ovaj je strip postao pravo necitljivo mucenje pun pogresnih povijesnih podataka i ocajno loseg prijevoda. da ga vise skinemo s qrca. a lijepo je poceo... ili je to bila samo nostalgija.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
kod mene nije bilo nostalgije jer sam pročitao samo 2-3 broja i to u onom bijelom izdanju :D
ali sam osjetio potrebu i sve kronološki nabavio do nekog 31. broja kad sam krenuo kupovati na kiosku :D i sada željno očekujem 34 broj koji još nije kod nas dosao
relatino najbrze ovo procita, a cesto u jednom cugu sto nije slucaj s ostalim stripićima
ja sam psdz pre nekog vremena citao u zs/lms izdanju i... brate, mnogo je dobro. kao klincu mi je bilo dosadno jer je odstupalo od standardnog bonelli junak-klisea, ali sada mi je vrh. strip-agent izdanja nisam citao tako da ne mogu nista da kazem.
ovaj je strip postao pravo necitljivo mucenje pun pogresnih povijesnih podataka i ocajno loseg prijevoda. da ga vise skinemo s qrca. a lijepo je poceo... ili je to bila samo nostalgija.
Imam naslagane na polici, ali nisam čitao zadnjih nekoliko brojeva baš zbog tog nekog mučenja sa čitanjem. Ali nećemo sad odustat 2 broja prije kraja :)
Solidan serijal, takoreći manje-više dobar za svoje godine... Još malo pa kraj, onda se možemo slobodno zapitat šta SA zamišlja sljedeće old school da izbaci...
Dobar serijal,nije vrh naravno,ali svakako bolji od nekih ozbiljnijih,danasnjih. Naravno,ako cemo pretpostaviti da je ovaj naivan i staromodan i ovo i ono...
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
meni osobno je serijal odličan..priča je dobra pa je samim time zanimljiv za ćitanje a to je najvažnije..budimo realni ..nema baš puno boljih serijala izdanih od talijana na tu temu..znaći pri vrhu je :-)
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Stvarno, i meni je bila prava muka čitati poslednjih nekoliko brojeva. A mislio sam da če biti baš gušt čitati priče koje nisu bile objavljene u ZS i LMS. Kad se samo setim kako sam kao klinac voleo Spasilački puk, Žuti otrov, Srce koje beži...
Meni PSDZ baš prija - ali voleo bih da ima jedno dvadesetak svezaka manje - ima tu ne baš malo epizoda u kojima se priča vrti ko gramofonska ploča,te je u jednom trenutku to postalo malo i zamorno. Drago mi je da se privodi kraju.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Nije to tako loše, iako je neke priče pregazilo vrijeme, nađe se tu kvalitetnih epizoda. Mislim da je i ova s Royom Beanom takva. A što se prijevoda tiče, to ne davati djeci, sve kad bi i htjela, da se ne prometnu u nepismene osobe. Prijevod je 'onkraj' pameti.
Nije to tako loše, iako je neke priče pregazilo vrijeme, nađe se tu kvalitetnih epizoda. Mislim da je i ova s Royom Beanom takva. A što se prijevoda tiče, to ne davati djeci, sve kad bi i htjela, da se ne prometnu u nepismene osobe. Prijevod je 'onkraj' pameti.
Možda te Bernard zapazi na forumu pa te angažira za prevoditelja Evo mene bi oniskreno veselilo
Slažem se. Možda je i zato nečitljiv serijal, ni kriv ni dužan.