forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Satanas Vobiscum et Spiritum Tuo
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Caleb
Advanced Member

Greece
16458 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 25/02/2018 : 13:15:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Pa zar ti ovo nije dovoljni dokaz koliko moji postovi na tebe pozitivno utječu?
pročitaj još koji moj post, možda i evoluiraš.

Sjajno.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 25/02/2018 : 13:28:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by KRAS

da postoji kako da ne
eto kod nas u bosni na selu su plašili djecu da je ovčja koža obješena na tarabu i rogovi zapravo vrag kojeg su seljaci svrnili i oderali ga

to da je neko sveznalica je teška glupost.molim..imali i jedan jedini dokaz o postojanju đavola

Nema ni jedan dokaz, ali vjera ne traži dokaza i blablablablabla.
Svodi se na to da možeš vjerovati u bilo što ako ti većina čuva leđa. Nije istina ono što jest nego ono što većina kaže da jest. Bog postoji jer 85% ljudi na svijetu kaže da postoji mada nema ni trunke dokaza za to. No, jednog dana, koji mi nećemo doživjeti, to će se promijeniti.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 25/02/2018 13:30:01
Go to Top of Page

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 25/02/2018 : 13:33:53  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message
Ovo sam negdje procitao ali ne mogu da se sjetim gdje, uglavnom bio je neki tekst o zabludama religije. Naime, rijec "sotona" ne oznacava nikakvo bice/osobu nego u prijevodu jednostavno znaci "pobunjenik." Mislim da je ljudska masta malo previse otisla daleko pa je od titule napravila antagonistu... Vrag i sotona prakticno nisu isto...
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 25/02/2018 : 13:34:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

Bez obzira da li ste vjernici ili ateisti, da upoznate osobu koja za sebe kaže da je satanista, da li bi ste se družili sa takvom osobom? Pustili je u blizinu vaše porodice? Zajebana stvar.

Ne bih pustio jer oni koji vjeruju u sotonu (ma koliko izmišljen bio) ne čine to da bi činili dobro nego radi zločestih stvari. Problem je ustvari vjera u sve to. Da nema vjere, sotonino ime i simbolika bi izgubili svu moć i ne bi značili ništa više nego npr. Helingen. Helingen je također simbol zla, ali mnogo manje poznat, priznat i sa nemjerljivo manje moći u stvarnom svijetu.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 25/02/2018 13:50:54
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 25/02/2018 : 13:40:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Dwayne_Looney

kad čitam tvoje postove na tren i pomislim da smo nastali od majmuna.

Jednom u zološkom vrtu, bio sam baš kada je čuvar donio majmunima banane. Bilo je to istinsko otkrovenje za mene i događaj koji vjerovatno nikada neću zaboraviti.
Ushićenje, užurbanost, nevjerica... Na licima majmuna strah da će ostati zakinuti, pohlepa, radost, glad, oči idu lijevo desno. Jedan je ugrabio par komada i sakrio se pa se sve ogleda kao u zatvoru na sve strane. Jedan je tužan, jedan skače gore dolje, neki jedu, neki sakrivaju. Ali ta lica su ono što mi je reklo sve...
Naime, to su bili LJUDSKI izrazi na kosmatim licima. Naježim se i dan danas na to. Tu sam dobio za mene nedvojben dokaz kako je nastao čovjek.

Edited by - Obi-wan on 25/02/2018 13:49:40
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16458 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 25/02/2018 : 13:47:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
Bravo Obi. Toliko mudrosti i razuma u par poruka.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6226 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 25/02/2018 : 13:47:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
Da li neko u epohi mapiranja genoma uopšte dovodi u pitanje evoluciju? Pa lako je dokazivo.

Laiku je ovo možda teško shvatljivo, ali koga dovoljno zanima, lako će skapirati.
https://en.wikipedia.org/wiki/Human_evolutionary_genetics
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 25/02/2018 : 13:53:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
quote:
Originally posted by Caleb

Onda bolje da ne počinjem sa teorijom koja spaja našu majmunsku priroda sa nebeskim utjecajem. Da ne kvarim prosjek...

Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6906 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 25/02/2018 : 13:57:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message
Mi smo zapravo nastali od dinosaura jer su, ako razumijem ove vrle znanstvenike, najprije postojali oni. Iza sebe su ostavili majmune i onda majmuni nas ali valjda nas nisu htjeli napustiti već smo u novo doba nekako došli ruku pod ruku. To je zapravo najljepša bajka, neka vrsta vjere.
Tako da je ovo "mapiranje genoma" meni isto što i ateistima Biblija.

loading...

Edited by - Dwayne_Looney on 25/02/2018 14:01:24
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16458 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 25/02/2018 : 13:58:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

quote:

Onda bolje da ne počinjem sa teorijom koja spaja našu majmunsku priroda sa nebeskim utjecajem. Da ne kvarim prosjek...

Ma i tu cu se sloziti sa tobom.

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6226 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 25/02/2018 : 14:00:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:

Mi smo zapravo nastali od dinosaura jer su, ako razumijem ove vrle znanstvenike, najprije postojali oni. Iza sebe su ostavili majmune i onda majmuni nas ali valjda nas nisu htjeli napustiti već smo u novo doba nekako došli ruku pod ruku. To je najljepša bajka. A ovo "mapiranje genoma" je meni isto što i ateistima Biblija.

Kad vi učite genetiku, u osmom razredu osnovne? Ja te ne bih pustio da prođeš predmet.
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12712 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 25/02/2018 : 14:01:02  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
Ne čudi što su neki forumaši izgubljeni u vremenu i prostoru, bez ikakve nade u bolju, vedriju budućnost, apatični, utučeni, ravnodušni, bezvoljni a u najboljim životnim godinama.

Have mercy
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15795 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 25/02/2018 : 14:01:19  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by anto

quote:

quote:
Originally posted by King Warrior

Bez obzira da li ste vjernici ili ateisti, da upoznate osobu koja za sebe kaže da je satanista, da li bi ste se družili sa takvom osobom? Pustili je u blizinu vaše porodice? Zajebana stvar.

Ne bi.
Ali ne zato šta je ta osoba opasna nego zato šta je blesava.
Kraj svoje dice jednako ne želin ni kršćanske ekstremiste.

Evo konkretan primjer. Dodsferda ako ikad dođe u St mi nije frka primit doma dok mi su mi dica i žena u kući. S druge strane, kad Željka Markić dolazi u St, dicu šaljen na Pelješac.

primaš li mene u kuću?

Bez frke.
Ne upadaš mi ni u jednu kritičnu skupinu. Ne odaješ dojam sotoniste, kršćanskog fanatika, niti djeluješ opasno ili blesavo.
Tako da, ako te put nanese na Jadran...

Možeš Anto i u mene, ja stojim par desetak metara od nesvrstanog.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16458 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 25/02/2018 : 14:04:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
eto i mene na leto.. kad vec nudite smestaj...

Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 25/02/2018 : 14:07:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:

Možeš ti i ne vjeovati u gravitaciju, ali probaj sa tla skočit u zrak i ostat lebdit.

Trljam ruke.
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10265 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/02/2018 : 14:09:45  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
Ne da mi se otvarat novi topic, pa pitan ovde.
Ne tolerira se vriđanje nikoga i ničega.
Zašto se onda tolerira vriđanje zdravog razuma?
JA san uvjeren da se Dwayne zajebava(I to loše) pa se nadan da moju slijedeću tvrdnju neće shvatit osobno, ali kad neko kao empirijski dokaz postojanja nekog ili nečeg nudi neku svetu knjigu(Uključujući i bibliju naravno), meni automatski nudi empirijski dokaz da se radi o kompletnom idiotu.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10265 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/02/2018 : 14:11:02  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:
Originally posted by Zlotvor

quote:

Možeš ti i ne vjeovati u gravitaciju, ali probaj sa tla skočit u zrak i ostat lebdit.

Nek rađe testira gravitaciju s nebodera

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6906 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 25/02/2018 : 14:12:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message
quote:
Originally posted by Zlotvor

quote:

Kakve veze ima gravitacija s tim da smo nastali od dinosaura?

loading...
Go to Top of Page

verab
Senior Member

Croatia
2797 Posts

Member since 22/01/2015

Posted - 25/02/2018 : 14:12:24  Show Profile Show Extended Profile  Send verab a Private Message
quote:

quote:

quote:

Jednom u zološkom vrtu, bio sam baš kada je čuvar donio majmunima banane. Bilo je to istinsko otkrovenje za mene i događaj koji vjerovatno nikada neću zaboraviti.
Ushićenje, užurbanost, nevjerica... Na licima majmuna strah da će ostati zakinuti, pohlepa, radost, glad, oči idu lijevo desno. Jedan je ugrabio par komada i sakrio se pa se sve ogleda kao u zatvoru na sve strane. Jedan je tužan, jedan skače gore dolje, neki jedu, neki sakrivaju. Ali ta lica su ono što mi je reklo sve...
Naime, to su bili LJUDSKI izrazi na kosmatim licima. Naježim se i dan danas na to. Tu sam dobio za mene nedvojben dokaz kako je nastao čovjek.

Nakon ovog boldanog na trenutak mi se učinilo kao da čitam topik o izdanjima Libellusa, o novoj turi...

hejt, jal & rock 'n' roll
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 25/02/2018 : 14:13:23  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:

Mi smo zapravo nastali od dinosaura jer su, ako razumijem ove vrle znanstvenike, najprije postojali oni. Iza sebe su ostavili majmune i onda majmuni nas ali valjda nas nisu htjeli napustiti već smo u novo doba nekako došli ruku pod ruku. To je zapravo najljepša bajka, neka vrsta vjere.

majmuni i ljudi imaju zajedničke pretke.baš kao i mi bosanci bez obzira na vjeru...a opet ni ljudi ni majmuni nemaju veze sa dinosaurima.osim ovih vladara iz sjene.oni su zapravo zmijurine u ljudskom obliku..jebajih nekao su se sparili...ali đavo ti je nekad služio u davna vremena mračnog srednjeg vijeka isto kao trocki u komunizmu...ako si bio optužen najlakše je bilo reći da si štovatelj sotone-trockija i cak ode glava..al de eto, opusti se.inkvizicije-nkvd nema a nema ni boga-staljina...
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10265 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/02/2018 : 14:14:58  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

eto i mene na leto.. kad vec nudite smestaj...

Ma poziv je zajebancija i u stvarnosti ne važi.
Ja u kuću priman i sotoniste i kršćane, ali srbe ne priman

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16458 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 25/02/2018 : 14:20:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
E, ondaK nista
A, AntE moze?

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10265 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/02/2018 : 14:20:55  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:
Originally posted by verab

quote:

quote:

quote:

Nakon ovog boldanog na trenutak mi se učinilo kao da čitam topik o izdanjima Libellusa, o novoj turi...

Ti pazi šta pričaš.
Na piku si.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10265 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 25/02/2018 : 14:27:03  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

E, ondaK nista
A, AntE moze?

Ma ni on.
Jednostavno ne želin dicu izlagat riziku.
Mlađi je na youtubeu naletija na crtiće sinhronizirane na srpski, jedva smo ga spasili. Psiholozi, sociolozi, logopedi, ništa nije pomoglo dok ga nisan odvea na egzorcizam.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16458 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 25/02/2018 : 14:30:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
Koji ga je vrag spopao.
Da se Anto ne naljuti.

Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000