, moraš osvojiti. Tu pokazuješ to nešto što će te izdvojiti od drugih velikana. Nema čak ni trofej prvaka svog kontinenta.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 30/06/2018 : 23:10:04  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Jedan je mali zeleni..

Istina, čak ga ni mali bijeli ne može uništiti.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 30/06/2018 : 23:10:42  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Ove Argentince ni Eternaut ne bi spasio.
Rijetko vidjena loša ekipa koju iz nepoznatih razloga suci nisu nagradili sa pokojim crvenim.
Koliko je Messi štete nanijeo njihovom nogometu, svi hoće biti ko on pa nitko ne želi biti golman ili nedo bog obrambeni igrač.
U napad nisu svi stali, a za obranu ih nije bilo dosta.
Ni brzu tranziciju nisu znali odigrati.
Jedino mi još nije jasno jel Umtiti kod igranja rukom povećao volumen tijela ili smanjio kad nije bio penal.

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

hello
Senior Member

Croatia
2730 Posts

Member since 14/07/2006

Posted - 30/06/2018 : 23:14:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit hello's Homepage  Send hello a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Lessi se vraća kući

Nema to veze sa srećom. On je imao u tim finalima par šansi u kojima nije pokazao hladnokrvnost. On ima tu nevjerovatnu brzinu kojom je zabio vjerovatno preko 100 golova koji su svi slični kao jaje jajetu. Njemu fali ono što se teško može opisati rječima. Recimo nešto što je imao Davor Šuker. Onaj vic u igri i predatorski instikt. Messi čim je izgubio na brzini već su ga prešišali mnogi današnji mlađi igrači, a Šuker je recimo najbolje igre pružio na zalasku karijere jer se za razliku od Messija koji se oslanjao uglavnom samo na svoju brzinu, oslanjao na tehniku, lukavstvo i iskustvo.

www.izdavanje-knjiga-dani.hr
www.vangogh.hr
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15785 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 30/06/2018 : 23:17:11  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
I to je istina...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 30/06/2018 : 23:22:51  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ona 2 finala Copa Americe je više zajebao Higuain, kakve je čiste prilike mašio.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4099 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 30/06/2018 : 23:35:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

Nema on ni (N)od najbolji!
Go to Top of Page

drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4740 Posts

Member since 27/12/2009

Posted - 30/06/2018 : 23:37:46  Show Profile Show Extended Profile  Send drogsy a Private Message  Reply with Quote

Go kneel and weep
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 30/06/2018 : 23:54:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Jedan je mali zeleni..

najveci ikad

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 01/07/2018 : 09:47:36  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message  Reply with Quote
Madaj...zlatan bi mogo mesija na ledjima nosat i zabit gol skaricama
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16379 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 01/07/2018 : 10:40:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22312 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 01/07/2018 : 11:12:47  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Da je Mbappe pucao penale umjesto Griezmana, sada bi imao pet golova.
Momku je tek 19, ima osvojena dva nacionalna prvenstva, čak mu se smiješi i zlatna lopta ukoliko Francuska osvoji prvenstvo. Mozda je sve to prerano, moguce da mu kasnije ponestane motivacija.
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

13978 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 01/07/2018 : 11:14:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by izivko

Francuzi i Uruguay zasluženo prolaze dalje.

Francuzi bolja momčad, vidjelo se to nakon 2-1 za Argentinu. Zrela momčad plus imaju uglješu Mbapeéa. Dobro su neki primijetili dosta podsjeća na Henryja.
Argentina za kurac, mi smo ih razbili 3-0, normalno da će i Francuzi. Messi osvojio kurac od ovce.

Uruguay bolja momčad od gayeva (pedera) iz Portugala. Fala kurcu da će završit ovako kako je završilo.

Puno sreće i jednima i drugima. Normalno jedni će ispasti drugi proći. Nadam se da će Urusi u polufinale.

Inače cijeli dan jedem i pijem. Klali smo danas krme da imamo mesa u škrinji da ne kupujemo u mesnici. Nismo vagali ali imalo je oko 160 kg. Mislim nebitno...

Potpuno zasluženo, lijepe utakmice, svaka na svoj način...
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

13978 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 01/07/2018 : 11:15:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
quote:

Momku je tek 19, ima osvojena dva nacionalna prvenstva, čak mu se smiješi i zlatna lopta ukoliko Francuska osvoji prvenstvo. Mozda je sve to prerano, moguce da mu kasnije ponestane motivacija.

Volio bih da je završio u Realu, već bi imao osvojenu i Ligu prvaka....
Go to Top of Page

Hercule Poirot
stripovi.com suradnik

13978 Posts

Member since 28/11/2017

Posted - 01/07/2018 : 11:17:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Hercule Poirot a Private Message  Reply with Quote
Vidjet ćemo kakvo će suđenje danas imati Rusi kao domaćini...
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15629 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 01/07/2018 : 11:20:38  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hercule Poirot

VAR je tu pa je smanjena mogućnost sudačkog sljepila

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15629 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 01/07/2018 : 11:23:01  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:

nemaš brige,mali ima sreće jel od osvajanja prvenstva za francuze nema ništa..finale bu hrvatska-brazil uz prvo osvojeno prvenstvo za malu državicu

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
16980 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 01/07/2018 : 11:24:22  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hercule Poirot

Pa imaće dobro suđenje, neće se suditi ništa na njihovu štetu

Navijam za Rusiju, ali mislim da nemaju previše kvaliteta. Opet, Španci su smijenili selektora, nisu mnogo pokazali u gupi, pa vidjećemo, ništa nije isključeno.
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 01/07/2018 : 11:26:02  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

http://www.marca.com/en/football/real-madrid/2017/07/25/597737db22601dc5608b45ee.html

Mali Mbappe je bio tražena roba. Mada, zanimljivo da iako su ga nagovarali francuska legenda Zidane i njegov idol Ronaldo, Mbappe svejedno izabrao Monaco.
Go to Top of Page
Page: of 153 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.34 seconds. Snitz Forums 2000