Ako prebrojite članove (trebalo mi je 3 dana), vidjet ćete da forum o ovom trenutku ima 9994 članova. A to znači da će vrlo brzo dobiti svojeg 10 000 tog člana. Ne znam što točno s tim, ali mora biti da je dobro za nešto...
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Ako prebrojite članove (trebalo mi je 3 dana), vidjet ćete da forum o ovom trenutku ima 9994 članova. A to znači da će vrlo brzo dobiti svojeg 10 000 tog člana. Ne znam što točno s tim, ali mora biti da je dobro za nešto...
Zanimljivo. Možda neka nagradica kao kod 10 000-tog turista u hotelu, aerodromu, što li...
Šteta samo što, otprilike, 95% članova uopće više nije aktivno na forumu. To je kao da kažeš da neka škola ima toliko mnogo učenika, i onda ubrojiš sve generacije đaka od osnutka škole, još u Austrougarskoj! Usput, sve čestitke Obi-wanu na uzaludnom poslu! Zaista je genijalno brojiti ono što je svima vidljivo na početnoj stranici Foruma.
Ček brojao si članove? Pa piše ti na početnoj stranici foruma koliko ima članova :ne zna: :ne kužim:
Baš sam idiot. 3 dana u nepovrat...
Ne mogu vjerovati da si brojao. I da nikad nisi vidio ove brojace svega
Ovo je toliko sasavo da bi stvarno trebao dobiti neku nagradu zbog najluđe stvari koju sam dozivjela od kad sam korisnik interneta. Kako god..hvala ti na neocekivanom smijehu u ovo doba noci
blesaviji ste vi koji mislite da je zaista brojao, nego Obi otvorio je popis članova i pomnožio članove po stranici (25) i broj stranica (400) trebalo mu je ukupno 45 sekundi za točan izračun