Ne pita se tebe, ni mene naravno...ako je suditi po navikama ludensa do sada, dobit ćemo Hellingena u redovnoj seriji. Osobno sam " za " to, zato što donekle se poštuje kronologija.
naravno da če Ludens tiskati Helingena ali ga polovina ljudi neče kupovati, jer ga več imaju, a ova kolekcija se več sada prodava ispod cijene tako da ljudi baš i ne "seku vene" ako nemaju čitavu kolekciju jer ih dosta ni ne sakuplja više.
Prognoziram lošu prodaju ovog Helingena kod Ludensa, samo die hard fanovi če to kupovati zbog naslovnica
samo vi duplirajte... meni je već ža što san iša kupovati extra što sad izlazi a iman ga u oda-brane. i to samo zbog naslovnica i boljeg otiska... tih 80kn san triba uložiti u nešto novo
Eh, kada bi Bure i iduće priče tako pisao... Mislim da mi je ovo njegova najbrže pročitana priča od 2 i više brojeva. Ponovno sam krenuo od "Povratka kući" i pročitao je za 58 minuta Malo teksta, puno akcije i dinamike te dovoljno retrospektive da se nužno objasni. Uz prvo pojavljivanje, najbolja Mortimerova priča i njegov dostojan kraj. Nemoguće je očekivati da će preko noći prestati sa nepotrebnim objašnjenjima za malu djecu, ali na dobrom je putu i nadam se da će se to vidjeti na njegovim budućim pričama. Moram spomenuti kako je i Chico pokazao zube sa Clakom i Mortimerom i drago mi je da se i tako Chico iskoristi kao lik, ne samo kao komičan sidekick.
Da je samo koji dinamičniji crtač, bila bi ovo odlična epizoda. Ali i ovako je vrlo dobro. No bojim se da je Buretu ovo samo iznimka. Jer nakon ovoga napisao je i zadnjeg Hellingena, a to je pravi pravcati mazohistički užas.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.