Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
TrOMISLAWSKI
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
863 Posts
Member since 16/06/2004 |
Posted - 23/01/2018 : 11:55:41
|
Scenarij: Maurizio Colombo i Giorgio Giusfredi Crtež: Gallieno Ferri Naslovnica: Gallieno Ferri
![](http://www.graferkon.hr/Zagor270.jpg) Original #589
24.01.18. u snk 25.01.18. na kioscima
|
Nisam ja kriv za tipfelere, sami su se pojavili. |
Edited by - solar on 23/01/2018 13:27:24
|
|
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/tribal_wolf_by_hindrudenver-d354ekd.jpg)
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Member since 25/12/2013 |
|
1Euro
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/1euro1.jpg)
12545 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 23/01/2018 : 12:10:12
|
quote: Originally posted by WOLF-HUNTER
Onaj dio na Chicovim pantalonama definitivno prefarbat jer izgleda ko da mu viri gola guzica...
![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif)
treba izdržati još ovu priču pa kraj sa ovom JA sagom....ili ovo več nema veze sa JA sagom? Pošto su "uhvatili" Dextera.... |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
dzoni
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Serbia
4344 Posts
Member since 11/09/2006 |
|
dzoni
Advanced Member
Serbia
4344 Posts
Member since 11/09/2006 |
|
teller
Advanced Member
![](AvatarUpload/kit.gif)
Slovenia
19102 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 23/01/2018 : 14:41:36
|
Bas se veselim povratku...crta maestro, briga me za pricu... |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
anto
Advanced Member
![](avatars/w601093823423.6784.jpg)
Serbia
21384 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 23/01/2018 : 14:56:06
|
ja sam bio ubeđene da je u to vreme (kada je ovaj strip izašao u Italiji) maestro već bacio kašiku. Do koje je epizode on bio aktivan? |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
Curunir
Advanced Member
![](avatars/saruman2.gif)
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 23/01/2018 : 14:57:31
|
a tuga i zalost od crteza. da je bar "bacio kasiku" prije... ali dobro, htio je crtati do posljednjeg daha, svakako mu to nitko nije mogao oduzeti. |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
ivanl
Advanced Member
![](AvatarUpload/motorhead.jpg)
Croatia
15808 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 23/01/2018 : 15:26:45
|
quote: Originally posted by Curunir
a tuga i zalost od crteza. da je bar "bacio kasiku" prije... ali dobro, htio je crtati do posljednjeg daha, svakako mu to nitko nije mogao oduzeti.
A star je bio jbg. Kako je "bucao" s crtezom pod stare dane, ovo je i dobro. Nije lose ni naslovnicu uradio.. |
Los cukar na fritulama! |
|
Duke Zill
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/Duke Zill.jpg)
Croatia
1078 Posts
Member since 23/05/2015 |
|
velka031
Advanced Member
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17048 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
markotamara
Senior Member
![](AvatarUpload/1(23).jpg)
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
Posted - 23/01/2018 : 22:07:52
|
Vrlo dobraa prica,barem meni,kako je docara nevrime ,kao u najboljim danima ....nije to bas kako dezurni kriticari kritiziraju Ima samo malo na pocetku prolog s Dexterom I to je sve... Preporuka |
GALLIENO FERRI
|
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/king warrior.jpg)
22335 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 24/01/2018 : 11:53:03
|
quote: Originally posted by anto
ja sam bio ubeđene da je u to vreme (kada je ovaj strip izašao u Italiji) maestro već bacio kašiku. Do koje je epizode on bio aktivan?
Ovo je originalni broj 589. Priča završava u narednom broju. Ferri je nacrtao još i brojeve 600, 601, 602 (djelimično). Tu je kraj njegovog crtanja unutar redovne serije. Naslovnice je crtao zaključno sa brojem 614. Zadnja naslovnica za cijeli serijal objavljena je u maxiju "Ubojice Indijanaca". Posljednji strip koji je nacrtao, i to samo dopola, je "Drevno prokletstvo", koji je nedavno izašao u ediciji Obojeni program od VČ.
|
|
anto
Advanced Member
![](avatars/w601093823423.6784.jpg)
Serbia
21384 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 24/01/2018 : 13:04:48
|
quote: Originally posted by King Warrior
quote: Originally posted by anto
ja sam bio ubeđene da je u to vreme (kada je ovaj strip izašao u Italiji) maestro već bacio kašiku. Do koje je epizode on bio aktivan?
Ovo je originalni broj 589. Priča završava u narednom broju. Ferri je nacrtao još i brojeve 600, 601, 602 (djelimično). Tu je kraj njegovog crtanja unutar redovne serije. Naslovnice je crtao zaključno sa brojem 614. Zadnja naslovnica za cijeli serijal objavljena je u maxiju "Ubojice Indijanaca". Posljednji strip koji je nacrtao, i to samo dopola, je "Drevno prokletstvo", koji je nedavno izašao u ediciji Obojeni program od VČ.
aha,sve jasno.
fala King na detaljnom pojašnjenju!!! |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
djukak
Senior Member
![](avatars/kenny01.gif)
2947 Posts
Member since 28/04/2005 |
Posted - 24/01/2018 : 13:30:28
|
Meni lično ova priča je bolja od praktično sve i jedne iz JA sage... Osim možda Izgubljenog sveta. |
They have money for wars, but can't feed the poor!
Allow me to introduce first, Makaveli the Don. |
|
Tonka24
Advanced Member
![](AvatarUpload/images (2).jpg)
14743 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
macca1985
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/faq1.jpg)
Croatia
244 Posts
Member since 25/07/2010 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17048 Posts
|
Duke Zill
Senior Member
![](AvatarUpload/Duke Zill.jpg)
Croatia
1078 Posts
Member since 23/05/2015 |
Posted - 26/01/2018 : 18:03:28
|
Sinoć sam pročitao ovaj broj i baš mi je lijepo sjela priča.
Pretpostavljam da je Ferri morao nadocrtavati prolog sa Dexterom ili se morao malo izmijeniti/produžiti scenarij pošto priča u početku nije bila najmjenjena kao epilog sage. Volim ovako kratke priče, pošto su mali predah od saga i povrataka. Vidi se da Ferriju lagano drhti ruka, no atmosfera i magloviti ambijent to dopuštaju. Baš me zanima kako bude završila ova priča, da ne govorim o Mortimeru za mjesec dana |
|
markotamara
Senior Member
![](AvatarUpload/1(23).jpg)
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19102 Posts
Posted - 26/01/2018 : 19:02:01
|
Bas me veseli cuti i pozitivna misljenja.. A Mortimer i da je neznamkakvo sranje prica,vazno da crta moj dragi Verni... |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17048 Posts
|
solar
Moderator
![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif)
![](AvatarUpload/Porch_Of_The_Caryatids(3).jpg)
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17048 Posts
|
djukak
Senior Member
![](avatars/kenny01.gif)
2947 Posts
Member since 28/04/2005 |
Posted - 27/01/2018 : 10:53:08
|
quote: Originally posted by teller
Bas me veseli cuti i pozitivna misljenja.. A Mortimer i da je neznamkakvo sranje prica,vazno da crta moj dragi Verni...
Uopšte nije sranje priča. Naprotiv prijatno me iznenadila. Naravno i priča posle nje Helgejt gori. Stvarno je odlična. |
They have money for wars, but can't feed the poor!
Allow me to introduce first, Makaveli the Don. |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
19102 Posts
Posted - 28/01/2018 : 03:44:29
|
quote: Originally posted by djukak
quote: Originally posted by teller
Bas me veseli cuti i pozitivna misljenja.. A Mortimer i da je neznamkakvo sranje prica,vazno da crta moj dragi Verni...
Uopšte nije sranje priča. Naprotiv prijatno me iznenadila. Naravno i priča posle nje Helgejt gori. Stvarno je odlična.
![](hail.gif) ![](icon_zagor.gif) |
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|