Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
Obi-wan
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Obi-wan 2(1).jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 03/05/2018 : 23:11:35
|
Poll Question:
Dakle glasamo za omiljenog negativca iz 19 filmova Marvel cinematic universe-a. Ima njih puno, ali probat ću odabrati 15 najkarizmatičnijih. A vi svakako nemojte propustiti napomenuti da sam baš vama omiljenog ispustio sa liste.
Who Can Vote? Only Members can vote. You need to register or be logged in to vote.
|
|
Edited by - Obi-wan on 03/05/2018 23:12:53
|
|
nagor
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/zag2.jpg)
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
supermark
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/av1(1)(1).jpg)
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Posted - 03/05/2018 : 23:23:07
|
Još da se pojavi Oki i da kaže da mu je Magneto bolji od ovih i mislim da i ovaj poll ima svijetlu budućnost kao i onaj prošli. ![](icon_smile_tongue.gif) |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Windwalker
Advanced Member
![](AvatarUpload/susano.jpg)
Croatia
4530 Posts
Member since 08/03/2008 |
|
vice
stripovi.com suradnik
7324 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 03/05/2018 : 23:43:20
|
Thanos, jer najbolji negativac je onaj koji misli da to nije. Mesijanski kompleks je i inače moj omiljeni motiv/osobina villaina. |
And like that... he's gone. |
|
FelipeKajetano
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/SAMOUBICA.jpg)
256 Posts
Member since 01/06/2016 |
Posted - 04/05/2018 : 01:30:53
|
quote: Originally posted by supermark
Za 90% ovih se ni ne sjećam Glasovao za Thanosa iako nisam gledao taj film, to mu je prednost
Evo ga klatimudan došao opet samo da trola haha, jbt tebi stvarno fali jedno tristo dasaka u glavi hahah. Garant te negdje sada traže dva medicinska brata sa psihijatrijskog odjela u Popovači. ![](lol.gif) ![](lol.gif) ![](lol.gif) |
Edited by - FelipeKajetano on 04/05/2018 01:32:34 |
|
Jesse_Pinkman
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/fc,220x200,black.u1.jpg)
133 Posts
Member since 06/05/2017 |
Posted - 04/05/2018 : 01:58:51
|
Za sada Alexander pierce iz Winter Soldiera i Zemo iz Ciwil Wara.Za Thanosa ćemo vidjeti kada pogledam Infinity War.Većina negativaca mi je skroz bezveze. |
|
panzer
Advanced Member
12644 Posts
Member since 18/05/2005 |
Posted - 04/05/2018 : 06:46:24
|
Shuma-Gorath, samo da ga stave i u film.
![](icon_smile_big.gif) |
Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier! |
Edited by - panzer on 04/05/2018 06:47:03 |
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Posted - 04/05/2018 : 10:01:22
|
Rockwell mi je jedan od omiljenih glumaca uopšte. Kada je on na ekranu, samo gledaš šta će iduće uraditi i kako će odglumiti. ![](icon_smile_approve.gif) Trebao sam njega staviti umjesto Abomination. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 04/05/2018 10:02:08 |
|
FelipeKajetano
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/SAMOUBICA.jpg)
256 Posts
Member since 01/06/2016 |
Posted - 04/05/2018 : 11:41:20
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Rockwell mi je jedan od omiljenih glumaca uopšte. Kada je on na ekranu, samo gledaš šta će iduće uraditi i kako će odglumiti. ![](icon_smile_approve.gif) Trebao sam njega staviti umjesto Abomination.
Fenomenalan glumac ali nije dobar negativac u tom filmu, a ni Iron Man 2 nije baš neki film sam po sebi. Što se tiče Abominationa, volio bi da ga vrate u nekom kontekstu u MCU, jer ga nisu ubili u Hulk solo filmu. Nažalost, ništa od solo Hulk filma jer Universal drži prava za distribuciju Hulk solo filmova, a Disney/MCU nema šanse da trenutno nekom drugom studiju dopusti distribuciju svojih filmova |
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|