Author |
Topic |
zarmix
New Member
254 Posts
Member since 30/05/2012 |
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6265 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 02/01/2019 : 20:38:15
|
Ja imam i Četvrtu Silu i Leo Rou od Komika, i prvi ajmo reći na princip Metabaruna, a drugi malo baca na Inkal i oba su mi jako dobri, ali Leo Roa mi je ipak bolji. Crtež je odličan i tu Himenez ubija! |
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21132 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 31/07/2020 : 19:31:17
|
Posle sjajnih stripova,Lisca,jednepriče i Ledenog doba,ovaj Himenez mi je došao kao ladan tuš;i nikad mi neće biti jasno zašto Vuk ili bilo koji drugi izdavač izdaju ovake mediokritete.Ali dobro,verujem da ima ljudi koji uživaju u ovome.
Na stranu što je izdanje za svaku pohvalu,što je protraćeno vreme Ilija Čanka i što je Himenezov crtež sve sa sisama sjajan,scenaristički ovo je mnjah - Leo Roa je novinar u budućnosti,koji će sa svojim bratom od tetke,Mekom,proživljavati svakakve avanture kroz dva albuma skupljena u ovom integralu. A o čemu se rade te avanture,da vam pošteno kažem,nemam pojma,strip sam pročitao pre nekoliko dana,a zaboravio već posle 5 minuta;a i dok sam ga čitao je sve bilo u nekim trenucima teže za praćenje;jedino znam da mi je prva priča (2.5/5) nešto bolja od druge (2/5) |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
Edited by - anto on 31/07/2020 19:31:35 |
|
|
Topic |
|
|
|